tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 101
- Πόντοι
- 4.165
Λοιπόν το σεξ δεν είναι γυμναστικές επιδείξεις, εκτός και αν έχεις εξαιρετική αντοχή και γερή καρδιά (όχι τόσο μυς) θα κουραστείς. Άμα είναι η πρώτη σου φορά και το μόνο που έχεις δει είναι πορνό με πολλές στάσεις και γρήγορο ρυθμό ε δεν θα το απολαύσεις. Επίσης το άγχος είναι καταστροφικό γιατί ότι και να κάνει το σώμα το μυαλό νιώθει, και αν το μυαλό είναι αλλού φυσικά και δεν θα το απολαύσεις.εχω δει περιγραφες απο αλλους και προσπαθησα να κανω το ιδιο (κανοντας το δικο μου κειμενο πιο ευκολοδιαβαστο με εντονα γραμματα, τιτλους, πλαγια γραμματα κλπ) . παρολα αυτα δεν εχω γραψει κανενα ψεμα μεσα για να εντυπωσιασω.
ανεφερα τους λογους που αυτο ισως δεν ηταν καλο. το να κοπει η εικονικη πραγματικοτητα απο νεους. μαθαινεις αλλιως και "μπλοκαρεις" τον εαυτο σου απο αυτα που θα μπορουσες να νιωσεις στην πραγματικοτητα με αληθινη γυναικα. ηταν 50-50
Θα πω κάτι που έλεγε ο Μπρους Λι ότι δεν φοβάται κάποιον που γνωρίζει χίλιες κινήσεις και τις έχει κάνει μια φορά αλλά αυτόν που γνωρίζει μια κίνηση αλλά την έχει εξασκήσει χίλιες φορές. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο σεξ δεν χρειάζεται να κάνεις τον Κάμα σούτρα ολόκληρο για να είσαι καλός και να το απολαύσεις, απλά πράγματα μάθε καλά να τα κάνεις, από απλές στάσεις όπως ιεραποστολικό ξεκίνα και μάθε την καλά και σε αργό ρυθμό και μετά βλέπεις και άλλα. Εστίασε στην αίσθηση και όχι στην κίνηση και την ταχύτητα. Επίσης το συναίσθημα πάντα κάνει το σεξ καλύτερο, δεν είμαστε μηχανές κακά τα ψέματα. Δεν λέω ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά χωρίς συναίσθημα, απλά με συναίσθημα θα περάσεις ακόμη καλύτερα σίγουρα. Για αυτό μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά καθόλου, φιλιά κλπ. ,έχουν την αξία τους.
Τελευταία τροποποίηση: