Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.124
- Πόντοι
- 3.246
σιγάΗ Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει...![]()
μην είναι αυτή
σιγάΗ Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει...![]()
Γύρισε η Παολα?Κολωνού 48. Αν πετύχεις Άντζελα και Πάολα. Διπυρηνο τσιμπούκι Α' κλάσεως καθ' ομολογίαν πολλών συναγωνιστων.
Η Παολα πήγε Ιθπανια .Γύρισε η Παολα?
Τελικά δεν μάθαμε για σοσιαλ της κοπέλας ε;Με το που έγινε ενημέρωση για Ιρινα χαμός στο μαγαζί. Δυο φορές πέρασα και τις δυο δεν άνοιγε η πόρτα…
Φ65 οι δυο Χριστινες… πέρασε πολλές φορές η σκέψη να τις πάρω μαζί… ωραίες παρουσίες…
Σαμπινα είναι 23:00 με 05:00 δεν νομίζω να θέλει τότε ο συναγωνιστής...Σαμπίνα λιοσιων - βέργας 7 κάνει παρτουζα με 2 άντρες πάντως.Εχει 2 κριτικές που είχαν πάει ένας από εδώ με λογαριασμό και έναν φίλο του και πήγαν με τη Σαμπίνα.
Όχι δυστυχώς. Ξέρουμε γενικά ποιες κάνουν καλή παρτουζα Φυλής και Μεταξουργείο;;Τανια και Φωτεινή κάνουν παρτούζα;;;;
Γιατί δεν τις έχω πετύχει μαζί
Πάολα και Άντζελα Κολωνού 48, η Πάολα αυτό το διάστημα λείπει.Όχι δυστυχώς. Ξέρουμε γενικά ποιες κάνουν καλή παρτουζα Φυλής και Μεταξουργείο;;
Ισάξια σε ομορφιά? Πόσο % δηλαδή φέρνει στο μωράκι του GNTM τυπε?Δεν είναι αυτή η κοπέλα που πέρασα χθες στο Διδυμου 27
Καταρχάς δεν μιλά καθόλου ελληνικά.
Παντός είναι ισάξια σε ομορφιά,και πολύ καλός χαρακτήρας όχι καμία ψονισμενη
80 τις εκατό μπορώ να πω είχε και σκοτάδι είχα βγάλει και τα γυαλιά μου, χαχαχαχαχα.Ισάξια σε ομορφιά? Πόσο % δηλαδή φέρνει στο μωράκι του GNTM τυπε?
Δεν με νοιάζει το 20ρικο έχω δώσει τόσα κ ακόμη περισσότερα. Τσιγκουνιά στην καύλα δεν έκανα κ ούτε θα κάνω ποτέ. Θα την τσεκάρω κ αν μου αρέσει τη δοκιμάζω τόσο απλά......thanks you!!.80 τις εκατό μπορώ να πω είχε και σκοτάδι είχα βγάλει και τα γυαλιά μου, χαχαχαχαχα.
Εντάξει ένα 20ευρο είναι μην το τυρανατε τόσο .
Εγώ και ένας φίλος μου πήγαμε στη Διδύμου 20 καί πήραμε τη Ντιάνα. Από φάτσα δε λέει αλλά έχει μία κωλαρα αεροδρόμιο. Της δώσαμε ένα 20 ευρώ παραπάνω καί την πήραμε συγχρόνως καί οι δύο από το κωλο καί τό μουνι. Ούτε τσόντα νά έβλεπεςΚάποια κοπέλα πρώτη βάρδια από φυλής ή Λιοσίων που να κάνει καλή παρτουζα με 2 αντρες;
Welcome back πρωην Filislover και Oreos24....Απογευματινή βάρδια μπορείς να πας με:
Φυλής 65 Κορίνα κοντή λεπτή λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά φάτσα καλουτσικη γενικά 7/10 συνολο
Φυλής 65 Χριστίνα τσέχα ξανθιά κανονικό σώμα σέξυ φωνή ωραία φάτσα 7/10 συνολο
Πρωινή βάρδια μπορείς να πας με
Φυλής 65 Ντιάνα ξανθιά μελαμψός δέρμα σωματαρα φατσαρα ένα 7μησι/10
Φυλής 65 Κάτια μαυρομαλλα κορμάρα λευκό δέρμα ωραία φάτσα ένα 7/10
Φυλής 65 Τζούλια μαυρομαλλα μελαμψή ωραία φάτσα ωραίο σώμα πετιτ ένα 7/10
Με αυτές εδώ όλες είτε πας πρωινή βάρδια είτε πας απογευματινή όλο και κάποια θα πετύχεις.Τωρα μεταμεσονύχτια δε ξέρω για απογευματινή και πρωινή βάρδια αυτές σου προτείνω.
Τις έχω πάρει όλες αυτές που σου ανέφερα οπότε και ξέρω η καθεμια στο δωμάτιο αν είναι καλή ή όχι,μπορείς να με ρωτήσεις για οποία θέλεις και θα σου πω.