Συνάντηση με τη Stella με πολύ καλή διάθεση και αρκετές προσδοκίες αλλά συνοψίζοντας, εις μάτην! Θα είμαι σύντομος, γιατί δεν έχω ή δεν θέλω να γράψω πολλά.
Αρχική εντύπωση πολύ καλή, νέα, ψηλή, όμορφη γυναίκα με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Δυστυχώς τα καλά σταματούν εδώ.
Επικοινωνία ανύπαρκτη και όχι μόνο λόγο των περιορισμένων Αγγλικών. Από την αρχή φάνηκε κακόκεφη και έτσι πήγε η συνάντηση μέχρι το τέλος. Συμμετοχή, διάθεση ανύπαρκτη. Μου θύμησε πως φιλούσαμε στο δημοτικό με ερμητικά κλειστά χείλια. Ένα γύρος και αυτός με κόφτες. Καθηγήτρια της ελάχιστης προσπάθειας. Στο μισάωρο την είχα κάνει προσπαθώντας να περισώσω όση αξιοπρέπεια μου είχε απομείνει.
Σέβομαι πολύ τις κοπέλες για τη δύσκολη δουλειά που κάνουν αλλά μετά από αυτή τη συνάντηση θα αλλάξω στάση. Σπανιότατα μεταθέτω συνάντηση και μέχρι τώρα δεν έχω ακυρώσει συνάντηση λόγω εμφάνισης ή συμπεριφοράς. Από εδώ και πέρα όμως εάν ξανασυναντήσω κάτι αντίστοιχο κάνω μεταβολή και φεύγω ή στη χειρότερη το γυρίζω σε μισάωρο εάν είμαι incall. Πραγματικά στα παπάρια μου τα χρήματα αλλά δεν μπορώ να με περνάνε για μαλάκα.
Κρίμα γιατί είναι ωραία γυναίκα και με λίγη προσπάθεια θα μπορούσε να είναι μια καλή συνάντηση, αλλά δεν ...