Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Φίλε laplace μην πέφτειs στην παγίδα των καλών βάζελων και των κακών γάβρων ή το αντίστροφο

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
16
Πόντοι
2.007
συζητηση κανουμε φιλε , το καλα καλα δεν ειναι επιχειρημα. μπορει να διαφωνεις αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Τι θελεις να μας πεις βρε αδερφε? Σημερα σκοτωθηκε ενα παιδι απο αυτους που σε εμποδιζουν να πας στο γηπεδο με την κοπελια σου.
Ενας λιγοτερος. Ευχαριστηθηκες ?  
Σου λεω με ευγενικο τροπο οτι αυτο που εγραψες παραπανω ειναι τουλαχιστον αστειο και δεν αρμοζει σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Έτσι φίλε Ηondakia σωστόs! Ένα είναι το συμπέρασμα μάγκεs, στην χώρα έχει διαλυθεί αυτό που λέμε "κοινωνικόs ιστόs" και κοινωνική συνοχή

Επισκέπτης
Κιλοτάκια στην χώρα που ζούμε έχουν δυστηχώς διαλυθεί τα πάντα και δεν ξέρω τι και πως μπορεί να τα ξαναεπαναφέρει. (πάντως για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι μόνο ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει, μακριά απο μένα κάθε τέτοια σκέψη)

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Όχι βέβαια ποτέ χούντα, πάντωs τα παληκάρια ξαναπλακωθήκαν στο Χαιδάρι πριν λίγεs ώρεs!            29/3/2007 23:50

Επεισόδια, μέρος δεύτερον μέσα στην ίδια μέρα. Την απογευματινή σύρραξη με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα, ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Χαϊδάρι. Στα επεισόδια μαχαιρώθηκαν δύο άτομα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 15 συλλήψεις.
Από τους σωματικούς ελέγχους των αστυνομικών, εντοπίστηκαν στιλέτα και στιλό που εκτοξεύουν φωτοβολίδες. (από αθλητικό site)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
kilotakias σε καμία περίπτωση! Απλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ποινικοποιηθούν καποια πράγματα και να ασκηθουν διώξεις!Εχουμε δει ποιοι προκαλούν και ξεσηκώνουν τον κόσμο!Ε ας πληρώσουν κάποτε! ΜΟΝΟ η αστυνομία μπορει να δώσει την λύση και ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το καλυτερο να πάνε στο καλό αυτα τα χουλιγκάνια....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τι θελεις να μας πεις βρε αδερφε? Σημερα σκοτωθηκε ενα παιδι απο αυτους που σε εμποδιζουν να πας στο γηπεδο με την κοπελια σου.
Ενας λιγοτερος. Ευχαριστηθηκες ?  
Σου λεω με ευγενικο τροπο οτι αυτο που εγραψες παραπανω ειναι τουλαχιστον αστειο και δεν αρμοζει σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω.

για σενα ειναι αστειο για μενα ειναι σωστο. σεβομαι την αποψη σου σεβασου τη δικη μου. χωρις παρεξηγηση .

Επισκέπτης
Η δικιά μου πρόταση για την αντιμετώπιση της οπαδική βίας είναι η εξής.
Να οργανωθεί επίσημα ένα ραντεβού, υπό τη αιγίδα του κράτους, σε κάποι μεγάλο στάδιο, να μάζευτουν όλοι οι κάφροι όλων των ομάδων, να τους δώσουν και εξαρτήσεις και να τους αφήσουν εκεί να ξεχαρμανιάσουν.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ειπα το ιδιο πριν μια σελιδα φιλε αλλα νομισανε οτι εκανα πλακα. να λοιπον που σκεφτονται κ αλλοι σαν εμενα.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Συμφωνώ και εγώ παιδιά η μόνη λύση αυτή είναι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
16
διαφωνείτε οτι αν ο νεκρός ηταν Ολυμπαικος τώρα θα ειχε ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ?ειναι μανούλες σε κάτι τετοια οι ολυμπιακοί..για τους νεκρούς των άλλων βέβαια 'ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ' οπως λένε...
ΟΧΙ αδέλφια:Ο φονιας ειναι οι παραγωγοί του tv magic,οι εκδότες του Πρωταθλητή και ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ αυτών ο Κρόκου!
ΜΑΚΑΡΙ η αστυνομία να το καταλάβει εγκαίρως..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
16
Πόντοι
2.007
για σενα ειναι αστειο για μενα ειναι σωστο. σεβομαι την αποψη σου σεβασου τη δικη μου. χωρις παρεξηγηση .

Ειλικρινα σεβομαι και εσενα και οτι υποστηριζεις την αποψη σου.
Θα πρεπει ομως να σκεφτεις καλυτερα εαν πραγματι εννοεις αυτα που γραφεις στο ποστ #90.  
Καμια παρεξηγηση φιλε μου.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Θα πω ναι θα είχε αγιοποιηθεί για να ικανοποιήσω τον οπαδισμό σου, φίλε μου, laplace

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οταν δινεις ραντεβου για συμπλοκες με στιλετα πιστολια-στυλους,λοστους,καδρονια κ.α.
λογικο ειναι να θρηνησουμε και τραυαματιες καποτε.

Σημασια εχει πως μπορουν αυτοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι με τοσα πολεμοφοδια,που ειναι η αστυνομια???
Ή μηπως τους ξερει και κανει τα στραβα ματια??

Συλληπητηρια στη οικογενεια του παιδιου.

Επισκέπτης
Παιδία μην μπούμε σε αυτήν την λογική, τη ομάδα ήταν, ή τι θα γινόταν αν υποστήριζε την άλλη ομάδα. Δεν έχει νόημα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
16
Πόντοι
2.007
Η δικιά μου πρόταση για την αντιμετώπιση της οπαδική βίας είναι η εξής.
Να οργανωθεί επίσημα ένα ραντεβού, υπό τη αιγίδα του κράτους, σε κάποι μεγάλο στάδιο, να μάζευτουν όλοι οι κάφροι όλων των ομάδων, να τους δώσουν και εξαρτήσεις και να τους αφήσουν εκεί να ξεχαρμανιάσουν.

Συμφωνώ και εγώ παιδιά η μόνη λύση αυτή είναι

ειπα το ιδιο πριν μια σελιδα φιλε αλλα νομισανε οτι εκανα πλακα. να λοιπον που σκεφτονται κ αλλοι σαν εμενα.

Αρα θα πρεπει να ηταν μια μερα χαρας για εσας η χθεσινη που εφυγε ενας ακομα ανεγκεφαλος. Το προεορτιο της μεγαλης μαχης που προτεινετε, με δυστυχως ομως μονο εναν νεκρο.
Ισως θα πρεπει να αναλογιστειτε  για ποιο λογο ειναι αδειο το μυαλο των παιδιων αυτων, ποιος προσπαθει να το τροφοδοτισει με μισος και φανατισμο και ποιος θελει να τους εκμεταλλευτει.
Αφου λοιπον δεν βρειτε πουθενα αλλου καμια ευθυνη τοτε ναι και εγω συμφωνω μαζι σας. Ας τους βρουμε ενα μερος και ας τους αφησουμε να σκοτωθουν μεταξυ τους.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Κρίμα είπαμε για το παιδί αλλά στα ραντεβού με πιστόλια, μαχαίρια και καδρόνια αυτό μπορεί να γίνει και στο φινάλε 25 χρονών είσαι ρε φίλε οχι 15 δεν επιτρέπεται να λέμε ότι τον παρασύρανε, τον εκμεταλευτήκανε. Αυτά γίνονται στο σινεμά, δεκαετία 80 με Γαρδέλη και Μιχαλόπουλο. Η άτιμη κοινωνία δεν φταίει πάντα, με το ζόρι τον πήγανε να μαχαιρωθεί?

Επισκέπτης
Φίλε Ryu η πρόταση μου έχει την εξής λογίκη.
Όλοι αυτοί οι κάφροι κρύβονται πίσω από την τακτική ασφάλεια που τους χαρίζει το ότι αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο. Αν τους πείς ελα ρε μάγκα να σου δώσω εγώ τον σουγιά και να σε κλείσω κι έσενα και τους άλλους εκεί μέσα να δω πόσο ''άντρες'' είστε, όλοι θα προτιμήσουν την σιγουριά της φραπεδιάς στη Γλυφάδα η στη Παραλια.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
16
Πόντοι
2.007
Κριμα ειπες για το παιδι αλλα ταυτοχρονα επιθυμεις να τους βαλεις να σκοτωθουν, να εχουμε πολλαπλασια θυματα ωστε να απαλλαγουμε απο αυτους.
Και ΝΑΙ το θεμα εχει κοινωνικες προεκτασεις.
Στην Αμερικη εχεις παει? Το χθεσινο περιστατικο ειναι πταισμα με την εκει καθημερινοτητα. Κανενας δεν τους επεβαλε να πανε και να κανουν οτι εκαναν. Αλλα οτι καποιος/οι τους ΥΠΟΚΙΝΕΙ συστηματικα και μεθοδευμενα, εεε αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις.

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
744
Πόντοι
81
Ποιόs τουs υποκινεί? Πεs μαs σε παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom