Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
166
Ντροπή και πάλι ντροπή.
Όχι τόσο για τους ανεγκέφαλους που τα έκαναν,
αλλά για όλους αυτους που τους κατέστησαν ανεγκέφαλους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να ληφθούν σκληρά μέτρα για όλους τους αληταράδες....φυλάκα και χωρίς αναστολή.....και στις κουφάλες τους προέδρους με τους στρατούς να τους κόψουν το κώλο άμα έχει τα κότσια η πολιτεία.....ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ....φτανει πια....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι τωρα που οι μεν εχουν νεκρο θα ξεκινησει μεγαλο κακο..ο Θεος να φυλαει παλικαρια...Ευθυνοι εχουν ολοι αλλα κατα κυριο λογο οι ιδιοι που κανουν τα επισοδεια..κι εγω αγαπαω την ομαδα μου αλλα δεν εχω πεταξει ουτε σπιρτοκουτο στρο γηπεδο η σε αντιπαλο..Πρωτα απο ολα φταινε οι ιδιοι ποου χωνονται στους καβγαδες...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τέλος πάντων-επειδή ότι και να λέμε εμείς δεν πρόκειται νάλλάξει κάτι-είναι πια κάτι περισσότερο από απαραίτητο να μπούνε κάποιοι "μέσα"!ούτε τα καραγκιοζιλίκια(για να μην ξεχνιόμαστε)του Σαββάτου με την Τουρκία επιτρέπεται να συμβαίνουν,ούτε,φυσικά,τα σημερινά που είναι στο...τελευταίο επίπεδο πια,μιας και έχουμε και νεκρό!και όταν βάλουν κάποιους "μέσα",να μην βγαίνουμε να φωνάζουμε στο γήπεδο "βγάλτε έξω τα αδέρφια μας",κτλ,όπως έχει γίνει παλιότερα!ούτε αναστολή,ούτε εξαγωράσιμη,ούτε τιποτα!ΜΕΣΑ!!!για 5-10 χρονάκια τουλάχιστον!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Συμφωνω..ολοι στη φυλακη για 2-3 χρονια μη εξαγορασιμη ωστε να βγει και να συμβουλεψει και καναν αλλον να μην παθει οτι κι αυτος..Οοι μεσα στην μπουζου

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι τωρα που οι μεν εχουν νεκρο θα ξεκινησει μεγαλο κακο..ο Θεος να φυλαει παλικαρια...Ευθυνοι εχουν ολοι αλλα κατα κυριο λογο οι ιδιοι που κανουν τα επισοδεια..κι εγω αγαπαω την ομαδα μου αλλα δεν εχω πεταξει ουτε σπιρτοκουτο στρο γηπεδο η σε αντιπαλο..Πρωτα απο ολα φταινε οι ιδιοι ποου χωνονται στους καβγαδες...

ναι ρε μάγκα,σωστός!όλοι έχουμε την "καύλα" μας και έχουμε-ακόμα και βρίσει-στο γήπεδο,αλλα "όπα"!υπάρχουν και κάποια όρια!και για να μην "κρυβόμαστε",και η αστυνομία έχει πολύ μεγάλη ευθύνη,που δεν έχει πιάσει κοσμάκη!για παράδειγμα,δεν μπορεί εγώ(που ΚΑΙ επαρχία είμαι ΚΑΙ μη οργανομένος)να ξέρω αρκετές φορές πως θα γίνει "μανούρα" <εκεί>(και μου το΄χουν πει και φίλος μου γαύρος και ένας άλλος βάζελος-όπως και'γω-)και να μην το ξέρει η αστυνομία!!! Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι να μην ξέρουν,πολλές φορές,το οτί θα γίνει κάτι και το που ακριβώς θα γίνει!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Ειδικα στο σημερινο η αστυνομια ηταν απουσα απο παντου...Εχω απογοητευτει δεν ξερω τι να πω..

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
συναδελφοι μια ειναι η λυση...

Α)κανενας σοβαρος φιλαθλος να μην ξαναπαει σε αγωνιστικο χωρο -γηπεδο για 5 χρόνια.

Β)αρνηση της αστυνομιας να αναλαβει τη φυλαξη των αγωνιστικων χωρων.

Γ)αποχη απο τον επισημο τζογο του ΟΠΑΠ.

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σταματήστε τώρα κάθε είδους αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα για μια 5ετία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκεφτήκατε την Μ Α Ν Α που θα πάει να παραλάβει  Ν Ε Κ Ρ Ο  το παιδί της απο το ΚΑΤ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έλεος...............................έλεος.............................έλεος....................

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά αυτός ο πολύδωρας τι μαλακίες είπε πάλι ότι τους παρακολουθούσαν, κλωτσιές που θέλει.....και ο αλλός ο παπανδρέου ειναι πολύ μ.......αν ήταν αυτός όλα θα ήταν μέλι γάλα..καλά ουτε τον νεκρό δεν σέβεται..πολιτική εκμετάλευση και εκεί? α τον καραγκιόζη.....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως για τον πολύδωρα τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά.

σε πολλές περιπτώσεις έχει φανεί αρκετά κατώτερος των περιστάσεων και γενικά είναι ένας ακόμα άχρηστος που προσπαθεί να παντρέψει την πολιτική (όπως αυτός την αντιλαμβάνεται) με την πραγματική δουλειά

Από αυτούς που καλά θα κάνουν να κάτσουν σπίτια τους - ανεπαρκέστατος

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
συναδελφοι μια ειναι η λυση...

Α)κανενας σοβαρος φιλαθλος να μην ξαναπαει σε αγωνιστικο χωρο -γηπεδο για 5 χρόνια.

Β)αρνηση της αστυνομιας να αναλαβει τη φυλαξη των αγωνιστικων χωρων.

Γ)αποχη απο τον επισημο τζογο του ΟΠΑΠ.

μπραβο ρε μαγκα!αυτο αν γινοταν θα βλεπαμε πως θα τους ετσουζε η κωλοσουφριδα τους,αλλα ο ελληνας δυστυχως(και επαναλαμβανω ειδικα ο ελληνας) ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μου κανει εντυπωση παντως που αντι να αφιερωσουν τα καναλια ενα μεγαλο μερος του δελτιου ειδησεων τους στο τραγικο συμβαν το σημερινο το ριξαν παλι στα ομολογα.....ε,ρε τί σου ειναι η πολιτικη!ΛΑΜΟΓΙΑ.....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Μου κανει εντυπωση παντως που αντι να αφιερωσουν τα καναλια ενα μεγαλο μερος του δελτιου ειδησεων τους στο τραγικο συμβαν το σημερινο το ριξαν παλι στα ομολογα.....ε,ρε τί σου ειναι η πολιτικη!ΛΑΜΟΓΙΑ.....
ο Αλφα που εβλεπα εγω παντως απο τις 8 μεχρι τις ενια παρα εικοσι μιλουσε για το γεγονος...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
16
Είμαι στη δουλειά και δεν έχω δει ειδήσεις.
Μόλις αντιλήφθηκα το θρεντ, και ειλικρινά έχω παγώσει.
Κρίμα για το χαμένο παιδί, ακόμα πιο κρίμα για τους Νεοέλληνες.
Είμαστε (όπως έχω ξαναπεί) ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.
Αν οι ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ.
ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ- ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ.

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΘΥΡΕΣ.
ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.-ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ;;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ....

Ειλικρινά λυπάμαι και νιώθω τρομερή απογοήτευση.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Tα χουλιγκάνια εάν θέλουν να σφάζονται δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να το κάνουν στα βουνά και να μην την "πληρώνουν" αθώοι. ʼλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε εάν το παιδί που σκοτώθηκε ήταν από κάποιο στρατό... Εντύπωση μου προκαλεί η αγριότητα αυτών των μαχών. Όσο για τον Πολύδωρα τον άκουσα στην τ.ν. κ πραγματικά αυτός ο άνθρωπος μάλλον δεν έχει καταλάβει που ζεί και για ποιόν λόγο τον τοποθέτησαν σ αυτή την θέση και στην τελική -ίσως- δε φταίει μόνον αυτός.
Ελπίζω μετά τα σημερινά κάποιοι να βάλουν μυαλό κ να καταλάβουν οτι μετα από λίγο καιρό δεν θα αισθάνονται καθόλου υπερήφανοι για ότι κάνουν, άσε που όταν καταλάβουν ότι είναι μαριονέτες των "μεγάλων" (ναι ναι αυτών που βρίζουν...) θα αυτομουτζώνονται για πολλαααααα χρόνια.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μην το ψάχνετε το θέμα!Όσο υπάρχουν Θύρα 7,Θύρα 13,original και διοικήσεις που όχι απλώς συντηρούν αλλά και ενισχύουν αυτές τις οργανώσεις οι σφαγές και τα επισόδεια θα είναι συχνό φαινόμενο.Πολύ φοβάμαι ότι το σημερινό είναι αρχή για πολύ χειρότερα πράγματα,για μεγαλύτερες βεντέτες.Βρισκόμαστε στην εποχή της βίας και δυστυχώς πολλοί από εμάς ασχολούμαστε με άλλα πράγματα λιγότερο σοβαρά.Όσο υπάρχουν σύνδεσμοι,διοικήσεις που επενδύουν συστηματικά στο χουλιγκανισμό και την αλητεία δημιουργώντας επαγγελματίες στρατολογημένους οπάδους και ΜΜΕ τύπου Πρωταθλητής,TV MAGIC,DERBY θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων.Κι αν τολμήσει η αστυνομία να κάνει καμιά σύλληψη θα πέσουν όλοι να την φάνε.Εγώ Ολυμπιακός είμαι,αλλά το 95 στη Σαραγόσα που τα δικά μας 'καλόπαιδα' μαζί με αυτά του Παναθηναϊκού τρομοκράτησαν μία ολόκληρη πόλη,άκουγα τον Κόκκαλη να δηλώνει αυτούς τους οπαδούς έχουμε δε θέλουμε να τους αλλάξουμε'.Αλήθεια αν ένας από εμάς κυκλοφορήσει στο δρόμο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας,πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν με νοιάζει:
1.Ποιάς ομάδας ήταν οπαδός....
2.Ποιά ομάδα κέρδισε τον αγώνα....
3.Ποιός άρχισε τα επεισόδια....
Απλά με νοιάζει:
Που κάποιοι γονείς μεγάλωναν 1 παιδί και κάποιοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ αποφάσισαν να τον σκοτώσουν μόλις στα 25 του.....
ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ......
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει....
Και να θυμάστε:θα μπορούσε να είναι και ένας από εμας.....  :headbang: :headbang: :headbang:

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Τι να πεις......έχω αηδιάσει....να τις χαίρονται και τις ομάδες τους, τους συνδέσμους,τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και όλα....

Μόνο που μπαίνω στη θέση αυτών των γωνιών με πιάνει κρύος ιδρώτας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom