MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Λογικά μισή ώρα 1 πιστόλια....
Μαύρο στα μισάώρα. Αυτές θενε τα λεφτά μας όχι εμείς τη τρύπα τους που ζεχνει ρεγγες
Λογικά μισή ώρα 1 πιστόλια....
Παρόμοια απάντηση κι σε εμένα δυστυχώς, κι ίσως και να ψυνομουν να δώσω κάτι παραπάνω, ας πούμε 120 κι ο μόνος λόγος είναι ότι έχω περάσει καλά, είναι τίμια καθαρή και υπήρχε και χημεία (τουλάχιστον αυτό διέκρινα) αλλά δε πειράζει πάμε για άλλαπριν 2-3 μερες ξαναεστειλα στην sexyrussian για τους παλιους ,Ελλη για τους καινουριους,απο τους πελατες της ημουν και μιας και την ξαναβρηκα ειπα να δω τι εγινε,βεβαια ειχα διαβασει εδω τι παιζει με την τιμη οποτε και σε εμενα δεν εγινε καποια εξαιρεση.130 μου ειπε για τους παλιους πελατες ,150 παιρνει κανονικα και βεβαια με κατι +++ οπως τα καναμε παλια ζητησε 200.εννοειτε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να τα δωσω ,διπλασια τιμη για ιδιες υπηρεσιες....
το θεμα ειναι οτι μπορει να ζητησει οτι θελει,αλλα δεν μπορω να καταλαβω μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα πως διπλασιαστηκαν οι τιμες .Καλο βεβεια ειναι να τρωει ακυρο συνεχεια για να καταλαβει αλλα ξερω πολυ καλα οτι παντα θα βρισκονται ατομα να τα σκανε θα πρεπει ομως να γινει μια προσπαθεια γιατι μας περνανε για μα....κες
Μακριά φιλαράκιΠαίδες θα επανέλθω λόγω του 60€ , ξέρει κάποιος κάτι; Λένα Το βασικό μου πρόγραμμα έχει δωράκι 60€ - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
Μην ασχοληθείς καν όταν λένε προκαταβολές και paysafe μακριαΚαρτουλα με προκαταβολή 30 ευρώ ζητάει..
140 για μία ώρα.... Πολλά!!!Καλημέρα σε όλους και Καλό μήνα.
Γνωρίζετε κατι για εδω;;
![]()
Είμαι η Αμάντα 26 χρονών και σε περιμενώ να περάσουμε όμορφα!!!
Είμαι 26 χρονών, με ύψος 1,64 και 56 κιλά. Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούριες εμπειρίες και μπορώ να ανταπεξέλθω σε οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου... ανυπομονώ να γνωρίζω καινούρια άτομα, οπότε μη διστάσεις! στείλε να κανονίσουμε!! το δωράκι μου είναι 140/h. σείλε viber 6944413453kanesex.com
Γειά σου ΌλγαGia sas se oloys!
eimai h Olga aneksariti kai kano rantevou se ksenodoxeia sto kentro h opoy thelete meta apo synenoisi!!
Καλημερα Ολγα.Gia sas se oloys!
eimai h Olga aneksariti kai kano rantevou se ksenodoxeia sto kentro h opoy thelete meta apo synenoisi!!
na ksekathariso pos h olga den kserei kala ellinika giayto grafo ego gia ekeinh poy eimai fili ths kai grafo tis apatiseis ths.Γειά σου Όλγα
Είμαι ο dimigoall .
Δίνεις κώλο ?
δίνει ανάλογα τις προϋποθέσειςΓειά σου Όλγα
Είμαι ο dimigoall .
Δίνεις κώλο ?
yparxei sthn ypografh moy!!!Καλημερα Ολγα.
Γραψε μας το προγραμμα σου
Καλημερα Ολγα.
Γραψε μας το προγραμμα σου
Και εσυ της δουλειας εισαι;na ksekathariso pos h olga den kserei kala ellinika giayto grafo ego gia ekeinh poy eimai fili ths kai grafo tis apatiseis ths.
nai sto programa yparxei kai to anal alla oxi gia poly megala den antexo ton pono.
ego eimai poly megalh gia ayth thn doyleia.Και εσυ της δουλειας εισαι;
Και εσυ της δουλειας εισαι;
Ο καλός ο μύλος ...ego eimai poly megalh gia ayth thn doyleia.
ego eimai poly megalh gia ayth thn doyleia.
The old chicken has the juice που λενε και στο χωριο μου. Για πες προγραμμα