pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 17 πανω Ειρηνη ,Φωκαίας 27Β Ειρηνα,δυνατη παρουσια ,συναγωνιστες μεσα τι λεει αυτη?
Γαμήστε δίχως αύριο, γαμήστε σα να στε σταρ
Η Φωτεινή πότε εργάζεται; Πρωί ή απόγευμα;Σοφια απο διδυμου 22 απογευμα,Φωτεινη απο Διδυμου 27 οπως και Τανια απο τον ιδιο οικο.
Την είχα πάρει στο Λιοσίων 73Β χωρίς να λέει τίποτα ιδιαίτερο από υπηρεσίες. Αξίζει όμως να την πάρεις μια φόρα , μόνο και μόνο για την εμφάνιση. Είναι πιπινοκάβλαρος. Διάβασε και τις κριτικές που έχει.στο φωκαιας 19 προχθες κατα τις 4 απογευμα ειχε μια νταρτανορωσιδα μελαχρινη με το πιο τρελο μασταρι(φυσικο)που εχω δει,βεβαια απο κωλο οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα αξιζει τιποτα μεσα?νομιζω ευα την λενε
Αμίρα= Γλυκιά χαμογελαστή, Κωλάρα, λίγα παραπάνω κοιλάκια που τις πάνε, γύρω στο 1,65+, μαλλιά πέρα απο τους ώμους ,βυζάκι 2+
Irina μέτρια στο δωμάτιο, είναι κρύα αλλά όχι φόλα.Φωκαιας 17 πανω Ειρηνη ,Φωκαίας 27Β Ειρηνα,δυνατη παρουσια ,συναγωνιστες μεσα τι λεει αυτη?
Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
δίνει κώλο?Αυτή η Σαρα στο Φ105 με έχει τρελάνει με το κωλαράκι της. Σπαει τη μεση και στο δινει στο πιατο να το ξεπατώσεις στα 4. Μου εκανε στο τελος και ενα χορευτικο twerking στον μπουτσο μου και εχυσα χωρις να κουνηθω καν. Για πολυ γαμησι το πιπινι.
Στο 27 τα κορίτσια εκτός Βικτώριας που είναι σχεδόν πάντα πρωινή δεν έχουν βάρδιες, προχθές απόγευμα ήταν, εχθές μόνο Ιβανα η οποία φεύγει μέσα Ιανουαρίου για 3-4 μήνες και ξανά επιστροφή.Ξέρουμε πότε δουλεύει??
Θεωρώ πως όχι......αλλα δεν το εχω ζητήσει και ποτε...δίνει κώλο?
Μου προτείνεις μια από τις μεγαλύτερες φόλες που υπάρχουν ; Την Χριστίνα ;Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@
Πραγματικά κι εγώ απόρησα με την πρόταση του αφού καμία σχέση δεν έχει με ότι ανέφερε και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την ειρήνη ούτε 20%Μου προτείνεις μια από τις μεγαλύτερες φόλες που υπάρχουν ; Την Χριστίνα ;
Θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα, δε φτάνει βέβαια σε καμία περίπτωσή τα στάνταρ της Ειρήνης αλλά είναι καλή, αν και διάφοροι "γνώστες"Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@
Αυτη η τσατσά που είναι εκεί είναι για πολλά σφαλιάρες, την έχω δει κ στο κοτέτσι Ιάσωνος 37 οροφος.![]()
Παίδες, μόλις πέρασε συναγωνιστής στο Πορνομωλλ κάτω δεξιά με μια ξανθιά, αδύνατη εν ονόματι Βιολέτα και φώναζε σε τσα2 και κοπέλα για το ΦΩΛΙΑΣΜΑ! Ούτε τα μισά λεφτά δεν έδινε πίσω η ειρωνική τσα2, χωρίς να έχει τελειώσει ο συναγωνιστής! ΜΑΚΡΙΑ!![]()