Jack(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Δύσκολα με 170Μίλησα εγώ μαζί της σήμερα το πρωϊ....170 για μία ώρα και πολύ ωραία φωτο...Milf 44-45 ετών...Προσωπικά για τέτοια τιμή δεν θα πάρω..
Δύσκολα με 170Μίλησα εγώ μαζί της σήμερα το πρωϊ....170 για μία ώρα και πολύ ωραία φωτο...Milf 44-45 ετών...Προσωπικά για τέτοια τιμή δεν θα πάρω..
Μπορεί και να μας διαβάζει αλλά η τιμή είναι επαγγελματική ξέρει που παίζουν τα διακοσαριαΔύσκολα με 170
Αυτή δεν έχει αγγελία σαν αμαντα;Σημειωσα ότι δεν ημουν σίγουρος γιατι δεν εβλεπα προσωπο και πάνε χρόνια
το οτι δειχνει τα μουτρα της ειναι λιγο υποπτο!Για εδω γνωμη συγχαρατε με αν εχει ξανα σταλει και δεν εχω δει Είμαι η Άννα
εμενα μ αρεσει π δειχνει τα μουτρα της αλλα μην ειναι απο κανα γραφειο τπττο οτι δειχνει τα μουτρα της ειναι λιγο υποπτο!
αλλα απο μενα περναει!
με την ευχη μου να ειναι καλο και να μην ειναι φολα!εμενα μ αρεσει π δειχνει τα μουτρα της αλλα μην ειναι απο κανα γραφειο τπτ
να σε καλα παιχτη μου στο μεταξυ αν κανεις ξερει κατι ας στειλειμε την ευχη μου να ειναι καλο και να μην ειναι φολα!
Σε δημόσιο ή σε ιδιωτικο μη κερδοσκοπικο πανεπιστημιο να σπουδάζει![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την έχει πάρει κανείς είναι στα αλήθεια φοιτήτρια??
Καλημέρα φίλε μου..αν γκουγκλαρεις τό τηλέφωνο βγάζει άλλες δύο τρείς με αυτό το τηλέφωνο με διαφορετικές γκόμενες..Για εδω γνωμη συγχαρατε με αν εχει ξανα σταλει και δεν εχω δει Είμαι η Άννα
Γιατί αν είναι στο μεταπτυχιακό θα σε χαλάσει ?![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την έχει πάρει κανείς είναι στα αλήθεια φοιτήτρια??
Έχουμε παλιά αγγελία ;Φίλε, την ψάχνω χρόνια! Από όσο ξέρω κατά καιρούς ανεβάζει αγγελία όταν ξεμένει από λεφτά και μετά αποσύρεται. Ειδικά στο πρωκτικό έχει ειπωθεί ότι είναι σκυλί του πολέμου!![]()
Την εχω παρει δυο τρεις φορες οταν ηταν στα στουντιο.πολυ σπανια να βαλει αγγελια ανεξαρητητη πια και νομιζω τελος ο κωλος.μιλαμε για την καλυτερη πρωκτομηχανη everΦίλε, την ψάχνω χρόνια! Από όσο ξέρω κατά καιρούς ανεβάζει αγγελία όταν ξεμένει από λεφτά και μετά αποσύρεται. Ειδικά στο πρωκτικό έχει ειπωθεί ότι είναι σκυλί του πολέμου!![]()
Χωρις πιπααααα;!;; Ρε που τα σκεφτονται αυτα οι ατιμεςKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη PinkLidia02
Σε συνομιλία μαζί της 90 το 2ωρο, χωρίς πιπα και κωλο!
Καλημέρα που πατάω να βρω το τηλ της ο ΑΣΧΕΤΟΣ?KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη PinkLidia02
Σε συνομιλία μαζί της 90 το 2ωρο, χωρίς πιπα και κωλο!
Μάλλον εννοεί πίπα χωρίς ο συναγωνιστήςΧωρις πιπααααα;!;; Ρε που τα σκεφτονται αυτα οι ατιμες
Τύπε έχω μια θειά που ψάχνει γαμπρόΚαλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποια που να πηγαίνει για ποτό. Ευχαριστω
μπορει το προφιλ αυτο να ειναι απο τσατσα ποιος ξερει η αγγελια ομως ειναι αληθινη? Η κοπελα ειναι αυτη στις φωτο?Καλημέρα φίλε μου..αν γκουγκλαρεις τό τηλέφωνο βγάζει άλλες δύο τρείς με αυτό το τηλέφωνο με διαφορετικές γκόμενες..
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, κι η χαρά δεν την αφήνει...Οχι ειναι καινούργιο φρούτο όταν είναι κατι καλο το στέλνω.
Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν σε βίλα με τουλάχιστον 20 τέτοιου τύπου μουνια που κάνουν ραντεβού.