Εχεις μπερδεψει το κανω βιζυτα με το δε θελω εσενα προσωπικα..οπως ειπα..μεγαλο παιδι εισαι..ρε φιλε και ωρες ολοκληρες να κατσουμε να μιλαμε παλι δε θα βγαλουμε ακρη... θα στο πω πολυ απλα φιλε μου...απο τι στιγμη που εκδιδετε και μαλιστα παρανομα κιολας με αγγελιες και φατσα καρτα ολα τα στοιχεια της για ποια παρενοχλησημου λες? κοινως θα μου κλασει τα αρχιδια και θα βγει αυτη εκτεθειμενη με το ηθων.. δευτερον να σου πω οτι μου στειλανε τοσα ατομα εδω μεσα σε μνμ οτι πας απο εκει και της λες χυμα για τσιμπουκι και φουλ προγραμμα...για ποια ιδιωτικη ζωη μιλας? ελπιζω να με καταλαβες τωρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 584
- Πόντοι
- 96
Φοβερό πρόβλημα.... δηλαδη αν δεν εχει viber δε θα πας ?Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Takis.Kostakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ναι ηταν οι καλες εποχές. Θυμαμαι και την Λιζα φίλε μου με σγουρο μαλλί γλυκιά. Στο Νταμες στην Εγνατία είχα πάει.Τι μου θύμησες, φίλε μου...Πελάτης στη Μάγκι στη Καμάρα (εποχές 2005-2009) περνούσα με Λίζα (δεν την α΄λλαζα, ήταν ωραίο "τυπάκι", περνούσα υπέροχα μαζί της). Όταν ε΄φυγε από Μάγκι, άνοιξε δικό της χώρο στη Δωδεκανήσου και μετά στη Πλ. Δημοκρατίας όπου "κρατούσε" το μαγαζί αλλά είχε και κοπέλες για μασάζ! Καλά να 'ναι όπου και να βρίσκεται...Όσο για το Dames, ξέρω αυτό της Όλγας, υπάρχει και αλλού;
Takis.Kostakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Εχει και πιο μικρες εκει στην Εγνατια. Εγω δεν πέρασα με αυτήν την Λάουρα οπως ανεφερα σε αλλο ποστ μου γιατί ήθελα προκτ.Και αυτή που λες η Λαουρα εχει φουσκωμένη κοιλια, κανει μπαμ οτι ειναι εγκυος. Τιποτα το ιδιαίτερο, αδυνατουλα σαν καημένο ηταν.Εκτός από το dames στην Β. Όλγας, άνοιξε και "παράρτημα" στην Εγνατία; Αυτό που ακριβώς είναι; Έχει "μεγαλοκοπέλες" όπως εκείνο της Όλγας; Επίσης, η Λα΄ουρα είναι η μελαχροινή που ήταν στο Zesi Spa της Μοναστηρίου;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 1.436
Καντους αναπάντητη να σε πάρουν αν δεν έχεις μονάδεςΞέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Γκόλντεν μόνο στα γκουντις
Ελληνίδα με μοναδικό ταμπεραμέντο καλημερα γνωριζουμε κατι
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.190
- Πόντοι
- 3.506
Έσκασε χθες στορι μετά από δέκα μέρες και έσκασε και στα αγγλικά. Έπεσαν οι δουλειές εκεί στη Μοναστηρίου; Πάνε να ψαρέψουν και πελατάκια από τα Βαλκανικά αδέρφια μας;
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.070
- Πόντοι
- 3.506
Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι?Έσκασε χθες στορι μετά από δέκα μέρες και έσκασε και στα αγγλικά. Έπεσαν οι δουλειές εκεί στη Μοναστηρίου; Πάνε να ψαρέψουν και πελατάκια από τα Βαλκανικά αδέρφια μας;
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.070
- Πόντοι
- 3.506
φαινεσαι σοβαρος μυστης και εσυCrystal
Όση ώρα θες εσύ, αλλά την πολυθρόνα και το τζακουζι τί να το κάνεις αν είσαι μόνος χωρίς κοπέλα;Αυτό το Golden Spa προσφέρει αρκετά λεπτά το τζακούζι και την πολυθρόνα-χαμάμ,ή κανά πεντάλεπτο μόνο όπως γράφτηκε από έναν τύπο;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.943
- Πόντοι
- 3.846
Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.Όση ώρα θες εσύ, αλλά την πολυθρόνα και το τζακουζι τί να το κάνεις αν είσαι μόνος χωρίς κοπέλα;
driverthess
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 201
Αμα σου φύγουν καταλαθος τσισάκια, θεωρείται golden shower και χρεώνουν ακόμα παραπάνω;Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.
Ήμαρτον δηλαδή.. Οχι άλλο κάρβουνο
πατερ.αγαπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανένας τι απέγινε η Αντζελίνα απο luxury?
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 1.436
Γιατί κράζεις τον άνθρωπο ρε φίλε; Όντως οι κοπέλες κάποιες από αυτές μπαίνουν στο τζακούζι.Αμα σου φύγουν καταλαθος τσισάκια, θεωρείται golden shower και χρεώνουν ακόμα παραπάνω;
Ήμαρτον δηλαδή.. Οχι άλλο κάρβουνο
Ισχύει αυτό, ναι.Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.
AlexThess88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας για το Relief πληροφορίες; Μια Βασιλεία που έχει γραφτεί καλή;