Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 746
Ποσο σου πανε αυτα τα σεξυ εσωρουχα!2 έτσι πιο amateur για καληνύχτα και καλή εβδομάδα μαζί!!!
DYANA
!!6946606966!!
![]()
![]()

Ποσο σου πανε αυτα τα σεξυ εσωρουχα!2 έτσι πιο amateur για καληνύχτα και καλή εβδομάδα μαζί!!!
DYANA
!!6946606966!!
![]()
![]()
Ετοιμαζει αυξησουλα?Ε βέβαια. Χωρίς marketing δε πας μπροστά σήμερα!
Εμένα ρωτάς?Ετοιμαζει αυξησουλα?
Αυτά τα amateurs είναι τα καλύτερα. Το χέρι μου πήγε κατευθείαν να χουφτωσει την οθόνη. Αν ήταν και το στριγκακι στα γόνατα θα μιλούσαμε για βραβείο Πούλιτζερ2 έτσι πιο amateur για καληνύχτα και καλή εβδομάδα μαζί!!!
DYANA
!!6946606966!!
![]()
![]()
Μωρό μουυυυΑυτά τα amateurs είναι τα καλύτερα. Το χέρι μου πήγε κατευθείαν να χουφτωσει την οθόνη. Αν ήταν και το στριγκακι στα γόνατα θα μιλούσαμε για βραβείο Πούλιτζερ
Πολύ σωστά!!!!Ποσο σου πανε αυτα τα σεξυ εσωρουχα!Το λεω σωστα?
Ναι θα πληρώνομαι με bitcoin.Ετοιμαζει αυξησουλα?
και Bitcoin εχουμε για το μωρο!!!Μωρό μουυυυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ σωστά!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι θα πληρώνομαι με bitcoin.
Με μια τιμή ξεκίνησα με αυτή θα σταματήσω.
Δεν έχει ούτε πάνω ούτε εκπτώσεις.
Σου αρέσει να τσιμπουκονεις ε?Τι πιο ωραίο ??
6946606966
![]()
Είναι τελετή!Σου αρέσει να τσιμπουκονεις ε?
μονο ο γνωστος καλαματιανος πληρωνει με δυο δυο τους ντενεκεδεςΜόνο με λάδι μην ζητήσεις να σε πληρώσουμε γιατί είναι χρυσάφι πλέον
Κάποια στιγμή θα μου την κάνεις και εμένα το μόνο που δεν θα μου άρεσε είναι να βάζεις δόντια!!!Είναι τελετή!
Δεν είναι απλά πίπα αυτό που κάνω!
Ρώτα να δεις αν λέω ψέμματα!![]()
Σωστή σε βρίσκω και μακάρι να το τηρήσεις, αλλά το ίδιο έλεγαν κι άλλα κορίτσια τους τελευταίους μήνες που αύξησαν εντέλει τις χρεώσεις τους. Εκτός κι αν σκοπεύεις να σταματήσεις σύντομα.Ναι θα πληρώνομαι με bitcoin.
Με μια τιμή ξεκίνησα με αυτή θα σταματήσω.
Δεν έχει ούτε πάνω ούτε εκπτώσεις.
Πιστευω οτι η συγκεκριμενη,οπως και καποιες αλλες ειναι τιμιες και καλα παιδια.Σωστή σε βρίσκω και μακάρι να το τηρήσεις, αλλά το ίδιο έλεγαν κι άλλα κορίτσια τους τελευταίους μήνες που αύξησαν εντέλει τις χρεώσεις τους. Εκτός κι αν σκοπεύεις να σταματήσεις σύντομα.
Τώρα κυκλοφορει με σεκιουριτά, μην του κλέψουν το λάδι οι μαφιοζοι. Γαμάει και ο σεκιουριτάς ξεροσταλιαζει εξω απ το hotelμονο ο γνωστος καλαματιανος πληρωνει με δυο δυο τους ντενεκεδεςολοι οι υπολοιποι ειστε πτωχοι
![]()
Ετσι ακριβωςΤώρα κυκλοφορει με σεκιουριτά, μην του κλέψουν το λάδι οι μαφιοζοι. Γαμάει και ο σεκιουριτάς ξεροσταλιαζει εξω απ το hotel
Θα το δεις δεν χρειάζεται να λέμε πολλά.!Σωστή σε βρίσκω και μακάρι να το τηρήσεις, αλλά το ίδιο έλεγαν κι άλλα κορίτσια τους τελευταίους μήνες που αύξησαν εντέλει τις χρεώσεις τους. Εκτός κι αν σκοπεύεις να σταματήσεις σύντομα.
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ εσένα για όλαΠιστευω οτι η συγκεκριμενη,οπως και καποιες αλλες ειναι τιμιες και καλα παιδια.
Ειναι λιγες που αξιζουν την στηριξη μας και η Dyana ειναι απο αυτες!
Σορυ που μπλεκομαι,αλλα εχω κανει καποια ραντεβου και εβγαλα αυτο!!!
![]()