clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.005
- Πόντοι
- 5.946
60 με το cim μέσα
να τ’ αφήσω;
60 με το cim μέσα
ΝΤαξει το υπερμουνο κ να μην το δουμε δεν θα πεθανουμε,αλλα τουλαχιστον κ αυτα τα καθημερινα κοριτσια που ερχονται να τα δουλευουν τα λεφτακια που τους δινουμε ρε γμτ....Οι περισσότερες Σλάβες που έρχονται εδώ είναι β' και γ' κατηγορίας. Πολύ σπάνια θα έρθει κάτι καλό, α' κατηγορίας, το πολύ καλό το βλέπεις μια φορά το χρόνο, και πολύ λέω.
Το υπέρμουνο που συνδυάζει και υπηρεσίες επιπέδου, είναι πολύ σπάνιο.
Η Lola λατίνα δεν ήταν;
Οι περισσότερες Σλάβες που έρχονται εδώ είναι β' και γ' κατηγορίας. Πολύ σπάνια θα έρθει κάτι καλό, α' κατηγορίας, το πολύ καλό το βλέπεις μια φορά το χρόνο, και πολύ λέω.
Το υπέρμουνο που συνδυάζει και υπηρεσίες επιπέδου, είναι πολύ σπάνιο.
Η Lola λατίνα δεν ήταν;
Είναι θέμα dnaπαντως ειναι περιεργο ρε γμτ....
απο τις λατινες που ειναι μεγαλωμενες στα τροπικα κλιματα θα περιμενα πιο δυνατα γαμησια κ εντονες συγκινησεις....
ενω τα σοβιετακια που εχουνε μεγαλωσει στα κρυα στο σεξαρισμα ειναι φωτια κ λαβρα![]()
νομιζω αρκετα χρονια τωρα...Είναι θέμα dna
Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια ο γκλαμουρας είναι έτη φωτός μακριά απο τα άλλα γραφεία....
Ειδικά τον τελευταίο χρόνο
Το παλεύει όσο μπορεί...νομιζω αρκετα χρονια τωρα...
κ στα αλλα γραφεια μπορει να πετυχεις διαμαντακια,αλλα τετοια πληθωρα επιλογων μονο το γκλαμουρ την εχει.
στο τελος του χρονου ειχανε βαλτωσει λιγο χωρις να εχουν μεγαλη ανανεωση,αλλα με το που γκρινιαξαμε λιγο εσπευσαν να φερουνε λαο!Το παλεύει όσο μπορεί...
Δηλαδή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ποια ήταν?
Ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα το έλεγες όσο ότι θα έμεναν σταθερά τα επιτόκια απο την FEDΜια Παριζιάνικη κομψότητα!
έγω τόσο σίγουρος ότι κάποιος (όνομα και μη χωριό) θα σκεφτόταν την ΛΟΛΑΉμουν τόσο σίγουρος ότι θα το έλεγες όσο ότι θα έμεναν σταθερά τα επιτόκια απο την FED
Πάντως το πήδημα που τρώνε οι περιφερειακές τράπεζες στην Αμερική
έχω να το ρίξω απο τότε που γνώρισα την Ναταλί,,ξέρετε αυτή που έγινε εκατομμυριούχος, στο AGN
Για όλο τον κόσμο και για εμένα προσωπικά το νούμερο ΕΝΑΘα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά βαριέμαι. Για αρκετό κόσμο η νούμερο 1, σε υπηρεσίες πάντα.
Που ξέρεις ίσως την δούμε πάλι.
![]()
Για όλο τον κόσμο και για εμένα προσωπικά το νούμερο ΕΝΑ
Και ο άλλος το άλλο βουνόΞέρω άλλους δύο που την θεωρούν νούμερο ένα, ο ένας είμαι εγώ.
![]()
Και ο άλλος το άλλο βουνό
Μην το ζορίζεις....έχει 75 κριτικές αφαίρεσε τρεις και πολλαπλασίασε επι δέκα,για αυτούς που δεν γράφουν στο μπου...Α μάλιστα τώρα έγιναν τέσσερις
![]()
LOlaaaaaaaaaaaa !!!έγω τόσο σίγουρος ότι κάποιος (όνομα και μη χωριό) θα σκεφτόταν την ΛΟΛΑ
εγώ όνομα χρήστη δεν έδωσα πάντωςLOlaaaaaaaaaaaa !!!![]()