!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.075
- Πόντοι
- 4.415
καπετανιος ειμαι αδερφε, οχι μαστοραςΤι εννοείς μάστορα;;;
πρωτο χερι για σενα μονοΔοκιμασμένο;
καπετανιος ειμαι αδερφε, οχι μαστοραςΤι εννοείς μάστορα;;;
πρωτο χερι για σενα μονοΔοκιμασμένο;
εχουμε κανα link σε ποιο post ειχαν εμφανιστει? ευχαριστω!!Δεν ήταν η αδερφή της, ή κολλητή της ήταν. Η οποία έχει ξεκόψει λόγω σχέσης.
Τι προτείνετε;
Την "προμοτάρει" η Άννα Αφεντούλη.. Ζητά και η συγκεκριμένη PaysafeΜακάρι να απαντήσειι μπας και κάνουμε κάποιο ουσιαστικό update στο target list
Παίδες μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της Δήμητρας;Πολυ ενδιαφερον φαινεται !!
Αξιαγαμητο! Το ψηνω, αλλα μην μπλεξουμε πουθενα!
ειναι κλειστο το προφιλ ετσι κι αλλιωςΠαίδες μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της Δήμητρας;
Και να στο δωσουν το πιθανοτερο να μην σου απαντησει καν, εγω εστειλα μηνυμα στο insta και viber αλλα καμια απαντηση!Παίδες μπορεί κάποιος να μου στείλει το Instagram της Δήμητρας;
με αφορμη το παραπανω ονομα ζηταει 45 πεη σεηφ κ 15 εκεινη την ωρα ειναι εμπιστο το κοριτσι ή θα τσιμπησει την πεη σεηφ να παιξει φρουτακια;Την "προμοτάρει" η Άννα Αφεντούλη.. Ζητά και η συγκεκριμένη Paysafe
καλυτερα με τα 60 πηγαινε σε ενα στουντιο.. τουλαχιστον εκει θα γαμησεις.. 50 θα δωσεις εκει, φαε και καμια τυροπιτα παρε και κανα καφε με τα 10 που θα σου μεινουνμε αφορμη το παραπανω ονομα ζηταει 45 πεη σεηφ κ 15 εκεινη την ωρα ειναι εμπιστο το κοριτσι ή θα τσιμπησει την πεη σεηφ να παιξει φρουτακια;
Ρε τύπε τι ρωτάς χθεσινος είσαι;εννοείτε ότι όπου ακούς paysafe κ μλκς είναι απάτη κ μακρυά..από ποτέ οι κανονικές βίζιτες πληρώνονται με κάρτες;;;άντε να ναι καμία που ξέρεις καλά κ εμπιστεύεσαι να κάνεις τραπεζική μεταφορά αλλά κάρτες paysafe;;;τζογαδόροι είναι κ θέλουν να παίξουν πόκερ;;;με αφορμη το παραπανω ονομα ζηταει 45 πεη σεηφ κ 15 εκεινη την ωρα ειναι εμπιστο το κοριτσι ή θα τσιμπησει την πεη σεηφ να παιξει φρουτακια;
η μονη αξιοπιστη με καρτα ειναι η ναομιΡε τύπε τι ρωτάς χθεσινος είσαι;εννοείτε ότι όπου ακούς paysafe κ μλκς είναι απάτη κ μακρυά..από ποτέ οι κανονικές βίζιτες πληρώνονται με κάρτες;;;άντε να ναι καμία που ξέρεις καλά κ εμπιστεύεσαι να κάνεις τραπεζική μεταφορά αλλά κάρτες paysafe;;;τζογαδόροι είναι κ θέλουν να παίξουν πόκερ;;;
Εχεις δοκιμασει φιλε?προς αποφυγη παρεξηγησεων.....δεν λεω οτι ειπε ψεματα ο συναγωνιστης.....απλα θελει μεγαλη προσοχη..... μιλαμε για κοπελες που εχουν παρε δωσε με την αστυνομια απο πολυ νωρις....δεν το λες κι οτι καλυτερο.....επιβαλλεται λιγη προσοχη παραπανω......ας βαλουμε και λιγη λογικη πριν τη καβλα.......παντως η Δημητρα κανει ωραιο γαμησι....
Δεν προπληρώνουμε ποτέ!!! Περί ναόμι κτλ , δε σχολιάζω.. οι παλιοί γνωρίζουνη μονη αξιοπιστη με καρτα ειναι η ναομι
Δεν γνωρίζω να εκφέρω άποψη κ αν ζητάει λεφτά μπροστά η κάτι τέτοιο ούτε θέλω να μάθω κιόλας κ ας την έχουν πάρει όλοι κ είναι 100000% σιγουρηη μονη αξιοπιστη με καρτα ειναι η ναομι
Εγω μιλησα μαζι της, και μολις τη ρωτησα για υπηρεσιες/τιμη ...ακρα του ταφου σιωπη! Ουτε καν απαντησε!εγω παντος εστειλα να δω και μου ειπε δεν μπορει αλλα μπορει μια φιλη της η Λαουρα. Ειμαι στο τσακ να κανω την μλκια σαν ΑΜ που ειμαι και εγω![]()
ναι και σε εμενα αργησε πολυ και το σπαμαρα κανα 2 φορες....Εγω μιλησα μαζι της, και μολις τη ρωτησα για υπηρεσιες/τιμη ...ακρα του ταφου σιωπη! Ουτε καν απαντησε!
Τι εννοεις το σπαμαρες?ναι και σε εμενα αργησε πολυ και το σπαμαρα κανα 2 φορες....