Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
Πες μου λεπτομερειεςΈυτυχία έχω τζεντλμαν λονδρέζο, τα κορίτσια σκίζονται γι αυτόν @Zebu
Μας το φάγαν το κορμί οι κρυοκωλοι από την Αγγλίαναι ρε.....ο ευτυχης θα στα δωσει πισω
σιγά μην είναι και από MDFΩραια φουρνια, χωρις καμμενα
Το πιατο μαρμαρινο ειναι;
στο μιλανο ειχες παει για δουλεια η’ για διασκέδαση μπαρ κλαμπς χορο κλπ;Λοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
Λοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
Gentleman is his midle name...Πες μου λεπτομερειες
Tpt apta 2στο μιλανο ειχες παει για δουλεια η’ για διασκέδαση μπαρ κλαμπς χορο κλπ;
Καλές σφαλιαρες ριχνει;Gentleman is his midle name...
Αβρότητα
Λεπτότητα
Ευγένεια
Ομορφιά
Μέγεθος ( έτσι λέγεται...)
Δανδής από κούνια
110 αρασε σαν μισ άλλη ψυχηTpt apta 2
Καλές σφαλιαρες ριχνει;
αρασε σαν μις , δεν καταλαβαΑλλά γαύρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
110 αρασε σαν μισ άλλη ψυχη
κατσε παιχτη, ειναι σε ντελουλου γιατι ξεσκαρταρει μηνυματα και απανωτα φολοουζ τωρα.να πεσουν τιτλοι τελους.
Πάντως αν θες μικροτσούτσουνο εχπυμε ολοκληρο νήμα...Tpt apta 2
130 ζετεαρασε σαν μις , δεν καταλαβα
Μόνο για Στριπ ενδιαφέρεσαι η θες και καμιά τσάρκα γενικά Αθήνα?Πες μου λεπτομερειες
Δηλαδη;Πάντως αν θες μικροτσούτσουνο εχπυμε ολοκληρο νήμα...
130 ζετε
Τσάρκα τι ειναι; Τα πεζοδρομια;Μόνο για Στριπ ενδιαφέρεσαι η θες και καμιά τσάρκα γενικά Αθήνα?
Πως το λένε, κάθεται κάτω από τη μπάρα επιτυχώς...αρασε σαν μις , δεν καταλαβα
Όχι βρε εννοώ για βόλτα και σε άλλα μαγαζιά πχ σε swinger και διάφορα άλλαΔηλαδη;
Τσάρκα τι ειναι; Τα πεζοδρομια;
Ο πρωην μου εκανε 170 kgΠως το λένε, κάθεται κάτω από τη μπάρα επιτυχώς...
(Ομοίως και στα κωλόμπαρα)
Γέροντες με μικρά τσουτσούνια αλλά γκουρού του σεξ.Δηλαδη;