mikemike23
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 271
- Πόντοι
- 20
Φωκαίας 19 δούλευε (πριν μισό χρόνο) μια Ιρίνα Ξανθιά, στήθος 2-3 ηλικία 35-40. Ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα κάπου ?
Για τι ηλικία μιλάμε ?Προκειμένου να χτίσει μερικές μεζονέτες ακόμα αυτή είναι πρόθυμη να γαμηθει και με σκύλο.
Από εμένα έχει φάει πολύ καιρό Χ γιατί δεν το βουλώνει ποτέ με αποτέλεσμα να μου πέφτει σε κάθε μαλάκια που πετάει το στόμα της
Καλημέρα, συναγωνιστή. Η Σαμπίνα δεν είναι petie. Είναι ψηλή και λιγερόκορμη. Δεν θα σε κεράσει φόλα, απλά θα σου προσφέρει απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.Αδέρφια καλημέρα και χρόνια πολλά..το Σάββατο θα είμαι Αθήνα κατά της 12 τ βράδυ .υπάρχει κανένα πετιτ καλό;; είτε Μεταξουργείο είτε φυλής;;
Έλεγα για Σαμπίνα αλλά φοβάμαι την φόλα!
Όχι φίλος δ θέλω αποστειρωμα έτοιμος θα κατευωΚαλημέρα, συναγωνιστή. Η Σαμπίνα δεν είναι petie. Είναι ψηλή και λιγερόκορμη. Δεν θα σε κεράσει φόλα, απλά θα σου προσφέρει απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Πήγαινε στη Σάρα Φωκαίας 25βΌχι φίλος δ θέλω αποστειρωμα έτοιμος θα κατευω
Κάτι που να δουλεύει από παντού θέλουμε ...εμφανισημος είμαι αρκετά δε θα πει όχι εύκολα..δώσε ινφο για πετιτ
Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.Πήγαινε στη Σάρα Φωκαίας 25β
Άμα είσαι και τόσο εμφανισημος όπως στηρίζεις μπορεί να σε πληρώσει κι όλας
Φίλος ευχαριστώ για την κάλυψη .αν έχεις καμια πληροφορια δεκτή..γτ εδώ επαρχία είν' για τον πουτσο όλα!Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Ο συναγωνιστής ζήτησε πετίτ. Η Σάρα είναι μία Γυφτό-Βουλγάρα, ψηλή, με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Επίσης, προσφέρει αποστειρωμένο πρόγραμμα, με εξαίρεση το ελεύθερο στοματικό.
Μπρο Μ δ τ λέω για να μειώσω..αλλά όσο να ναι νομίζω στα μπου παίζει μεγάλο ρόλο..έχω πάει σε μπου από δω μέσα με όνομα που λέγανε όλοι ότι κάνει ακα και μου ήρθε ουρανοκατέβατο πως το εξαφανησε χωρίς προφυλακτικό!Πήγαινε στη Σάρα Φωκαίας 25β
Εχω περασει 3 φορες στη σαρα και ολο με εβαζε να της γλειψω μουνι και κωλο γαμησι σχεδον καθολουΠήγαινε στη Σάρα Φωκαίας 25β
Πετιτ δεν αφορά αποκλειστικά το ύψος αλλά γενικότερα το μικροκαμωμένο σώμαΣταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Ο συναγωνιστής ζήτησε πετίτ. Η Σάρα είναι μία Γυφτό-Βουλγάρα, ψηλή, με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Επίσης, προσφέρει αποστειρωμένο πρόγραμμα, με εξαίρεση το ελεύθερο στοματικό.