You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
15΄ μου είπε, και την λέω στα 15΄' ούτε γειά δεν λές, άσε που μου έκανε και μαλακία σήμερα Πήγα για την ψηλή και μου λέει μόνο πίπα επειδή έχει περίοδο! Λέω γιατί δεν μου το είπες στο τηλέφωνο?Να ενημερώσω την παρέα, ότι υπάρχουν "καλοκαιρινές προσφορές" στο prive της Βαλαωρίτου. 20' στα 50€..
Να μου λέει πολλοί πελάτες δεν έχουν πρόβλημα .... Την λέω δεν φέρθηκες επαγγελματικά, ήθελα μία ωρίτσα σήμερα αλλά με χάλασες.
Λαμόγια απλά να σε βάλουν στο μαντρί, έφυγα τσατισμένος χωρίς να πάρω πρόγραμμα.
Βγάζω φρίκη ρε σύ όταν στο αλλάζουν
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.204
- Πόντοι
- 3.556
Γνωστό λαμογιο η κυρά βασια15΄ μου είπε, και την λέω στα 15΄' ούτε γειά δεν λές, άσε που μου έκανε και μαλακία σήμερα Πήγα για την ψηλή και μου λέει μόνο πίπα επειδή έχει περίοδο! Λέω γιατί δεν μου το είπες στο τηλέφωνο?
Να μου λέει πολλοί πελάτες δεν έχουν πρόβλημα .... Την λέω δεν φέρθηκες επαγγελματικά, ήθελα μία ωρίτσα σήμερα αλλά με χάλασες.
Λαμόγια απλά να σε βάλουν στο μαντρί, έφυγα τσατισμένος χωρίς να πάρω πρόγραμμα.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.204
- Πόντοι
- 3.556
Κ ποιος δε βγάζει φρίκη όταν σου αλλάζουν την ώρα η πάνε να σε πάσαρουν άλλη κοπέλα η κ αυτό π έγινε με εσένα15΄ μου είπε, και την λέω στα 15΄' ούτε γειά δεν λές, άσε που μου έκανε και μαλακία σήμερα Πήγα για την ψηλή και μου λέει μόνο πίπα επειδή έχει περίοδο! Λέω γιατί δεν μου το είπες στο τηλέφωνο?
Αυτός είναι κ ο λόγος π Εχω να πάω πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη κυρία
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.204
- Πόντοι
- 3.556
Εχεις βρει καλύτερες υπηρεσίες είτε πριβε είτε όχιΑφου ειστε κοροϊδία και πηγαίνατε ακομα τι να πω
Βόλτα στο crystal και πέρασμα με Ίριδα, μόνο και μόνο επειδή είχα ξαναδοκιμάσει και δε μ'αρέσει να ρισκάρω αν έχω περάσει καλά.
Σώμα δυναμίτης, πέτρα και γυμνασμένο, ακριβώς όπως μου αρέσει, πρόσωπο μέτριο (κι απορώ για κάποια διθυραμβικά σχόλια για την ομορφιά της παλιότερα από άλλους συναγωνιστές.)
1ο μέρος μέτριο, 2ο μέρος πολύ καλύτερο αλλά λίγο διεκπαιρεωτικό. Μπορεί να ήταν και κουρασμένη λόγω ώρας αλλά δε νομίζω να ξαναπροτιμηθεί σύντομα.
Σώμα δυναμίτης, πέτρα και γυμνασμένο, ακριβώς όπως μου αρέσει, πρόσωπο μέτριο (κι απορώ για κάποια διθυραμβικά σχόλια για την ομορφιά της παλιότερα από άλλους συναγωνιστές.)
1ο μέρος μέτριο, 2ο μέρος πολύ καλύτερο αλλά λίγο διεκπαιρεωτικό. Μπορεί να ήταν και κουρασμένη λόγω ώρας αλλά δε νομίζω να ξαναπροτιμηθεί σύντομα.
ΣωστόςΕχεις βρει καλύτερες υπηρεσίες είτε πριβε είτε όχι
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα η Στέλλα στο luxury monastiriou είναι κενουργια;;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81

Ανεξάρτητη ελληνίδα 22 χρόνων φοιτήτρια μελαχρινή τελευταία μέρα Αθήνα !
Στείλε μου μήνυμα στο: Whatsapp&SMS: +30 6943818214 Καλησπέρα. Με λένε Μαρία και είμαι μια ανεξάρτητη Ελληνίδα μελαχρινή αδύνατη με κωλαρα πολύ ορεξάτη με δικό της χώρο. Έρχομαι και σε δικό σου χώρο.

John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.669
- Πόντοι
- 3.846
![]()
Ανεξάρτητη ελληνίδα 22 χρόνων φοιτήτρια μελαχρινή τελευταία μέρα Αθήνα !
Στείλε μου μήνυμα στο: Whatsapp&SMS: +30 6943818214 Καλησπέρα. Με λένε Μαρία και είμαι μια ανεξάρτητη Ελληνίδα μελαχρινή αδύνατη με κωλαρα πολύ ορεξάτη με δικό της χώρο. Έρχομαι και σε δικό σου χώρο.kanesex.com

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ανεξάρτητες συνοδοί & callgirls πάνω από 116.000 αναρτήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφίες, ανταλλαγές απόψεων, συνεχής ενημέρωση από τα μέλη.
Και μένα 15' μου είπε.Να ενημερώσω την παρέα, ότι υπάρχουν "καλοκαιρινές προσφορές" στο prive της Βαλαωρίτου. 20' στα 50€..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.669
- Πόντοι
- 3.846
Και στο Zesi Spa μαλακίες κάνουν,για να δουλεύουν όλες αρκετά και να μην επιλέγεται μόνο η ατραξιόν του "θεραπευτηρίου".Τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα πας.Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν γίνεις τακτικός πελάτης.Εγώ δεν ξαναπήγα γιατί την είχαν κρύψει σε άλλο δωμάτιο και είπαν ψέματα ότι λείπει.Τη χαιρέτησα φεύγοντας.Επαγγελματιας απατεώνας είναι η βασια
Τελευταία τροποποίηση:
Pleasurechaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 308
- Πόντοι
- 20
Η ατραξιόν παραμένει η Λάουρα; Πηγε κανένας εκεί τελευταία;Και στο Zesi Spa μαλακίες κάνουν,για να δουλεύουν όλες αρκετά και να μην επιλέγεται μόνο η ατραξιόν του "θεραπευτηρίου".Τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα πας.Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν γίνεις τακτικός πελάτης.Εγώ δεν ξαναπήγα γιατί την είχαν κρύψει σε άλλο δωμάτιο και είπαν ψέματα ότι λείπει.Τη χαιρέτησα φεύγοντας.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Και σε συνέχεια του προηγούμενου μνμ μου βλέποντας της Βαλαωρίτου το μασατζιδικο ότι έγραψα το σκηνικό που παίχτηκε και με ξενέρωσε απίστευτα μου στέλνει το παρακάτω μνμ, μην έχοντας καμμία επιφύλαξη εάν πέσει σε μάτια που δεν πρέπει, στο Viber αποκαλώντας με λαμόγιο!!!!!!!15΄ μου είπε, και την λέω στα 15΄' ούτε γειά δεν λές, άσε που μου έκανε και μαλακία σήμερα Πήγα για την ψηλή και μου λέει μόνο πίπα επειδή έχει περίοδο! Λέω γιατί δεν μου το είπες στο τηλέφωνο?
Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά 100% σε μια δουλειά που στηρίζετυ σε εχεμύθεια και τακτ.
Και επειδή έχω και άλλα ράμματα εάν επιθυμει ας συνεχίσει, επειδή τα διαβάζει όλα στο bou όπως φάνηκε. Με είπε λαμόγιο επειδή έγραψα την μλκ που μου έκανε, δηλαδή εάν κάναμε τπτ άλλο το θα με έλεγε??
Τα παραπάνω για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι.
Συνημμένα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.669
- Πόντοι
- 3.846
Δεν ξέρω τι παίζει τώρα με το ρόστερ.Πριν ενάμιση χρόνο πήγα και φυσικά ήθελα τη Λάουρα που ήταν με διαφορά η πιο όμορφη και fit.Και ήξερα ήδη ότι είναι και δύναμη στον αγώνα.Μαύρο τους έριξα γιατί δεν με αρέσει η κοροϊδία.Η ατραξιόν παραμένει η Λάουρα; Πηγε κανένας εκεί τελευταία;