mitsos. fiat
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 21.749
- Πόντοι
- 4.646
Τέλειο κωλαράκι
Τέλειο κωλαράκι
Σπέσιαλλλλλ πολύ δυνατή τα λόγια είναι περιττά φίλεΒασικά καλησπέρα σας...
Τέλεια!!!!!έτοιμη και λαδωμενη![]()
Μου αρεσει που κροπαρεις και το προσωπο και καλα...Μύστες καλησπέρα
Φιατάρα.........!!!!έτοιμη και λαδωμενη![]()
Δεν πρόκειται καλέ μου φίλε να βάλουνε μυαλό ποτέ εδώ μέσα κάποιοι...Μερικοί γιατί βιάζεται κ πρόσωπα;;
Επίτηδες το κάνετε για να κλείσει κ αυτό το νήμα;
Η δεν ξέρετε τους κανόνες ή απλα γουστάρετε να κατέβει το νήμα ;
Οπότε η επόμενη κίνησή σας είναι να κάνετε οι ίδιοι αναφορά στο ποστ σας ώστε να το διαγράψει η διοικηση
Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετΔεν πρόκειται καλέ μου φίλε να βάλουνε μυαλό ποτέ εδώ μέσα κάποιοι...![]()
Ήτανε μουναρα στο νιάτα της...Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετ
Τσπ
Ας βαλω κάτι φρέσκο από καμμένα Βούρλαείχε κ ένα γκόμενο αλκοολικό δίπλα της κ.τον.φωναζε μιτς
![]()
Είχαν και σαξόραλλο νομίζω...Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετ
Τσπ
Ας βαλω κάτι φρέσκο από καμμένα Βούρλαείχε κ ένα γκόμενο αλκοολικό δίπλα της κ.τον.φωναζε μιτς
![]()
Δεν πιστεύω να τον πειράξει. Αφού όλοι δεν κοιτάνε?αν καποιος πετυχει τη γυναικα του εδω, πως θα νιωσει οεο?
Ωραίο βάλε και μια ολόσωμηΚαλησπέρα
![]()
ειναι λιγο cringe, που λεει και η νεολαιαΔεν πιστεύω να τον πειράξει. Αφού όλοι δεν κοιτάνε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίο βάλε και μια ολόσωμη
Τι εννοείς?!?! Κυκλοφορούν ημίγυμνες εκεί έξω, προκλητικότατες... με το μαγιό μέσα στον κώλο, σκυβουν φορούν see-through, ,φεγγιζουν όταν τα χτυπάει ο ήλιος, διαγραφούν οι στρινγκαρες τους ή τα μπραζίλιαν και κυκλοφορούν μαζί τους. Εδώ θα τον χαλάσει αυτός που θα την δει... έξω όλα καλά?!?αν καποιος πετυχει τη γυναικα του εδω, πως θα νιωσει οεο?