BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.221
- Πόντοι
- 36.248
Βρε μπας και είναι άλλη ??.. λέω τώρα
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.
Λογικά δε θα έχει μόνο μια κοπέλα το γραφείο.
Βρε μπας και είναι άλλη ??.. λέω τώρα
Του Rocco Sifredi!Όταν λέει πορνοσταρ, σε ποια ταινία έχει παίξει;;;
Οπου λενε ΕλληνοΙταλιδα... η αληθεια ειναι μια.... Ιταλιανα απο το Ελμπασαν!![]()
ΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕ ΜΕ
Είμαι ανώμαλο πουτανακι και ήρθα να κάνουμε full προγραμματάκι στο χώρο μου. Μου αρέσουν τα παιχνιδάκια σου προσφέρω μία υπέροχη χαλάρωση με αξέχαστες στιγμές μπρος πίσω έλα και σκίσαμε από παντού τηλεφώνησέ μου Στεφάνια .. +306998228782 Σε περιμένω σε δικό μου χώροkanesex.com
Γνώμη ομάδα;;
Την έχει επισκεφτεί κάνεις;;
Μίλησα μαζί της 60€ το μισάωρο σε χώρο δικό της αλλιώς 130€ η ώρα κ σε hotel πάει
Αναμενόμενο!!!Βρε παλικάρια σήμερα αύριο έχω free από το σπίτι μήπως υπάρχει κάτι φθηνό για μπαμ μπαμ κατάσταση με χώρο γιατί μας βαρεσαν οι καύλες και ακόμα μαζεύω χρήμα για την Όλγα?
Οι μυστες του bou φαγανε πολλα μελομακαρονα και τους πεσανε βαρια στο στομαχι, πηγαν για υπνο νωρις! Μη τους παρεξηγεις!Αναμενόμενο!!!
Να είστε καλά με φτιάξατε!!!![]()
Άστη τότε μην κάνει και συγκρίσεις κ εκτεθούμε χαχαχχαΤου Rocco Sifredi!![]()
Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου που περιορίζεται στην επικοινωνία. Μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα για να κανονίσουμε δίωρο ραντεβού. Λιγό αργή στην επικοινωνία αλλά κατανοητό γιατί μπορεί να ήταν απασχολημένη. Καταφέρνουμε να το κλείσουμε για την επόμενη και μου λέει αν αλλάξει κάτι στείλε μου και μιλάμε 1 ώρα πριν για την επιβεβαίωση. 2 ώρες πριν το ραντε΄βού της στέλνω μήνυμα και μένω στο αδιάβαστος μέχρι μισή ώρα πριν το ραντεβού που απλά μου είπε ότι έχει δουλειά και μου ζήτησε να το κανονίσουμε για αργότερα. Ευχαρίστησα και γειά σας....Νομίζω έχει αναφερθεί πιο πίσω σελίδες....
Αυτο το κακο εχουν οι ανεξαρτητες.στελνεις και περιμενεις.καποιες φορες δεν απαντανε καν.Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου που περιορίζεται στην επικοινωνία. Μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα για να κανονίσουμε δίωρο ραντεβού. Λιγό αργή στην επικοινωνία αλλά κατανοητό γιατί μπορεί να ήταν απασχολημένη. Καταφέρνουμε να το κλείσουμε για την επόμενη και μου λέει αν αλλάξει κάτι στείλε μου και μιλάμε 1 ώρα πριν για την επιβεβαίωση. 2 ώρες πριν το ραντε΄βού της στέλνω μήνυμα και μένω στο αδιάβαστος μέχρι μισή ώρα πριν το ραντεβού που απλά μου είπε ότι έχει δουλειά και μου ζήτησε να το κανονίσουμε για αργότερα. Ευχαρίστησα και γειά σας....
Γι'αυτό εγώ κανονίζω για την ίδια μέρα στάνταρ ώρα και σχεδόν ποτέ δεν έχω φάει φόλα.Να αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου που περιορίζεται στην επικοινωνία. Μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα για να κανονίσουμε δίωρο ραντεβού. Λιγό αργή στην επικοινωνία αλλά κατανοητό γιατί μπορεί να ήταν απασχολημένη. Καταφέρνουμε να το κλείσουμε για την επόμενη και μου λέει αν αλλάξει κάτι στείλε μου και μιλάμε 1 ώρα πριν για την επιβεβαίωση. 2 ώρες πριν το ραντε΄βού της στέλνω μήνυμα και μένω στο αδιάβαστος μέχρι μισή ώρα πριν το ραντεβού που απλά μου είπε ότι έχει δουλειά και μου ζήτησε να το κανονίσουμε για αργότερα. Ευχαρίστησα και γειά σας....
Γι'αυτό εγώ κανονίζω για την ίδια μέρα στάνταρ ώρα και σχεδόν ποτέ δεν έχω φάει φόλα.
Είναι λογικό μια ανεξάρτητη κοπέλα να μην ασχολείται με το κινητό της εν ώρα ραντεβού... Νομίζω πως κανένας μας δεν θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο στο δωμάτιο.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να δώσεις τόπο στην οργή και να κάνεις ξανά μια προσπάθεια γιατί η κοπέλα αξίζει 100% τα χρήματα που παίρνει.... Εδώ άλλοι περιμένουν στην ουρά για 5 μήνες μετά ραντεβού και εκεί επιμένουν![]()
Δυστυχώς υπάρχει κάποια εδώ μέσα που συζητιέται κάθε λίγο και λιγάκι και η αναμονή είναι μήνες αλλά δεν ποτούνται επιμένουν5 μήνες; υπερβολή
![]()
Άμεσα διαθέσιμη Ανεξάρτητη φοιτήτρια για λίγο Θεσσαλονίκη !!
Για ραντεβού : INSTA: ❤️ xristinataff ❤️ WHATSAPP: ♥ 6943818214 ♥ Είμαι η Χριστίνα και είμαι 25 χρόνων από Πάτρα! Θα βρίσκομαι για λίγες μέρες Αθήνα ♥ Έχω δικό μου χώρο και έρχομαι και σε δικό σου! ♥ Στείλε μου στο βαιμπερ για πληροφορίες Χαρακτηριστικά: ♥ μελαχρινή με 1.70 ύψος , 62 κιλά ...kanesex.com
Με τρώει ο κωλος μου για κασκαντέριλικι
Γνώμες?
Πιστεύω είναι μεγάλη ενοια το πρεζάκιΑναφέρθηκε πιο πάνω.
Κάποιος είπε να μείνουμε μακριά γιατί είναι πρεζάκι. Δεν έδωσε εξηγήσεις όμως.
Έχω μιλήσει μαζί της, έχει χώρο δικό της αλλά έρχεται και σε δικό σου, αλλά δεν προχώρησα.
Πήγαινε δες στον χώρο της και αν κάτι δεν σου αρέσει φεύγεις ... μερικές φορές μπορεί να λένε κάτι κάποιος και να μην στέκειΑναφέρθηκε πιο πάνω.
Κάποιος είπε να μείνουμε μακριά γιατί είναι πρεζάκι. Δεν έδωσε εξηγήσεις όμως.
Έχω μιλήσει μαζί της, έχει χώρο δικό της αλλά έρχεται και σε δικό σου, αλλά δεν προχώρησα.
Πήγες και σου άρεσε?Πήγαινε δες στον χώρο της και αν κάτι δεν σου αρέσει φεύγεις ... μερικές φορές μπορεί να λένε κάτι κάποιος και να μην στέκει
ΌχιΠήγες και σου άρεσε?