χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
καλησπερα μιλις επαιξα στον ΟΠΑΠ 25 χιλιαδες ευρω Ασσο Παρι Σεν ζερμεν με την Ντορτμουντ
κλαμα.καλησπερα μιλις επαιξα στον ΟΠΑΠ 25 χιλιαδες ευρω Ασσο Παρι Σεν ζερμεν με την Ντορτμουντ
Στις τσόντες η στάση 69 δεν λέγεται; To XXX τι σημαίνει στο Διαδίκτυο;66,6 έτη η 666ετη;
Κρίμα να είσαι άφραγκος αλλιώς θα πόνταρες τον Άσσο και θα έβγαζες το φαγητό ενός μήνακριμα να εισαι βαζελος γενικα τυπε![]()
Αν έβαζες ένα μεταξωτό Μεταξουργείο θα είχες κέρδος μια φίλη από τη Φυλής20ευρα και πανω
Θες να σου δώσω ματς σουβλάκια η προβατίνα??ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΗΛΟΓΑΜΗΔΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
Στις τσόντες η στάση 69 δεν λέγεται; To XXX τι σημαίνει στο Διαδίκτυο;
Η τρέχουσα ανάλυση είναι αυτή, άλλη ΓΙΟΚ, διαλέξτε ό,τι νομίζετε και καλή επιτυχία στον ΟΣΦΠ.
@Kompotis αφού ξαναήρθατε στη Σούπερ Λίγδα, θα κάνεις κανένα ψυχικό μωρέ Μοναχοφάη;![]()
Δεν τα θέλω τέτοια είμαι σε μια μέση ηλικία οπότε προτιμώ αρνάδες γάλακτος σαν τη Μισέλπροβατίνα??
Σε βλέπω μεγάλε,ερεψες...μπαστουνακι πάρε μην πέσεις.
με ενα γυρο ειμαι ολη μερα![]()
Βασικά υπάρχουν σελίδες όπως κι αυτή που ανέφερες, όμως το θέμα είναι αλλού: ότι καταγράφω αποδόσεις σε πολλαπλές στοιχηματικές και μόνο το Oddsportal (Oddsportal1 χωρίς VPN) με την Oddspedia σου παρέχουν αυτό. Υπάρχουν και τα Betmonitor, Betbrain αλλά με την έναρξη των παιχνιδιών χάνονται. Το agones.gr δεν έχει πληθώρα εταιρειών, όμως το χρησιμοποιώ καμμιά φορά γιατί που να ανοίγω τρία ακόμη παράθυρα για ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, Novibet & Betshop.Αμα το χεις με τα τιπς, εδω εισαι:
Blogabet | Bet Like a Pro with the #1 Social Network for Betting Tips and Odds
Join Blogabet sports betting network. Free betting tips and odds, premium tipsters, 100% verified sports picks. Register for free to get the best betting tips.blogabet.com
Για να μην πετάω άσχετα σχόλια και μπαχαλεύω περισσότερο, ένα αρκούσε για την αρβάλα:
Βασικά υπάρχουν σελίδες όπως κι αυτή που ανέφερες, όμως το θέμα είναι αλλού: ότι καταγράφω αποδόσεις σε πολλαπλές στοιχηματικές και μόνο το Oddsportal (Oddsportal1 χωρίς VPN) με την Oddspedia σου παρέχουν αυτό. Υπάρχουν και τα Betmonitor, Betbrain αλλά με την έναρξη των παιχνιδιών χάνονται. Το agones.gr δεν έχει πληθώρα εταιρειών, όμως το χρησιμοποιώ καμμιά φορά γιατί που να ανοίγω τρία ακόμη παράθυρα για ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, Novibet & Betshop.
Είναι όμως πονοκέφαλος για άτομα όπως εγώ, φαντάσου ότι και τον ίδιο μου τον αδελφό του είπα μία, δύο άντε τρεις φορές εγώ παίζω έτσι ακολούθησέ το αν θες, αυτός τα δικά του, ε την επόμενη φορά που τηλεφώνησε έφαγε βρισίδι και πλέον δεν με ξαναρωτά (σπάνια αν τύχει να ρίξει κανένα σκορ).
ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3 ΣΟΥΗΔΩΝ ΩΡΑ 20:00
Gefle => Άσσος
Helsingborg => αμφίσκορο
Utsikten => Άσσος
άλλη ενημέρωση δεν δίνω για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις.