n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.865
- Πόντοι
- 47.170
Αυτή η Όλγα τι λέει από εμφάνιση και πρόγραμμα γιατί δεν βλέπω κριτικές ούτε εκεί ούτε απέναντι στο 12Α
Αυτή η Όλγα τι λέει από εμφάνιση και πρόγραμμα γιατί δεν βλέπω κριτικές ούτε εκεί ούτε απέναντι στο 12Α
Φίλε μου έχεις κάνει νομίζω λάθος. Φώκαιας 7 νομίζω δεν υπάρχει με Αλεξάνδρα. γενικά δεν υπάρχει 7Συνέχεια...
Φωκαίας 7 υπόγα Αλεξάνδρα και Άντζελα αδιάφορα κοράσια οπαδοί της Ρόμα μάλλον
Φωκαίας 13 πάνω Νικολ με σέξυ σορτσάκι
Φωκαίας 19 Αλίνα και Τζεσικα επίσης οπαδός της Ρόμα η δεύτερη
Φωκαίας 27 υπόγα Κατερίνα και σκαλάκια Νάταλι
ναι εκεί δεν φαίνεται το νούμερο καπου γι αυτό γράφω ΥΠΟΓΑ... οι περισσότεροι ξέρουν ποιο λέωΦίλε μου έχεις κάνει νομίζω λάθος. Φώκαιας 7 νομίζω δεν υπάρχει με Αλεξάνδρα. γενικά δεν υπάρχει 7
Μια χαρά τα έχει γράψειΦίλε μου έχεις κάνει νομίζω λάθος. Φώκαιας 7 νομίζω δεν υπάρχει με Αλεξάνδρα. γενικά δεν υπάρχει 7
Πάω πάσο.θα το ψάξω καλύτεραναι εκεί δεν φαίνεται το νούμερο καπου γι αυτό γράφω ΥΠΟΓΑ... οι περισσότεροι ξέρουν ποιο λέω
εν τω μεταξύ εγώΆμα κάνουν παρτούζα θα είναι πολύ ανώμαλο
Εχει κανει παιδι (αγορι ) Ειναι στην Τεχια .χρόνια...
Σωστα το λες !! αλλα εχει συγκεκριμενο επιβητορα .Αν δεχοταν ακαποτο κρεμπιέ απο καθε πελάτη στο δωμάτιο θα ειχε μεινει σιγουρα έγκυος. Δεν το σκεφτηκε....
Δεν τα ξερειςκαλα φιλε , τα παρα λες !!!Τι έγκυος, ρε συναγωνιστές. Η γυναίκα είναι 50-55+. Συνέλθετε λίγο, σας παρακαλώ.
Το κάνει η συγκεκριμένη αυτό, να στέκεται έτσι στην πόρτα για να μπάσει κόσμο μέσα. Ομολογουμένως είναι πιο καβλωτικό από το να την δεις στο σαλόνι έτσι για κάποιο λόγο. Το μυαλό, η σκέψη παίζει παιχνίδια.η Κορίνα σε σύντομη συνομιλία με χαρλεά συναγωνιστή! τα σπέκια μας για το εργαλείο!!![]()
Δεν τα ξερειςκαλα φιλε , τα παρα λες !!!
Είναι πολύ καύλα γυναίκα πάντως.Το κάνει η συγκεκριμένη αυτό, να στέκεται έτσι στην πόρτα για να μπάσει κόσμο μέσα. Ομολογουμένως είναι πιο καβλωτικό από το να την δεις στο σαλόνι έτσι για κάποιο λόγο. Το μυαλό, η σκέψη παίζει παιχνίδια.
(Μάλλον έχει πέσει αναδουλειά.)