Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.426
- Πόντοι
- 25.186
θα σου πω αυριομαγκες εχει παρει κανεις sasha7 σε αυτο το τουρ να μας πει γνωμη για το τσιμπουκι της και αν αξιζει?
θα σου πω αυριομαγκες εχει παρει κανεις sasha7 σε αυτο το τουρ να μας πει γνωμη για το τσιμπουκι της και αν αξιζει?
τι ωρα εκλεισες ?θα σου πω αυριο
Και επίσημα πια κρεμάω τη φανέλα...
Λόγω προβλημάτων υγείας δεν μας κάνει κου κου επαρκώς...
Καταταξτε τις προτεραιότητες σας στη ζωή, με βάση την πραγματική τους σπουδαιότητα...
Καλά μουνια στους πουτσους σας εύχομαι, υγεία και ανθρωπιά να έχετε.
πάνω απ' όλα το κωλοτρυπίδι... να τα λέμε όπως είναι!Καταταξτε τις προτεραιότητες σας στη ζωή, με βάση την πραγματική τους σπουδαιότητα...
Καταταξτε τις προτεραιότητες σας στη ζωή, με βάση την πραγματική τους σπουδαιότητα...
Ευχαριστώ αγόρι μου.Λυπάμαι που το ακούω, όμως είμαι σίγουρος ότι θα σου δωθεί η ευκαιρία να φορέσεις πάλι τη φανέλα.
Ήσουν από τους πιο αξιόλογους πουτανιάρηδες που έχω γνωρίσει.
Ακόμα κι αν κρεμάσεις για πάντα την φανέλα, οι εμπειρίες και τα συναισθήματα που αποκόμισες από τη ζωή, είναι ανεκτίμητα. Live your life your way.
Πρέπει να ζούμε σαν να πρόκειται να πεθάνουμε αύριο και να μελετάμε σαν να πρόκειται να ζήσουμε για πάντα. Μαχάτμα Γκάντι.
Ζήσε τη ζωή σου με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελες τα παιδιά σου να ζήσουν τη δική τους. Βούδας.
Ζω σαν να ήταν σήμερα η τελευταία μου μέρα σε αυτήν τη γη, ζω σήμερα σαν να πρόκειται να ζήσω για πάντα. Όσσο.
![]()
Ευχαριστώ αγόρι μου.
Και εσύ είσαι αστέρι παιδί.
Καλά νομίζεις ότι σε όλους εμάς τους υπόλοιπους πάνω από τα 45 κάνει κούκου επαρκώς ,Και επίσημα πια κρεμάω τη φανέλα...
δεν εχεις αδικο και τα χειλια πολυ ταχει πειραξει μου φαινεται...εγω δε θα πηγαινα παντως... πολλη μιζερια βγαζει.
σα βλαχορουμανα γυφτισα ειναι
να εισαι καλα φιλε μας,ελπιζω να ειναι κατι αντιμετωπισιμο κ να βελτιωθει η υγεια σου.Και επίσημα πια κρεμάω τη φανέλα...
Μάλλον δεν είδες καλά. Ξανακοίτα.μα είδα τις φωτογραφίες της και δεν φάνηκε κάτι, εκτός αν το ανέφεραν σε καμία κριτική
μα είδα τις φωτογραφίες της και δεν φάνηκε κάτι, εκτός αν το ανέφεραν σε καμία κριτική
ελα μου ντε?δεχονται ή δεχωνται;
ιδού η απορια
γαμω την αποροια μου