πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.075
- Πόντοι
- 16.131
Είμαστε στην 80 προτείνω να κάνουμε υπομονή. . ψηφίζω στην 81Ναι ναι.
Πρωτο ψηφισμα:στις ποσες σελιδες?
Είμαστε στην 80 προτείνω να κάνουμε υπομονή. . ψηφίζω στην 81Ναι ναι.
Πρωτο ψηφισμα:στις ποσες σελιδες?
Εγω μεσα!!!!!!Είμαστε στην 80 προτείνω να κάνουμε υπομονή. . ψηφίζω στην 81
Ότι πει η πλειοψηφία είμαστε 2 και είναι μία οπότε κερδίσαμεΕγω μεσα!!!!!!
H Dyana τι λεει????![]()
Κατσε πρωι Σαββατου ειναι,Ότι πει η πλειοψηφία είμαστε 2 και είναι μία οπότε κερδίσαμε
ΘοδωράκηςΚατσε πρωι Σαββατου ειναι,
Ειμαστε 2
Θα ειμαστε 3
Ειμαστε 1013!!!
Όπως είπε ένας άλλος πιο κάτω...κωλο δίνω ...κωλοτρυπιδα δεν δίνω χαχαχαχχαDyana μας ξεχασες!!!
Ουτε φωτο δν ανεβαζεις!
Ξεχασα,επειδη ηθελα να ρωτησω καιρο!!!!
Πρωκτικο κανεις??????
![]()
Θα κάνω κάτι άλλο πιο ρεαλιστικό.Εγω παντως που καθησα και το σκεφτηκα καιρο,αλλα για πολυ σκεψη μιλαμε
Θα πρεπει να βαλει η Dyana ενα οριο σελιδων στο bou για να δωθει η πισω τρυπα!!!!!!!!
![]()
Κολοκοτρώνης Ε??Θοδωράκης![]()
Dyana ξεκινησαμε ψηφοφορια!!!Όπως είπε ένας άλλος πιο κάτω...κωλο δίνω ...κωλοτρυπιδα δεν δίνω χαχαχαχχα
Δημοψήφισμα σαν του Τσίπρα ελπίζω!!Έχεις απόλυτο δίκιο και προτείνω να μπει ψηφοφορία να μην πω να γίνει δημοψήφισμα
Λεγε τετοια εσυ και μετα θα τρεχεις!!!Δημοψήφισμα σαν του Τσίπρα ελπίζω!!
Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι φάς και ότι αρπάξει ο κωλος σου ... σήμερα όχι στο μέλλονΘα κάνω κάτι άλλο πιο ρεαλιστικό.
Τον Ιούνιο κλείνω τα 31.
Αν κάνω αυτή την δουλειά μέχρι τα 37( που το πλάνο είναι όχι) τότε θα αρχίσω να δίνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κολοκοτρώνης Ε??
Αρα και εσυ απο αυτους εισαι!!Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι φάς και ότι αρπάξει ο κωλος σου ... σήμερα όχι στο μέλλον
Ναι αλλάξεις τον Νικ νειμ να το κάνεις Ροδόλφο ΒαλεντίνοςΑρα και εσυ απο αυτους εισαι!!
Dyana ο μονος ρομαντικος εγω ειμαι!!!
![]()
Ναι αλλάξεις τον Νικ νειμ να το κάνεις Ροδόλφο Βαλεντίνος
Με το αντρικό όνομα η με το γυναικείοΚ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α
6946606966
ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΖΩΝΗ ΑΓΝΩΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΜΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ GPS TRACKER(ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ).
Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ 37 ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.
![]()
![]()
Αυτοι που ασχολουνται ειναι οι γνωστοι-αγνωστοι!!!Με το αντρικό όνομα η με το γυναικείοαντι να ασχολούνται με το
ασχολουνται αν γράφει ο μιστοκλας
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι μιστοκλας αλλά φοβάμαι μην μπω σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή!!!Με το αντρικό όνομα η με το γυναικείοαντι να ασχολούνται με το
ασχολουνται αν γράφει ο μιστοκλας
Έχει εδώ μέσα τέτοιους ανθρώπουςΑυτοι που ασχολουνται ειναι οι γνωστοι-αγνωστοι!!!
Αμα μιλησεις με την κοπελα στο viber καταλαβενεις οτι εδω γραφει εκεινη με βοηθεια για τη γλωσσα!
Απλως προσπαθουν οταν βρουν νεα στο χωρο να την κομπλαρουν και να την βγαζουν κακια!
Σε ολες τα ιδια κανουν!