pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.774
- Πόντοι
- 5.946
ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ βρεθουμε συντομα ελπιζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ βρεθουμε συντομα ελπιζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από το καλό στο καλύτερο το πας.... Και κουλούρι και κατάποση, μπράβο σου, άξια!!!
Φιλιά με γλώσσα
Ευχαριστούμε, ελπίζω να μην παρεξηγησες το παραπάνω μνμ μου. Ελπίζουμε να ήρθες για να μείνεις!.... ΦιλιάΚαλημέρα θα απαντήσω σε όλους λίγη υπομονή είναι πολλά τα μηνύματα.
Νταξει δεν το λες και καλύτερο... Το κουλούρι συν 50Από το καλό στο καλύτερο το πας.... Και κουλούρι και κατάποση, μπράβο σου, άξια!!!
Από θέμα υπηρεσιών σχολίασα τύπε μου, η τιμή είναι απόφαση των κοριτσιών και δεν την κρίνω ποτέ.Νταξει δεν το λες και καλύτερο... Το κουλούρι συν 50
ΝαιΦιλιά με γλώσσα
Σε παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάςΦιλιά με γλώσσα
Σε παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάς
Τελικά απάντησε;Σε παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάς
σε περιμενουμε στα χανια καυλα!!!!!!!
Και εγώ περιμένω πως και πως να πάω.σε περιμενουμε στα χανια καυλα!!!!!!!
αμα εχω βγαλει ηδη ακρη,πληρωνεις τον πρωτο γυρο με την κοπελα;;;ετσι γτ μ φαινεσαι ψιλομ@λ@κ@ς απο τον τροπο π απευθύνεσαι στους αλλους!!!Εδώ δε βγάλαμε άκρη εμείς , εσύ περιμένεις τουρ στα Χανιά , τραβά μια συντεκνε να ξελαμπικαρεις
αμα εχω βγαλει ηδη ακρη,πληρωνεις τον πρωτο γυρο με την κοπελα;;;ετσι γτ μ φαινεσαι ψιλομ@λ@κ@ς απο τον τροπο π απευθύνεσαι στους αλλους!!!