Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 640
- Πόντοι
- 301
Την έχεις πάρει;Ίσως λίγο υπερτιμημένη για 150
Την έχεις πάρει;Ίσως λίγο υπερτιμημένη για 150
Exw 6992443432Βαιμπερ δν έχεις όμως
Φίλε μου από την στιγμή που την ξέρω σχεδόν από την αρχή που ξεκίνησε είναι λογικό και επόμενο να μπορώ σχετικά εύκολα να την συναντώ και να προγραμματίζω ραντεβού μαζί με την κούκλα....Πείτε ρε μάγκες κανένα μυστικό κόλπο πως τα καταφέρατε μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!!
Όλα καλά θα πάνε αγάπη μου μην αγχώνεσαι για τίποτα!!!!Καλησπέρα ειμαι η Μαρκέλλα.. Ένας κυριος μου ειπε για αυτο το σαιτ δεν το ηξερα τελος πάντων σας υπερευχαριστω για τις καλες και τις κακες σας κρητικές γιατί αυτα τα δυο αρνητικα σχόλια που ειδα θα προσπαθησω να γινω καλύτερη.. Αυτη την δουλειά την κάνω μονο 3 μήνες δεν. Θελω να δικαιολογούμε αλλα θελω να σας πω για το άπειρη που λετε είναι λογικό πιστευω να μην ξερω ακομα πράγματα αλλα μαθαίνω..
Για μενα το παν είναι ο σεβασμος για αυτο αμα μου μιλανε καπως στο τηλ η στα μηνύματα απορριπτονται
Και παλι σας ευχαριστώ που με προτειματε γιατί με βοηθατε στις αναγκες μου...
Μαρκέλλα
Πάντα με ευγένεια μόνο κερδισμένος βγαίνεις!!!Ευγένεια μάλλον
Ευτυχώς που έχω κ εσένα περί χρονολογία μάρτυρα ακόμα τίποτα δυστυχώς!!!Χρηστάρα μου , σου είχα δώσει τρόπο επικοινωνίας πριν κάνα τρίμηνο , ακόμα τπτ ?![]()
Καρντάσι, SexyJo με κλειστά μάτια, εξαιρετική γυναίκα, και ιδρώνει τη φανέλα!Μαγκες τρέχω υποχρεώσεις.....είμαι από Σαλόνικα.
δν έχω χρόνο να ψάξω....
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να προτείνει κάποιο μωράκι - όμορφο, καλό, να περάσουμε όμορφα Παρασκεύη Σάβατο που θα είμαι ΑΘΗΝΑ.
Αν υπάρχει κάποιο κάτι...και ΠΜ πριβέ μωρό....ακόμα καλύτερα....
Τα σέβη μου!!
Τίμια, ευθύς και ξηγημενη.Με συγκινεί πολύ οτι καθε φορα ,αγαπημένα αγορια πελάτες και μη,έχουν έναν καλό λόγο για μένα,καλα τα χρήματα(αυτός είναι ο στόχος)αλλα όσον μ αφορα περαν αυτου,λατρεύω τους άνδρες κι εχω μανία με το σεξ..αρα κάνω οτι αγαπώ( και κερδίζω),εξου κι είναι ευχαριστημένα τ αγόρια που συναντώ(συν ότι είναι τα πάντα ξεκαθαρα με μενα).
Δυστυχώς ,οταν υπάρχει τεράστια ζήτηση καθημερινά κι αλλη ζωη( που δεν έχω κρύψει οτι έχω),πρέπει να προγραμματίζω τα πάντα (το ξέρω οι καυλες δεν έχουν προγραμμα..σας νιώθω απόλυτα..)αλλα ετσι πρεπει να κάνω τα ραντεβού μου, με πρόγραμμα και ΣΥΝΕΠΕΙΑ που με διακρίνει χρόνια, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Όποιος θέλει να με δει..ας επικοινωνεί τουλάχιστον από την προηγούμενη, απλα να μ ενημερώσει οτι θέλει ραντεβού ,κι εγώ θα το κρατήσω στο πισω μέρος του μυαλού μου (εκτός πάντα απροόπτου)ώστε τελευταία στιγμή να μην ψάχνουμε χρόνο και να μην μου γκρινιάζετε χαχαχαχα!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση σας,με τιμά!
Καλη συνέχεια!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!! Η Ιωάννα είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, πρώτα πρώτα και ύστερα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα σερβις-ομορφια-τιμης, που μπορείς να βρεις στο χώρο. Τζο Δαγκωτο!Καρντάσι, SexyJo με κλειστά μάτια, εξαιρετική γυναίκα, και ιδρώνει τη φανέλα!
Αγορι μου γλυκό.. με ξέρεις τοσο καλα..αχ εσυ...!!Καρντάσι, SexyJo με κλειστά μάτια, εξαιρετική γυναίκα, και ιδρώνει τη φανέλα!
Χαίρομαι τόσο που όσοι γράφετε μάτια μου είστε κι ευχαριστημένοι πελάτες μου οπως εσυ που εκτιμώ ιδιαιτέρως!Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!! Η Ιωάννα είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, πρώτα πρώτα και ύστερα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα σερβις-ομορφια-τιμης, που μπορείς να βρεις στο χώρο. Τζο Δαγκωτο!
Απλα αγαπώ αυτό που κάνω..και φαίνεται!!Τίμια, ευθύς και ξηγημενη.
Μακάρι να ήταν όλες έτσι.
Απλα αγαπώ αυτό που κάνω..και φαίνεται!!
Ευχαριστώ πολυ!
Εσυ παντα θα εισαι αλανι . Αλλα αυτο που σε κανει ξεχωριστη ειναι οτι ξερεις ποτε πρεπει να εισαι του σαλονιου και ποτε του λιμανιου . Μεγαλο προτερημα για εναν ανθρωπο αυτο .Έτοιμη είμαι ,ελα!!!
![]()
...γλυκό κι ευγενικό μου αγοριΕσυ παντα θα εισαι αλανι . Αλλα αυτο που σε κανει ξεχωριστη ειναι οτι ξερεις ποτε πρεπει να εισαι του σαλονιου και ποτε του λιμανιου . Μεγαλο προτερημα για εναν ανθρωπο αυτο .
Εσύ θες κάρφωμα μου φαίνεται δεσποινίς Τζω.....γλυκό κι ευγενικό μου αγορι
(Εχω την χαρα να σε γνωρίζω προσωπικα κι εσένα!)
Ποτε δεν εμπλεξα την "κανονική "ζωή μου μ αυτή την φάση.. πάντα κρατούσα και κρατώ ισορροπίες εξου και περνάω καλα σ οτι κάνω..επίσης τα κλισέ -τύπου-ότι οι κυρίες που προσφέρουν εαυτο τους ετσι,πρέπει να είναι χαμηλού κοινωνικού η μορφωτικου επιπέδου, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..εχω δηλώσει ότι μ αρέσει και μ εξιταρει η..."πουτανια"εξου και την συντηρώ ακόμη...
Σ ευχαριστώ και σε φιλώ γλυκά..
..με μεγάλη μου χαρά καλε!χαχαχαχαχα!!!Εσύ θες κάρφωμα μου φαίνεται δεσποινίς Τζω..
Έτοιμη είμαι έστησα κωλαράκι,ελα!!!
![]()
Χαχαχχαχχαχχαχα τα πεταω κάτι τέτοια κουλά αδυναμία μου!!!έκλαψα λέμε χαχαχαχαχαχα
Γεια σου jo με τό χιούμορ σού, διαμάντι ακατέργαστο είσαι.![]()
Στείλε μου πμΚαλησπέρα κυριοι
Μήπως ξέρει καποιος μια ανεξάρτητη που στο Instagram έχει όνομα Anna Anula ???
Σας ευχαριστω