Trelogeros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 830
- Πόντοι
- 310
Ξέρουμε τίποτα για melina.stavrak στο instagram;
Άρα λοιπόν καλέ μου άνθρωπε να βάλουμε και εμείς μπροστά για μια συνάντηση.... άφοβα!!!Συνάντηση ξανά με τη συγκεκριμένη Ουκρανεζα που έχει συζητηθεί.
Θα προσπαθήσω να κάνω ακριβής κριτική μια και με την δεύτερη συνάντηση που είχαμε εχθές στο bill βοηθάει.
Λοιπόν η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη με ματαρες πολύ ωραίο μπόλικο στήθος λίγο πεσμένο αλλά με πολύ ωραία αίσθηση ειδικά στο ισπανικό)
Ωραίο απαλό δέρμα πεντακάθαρη και με τσιμπουκοχειλα!
Ισχύει πως έχει λίγα περισσότερα κιλά από τις φωτογραφίες της... Δεν την λες χοντρή για κανένα λόγο.
Ίσως η τελευταία φωτογραφία που έχει πρόσθεση στο κρεββάτι με το black light είναι αυτή που δείχνει το σώμα της σήμερα.
Δίνει φιλιά με γλώσσα βαθειά
8/10 πίπα και αυτό γιατί δεν αντέχει τέρμα βαθειά.
Με τελειωτικό χωρίς κατάποση.
Στον αγώνα τώρα....
Η γυναίκα είναι μητρομανης δεν χορταινει πουτσα και χύνει ασταμάτητα.... Οκ συμφωνούμε ότι φωνάζει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ψεύτικο η γυναίκα το ευχαριστείται και φαίνεται.
Γαμιέται από κώλο και μουνί δίχως αύριο.
Ένα τιπς που μπορώ να δώσω είναι ότι η καύλα της πιάνει κόκκινο όταν την πλακώσεις στο γλυφομούνι και λογικό είναι μετά να δίνει το 100% της.
Αυτά για την συγκεκριμένη και δεν θα γίνει άλλη αναφορά από εμένα.
Κατά την δικιά μου γνώμη ναι....Άρα λοιπόν καλέ μου άνθρωπε να βάλουμε και εμείς μπροστά για μια συνάντηση.... άφοβα!!!
εγω φιλε μου θα την ειχα παρει σιγουρα αλλα την εξυπηρετουν ξενοδοχεια στο κεντρο κυριως και βαριεμαι να κατεβαινω....εκει περα...μου κανει εντυπωση και αναρωτιεμαι για διαφορα εδω μεσα,που δεν εχει αναφερθει τιποτα για μια κυρια ανεξαρτητη,ενω για ολες τις ακυρες υπαρκτες η μη, γραφονται χιλια δυο!!!!!!!!!!!! και αναφερομαι στην ΒΑΝΑ,που δουλευε παλιοτερα σε μασαζ.τι στο καλο,κανενα καλοπαιδο δεν την εχει συναντησει,να μας πει δυο λογια? η που θα ειναι μπομπα και την κρατανε για τους ιδιους,ετσι πιστευουν μερικοι,η που θα ειναι φολα.παντως οπως και να εχει,θα την δω εγω συντομα που θα ειμαι αθηνα,και θα γραψω εδω,μιας και δεν υπαρχει νημα δικο της.
ουτε αυτο μου φανηκε λιγο φεικ η φωτο.Το μελαχρινό το δοκίμασες ?
Καλησπέρα υπάρχει καμία πληροφορία για τη Δώρα
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί είμαι τελείως άσχετος από ανεξάρτητες, αυτές στα site τύπου kanesex, είναι όντως αυτές που δείχνει, γιατί κάποιες κάνουν μπαμ ότι είναι fake, και αν είναι fake και πάρεις τηλ τι γίνεται δλδ, σου έρχεται άλλη άσχετη με τη φώτο;
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί είμαι τελείως άσχετος από ανεξάρτητες, αυτές στα site τύπου kanesex, είναι όντως αυτές που δείχνει, γιατί κάποιες κάνουν μπαμ ότι είναι fake, και αν είναι fake και πάρεις τηλ τι γίνεται δλδ, σου έρχεται άλλη άσχετη με τη φώτο;
Ισως ειναι καλη αλλα δεν εξυπηρετει εκτος περιοχης μεταξουργειουΚατά την δικιά μου γνώμη ναι....
Αν φυσικά είναι του γούστου σου αυτά που διάβασες.
όντωςΚαλησπερα συναγωνιστές μια νεφέλη που είχε γυρίσει ερασιτεχνικό στην σιρινα ξέρουμε σε ποιο γραφείο δουλεύει ;
IOANNA34Ερώτηση εκατομμυρίου
Καλύτερη ανεξάρτητη μιλφαρα;
Jo , adrianna, Έλενα;
...μαγκα μου, αν εννοεις αυτη την ΝικολΠαίδες καλησπέρα κ καλό μήνα να έχουμε αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Νικόλ της Ελληνίδας αν είναι εύκολο γιατι δεν μπορώ να το βρω πουθενά