Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
40
Πόντοι
0
καλημερα, γνωμες για κασσανδρα απο crystal,
Ψηλή κοπέλα με ωραία μάτια, εγώ όταν πήγα 1ο μέρος χαϊδεύει 2ο μέρος ψιλο καλό... μια φορά που την πέτυχα ενω ειχα με αλλη ραντεβού μου έκανε τα γλυκά ματάκια και ψήνομαι να ξαναπάω

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
56
Πόντοι
0
Ψηλή κοπέλα με ωραία μάτια, εγώ όταν πήγα 1ο μέρος χαϊδεύει 2ο μέρος ψιλο καλό... μια φορά που την πέτυχα ενω ειχα με αλλη ραντεβού μου έκανε τα γλυκά ματάκια και ψήνομαι να ξαναπάω
ευχαριστω.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Εχει κανεις αποψη για Αρετη, Αντριανα κ Νανσυ απο Luxury?

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.380
Πόντοι
201
Πριν αρκετό καιρό, επίσκεψη στο κρισταλ. Ραντεβού με Ρουμπίνι που ακούστηκαν πολλά θετικά σχόλιο. ΔΕΝ πέτυχε το γλυκό! Μασαζ δεν υπήρξε ποτέ ούτε καν προσπάθεια, 2ο μέρος τελείως προσποιητό, λίγο εκνευριστικό το υπερβολικό νάζι, τελείωμα με πολύ δυσκολία και κλειστά αυτιά για τις μ...ες που άκουγα! Εμφάνιση σχετικά καλή και πολύ ωραίο πάνω μέρος!

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Tzενη Αφροδίτη Μονικα Αντριαννα λεει το λουξουρι. μοναστ.αξιζει καμια ή θα το ριξουμε το 50ρι κορωνα γραμματα?

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
  • Like
Αντιδράσεις: GRxx

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
Επισκεψη Στεφανια. πολυ μετρια πραγματα.εμφανιση για μενα κατω του μετριου, μασαζ βαρετο προς κακο.αναρωτιομουν ποτε θα φυγει απο το ενα σημειο για να μου τριψει αλλο.στα θολοιπα ρποσπαθει να σε ικανοποιηση αλλα εγω ειδη ειχα ξενερωση,η κοπελα για εμενα δεν το εχει οποτε δεν ξαναπηγαινα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Άλλος ένας με 10 μηνύματα ....πάνε και ενημέρωσε μας τύπε!
Γι'αυτό ρε τυπε επειδή έχω 10 μηνύματα ρωτάω δεν ξέρω τι να κάνουμε. Εσύ τι μας το παίζεις δηλαδή.. Αν δεν θες να πεις άσε να πουν άλλοι..

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Δεν με πολύ καίει το μασάζ να περάσω καλά θέλω . Για μασάζ υπάρχουν αξιόλογα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου κάνουν δουλειά.
Αμα σ αρεσει να στον παιζουν πανε τοτε..τοσο απλο.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
426
Πόντοι
21
Πριν αρκετό καιρό, επίσκεψη στο κρισταλ. Ραντεβού με Ρουμπίνι που ακούστηκαν πολλά θετικά σχόλιο. ΔΕΝ πέτυχε το γλυκό! Μασαζ δεν υπήρξε ποτέ ούτε καν προσπάθεια, 2ο μέρος τελείως προσποιητό, λίγο εκνευριστικό το υπερβολικό νάζι, τελείωμα με πολύ δυσκολία και κλειστά αυτιά για τις μ...ες που άκουγα! Εμφάνιση σχετικά καλή και πολύ ωραίο πάνω μέρος!
Θα συμφωνήσω με το αδερφό εδώ,πρώτη συνάντηση με εν λόγω κορασίδα άφησε θετικές αναμνήσεις αλλά τη δεύτερη φορά αδιαφορία κοίταγμα στον καθρέπτη μόνιμα κ Αντε να τελειώνουμε!!!

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Δεν με πολύ καίει το μασάζ να περάσω καλά θέλω . Για μασάζ υπάρχουν αξιόλογα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου κάνουν δουλειά.

Εκτός από το Animus έχεις να προτείνεις κάνα άλλο;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
Πέρασμα από Εύα πριν λίγες μέρες κοντά στο one salonika!:sunglasses:
Μωρό μιλφατο, με πολλές καμπύλες(:jade:) και παραπανίσια κιλά, είναι λίγο σκουρόχρωμη γενικώς, αλλά κάθεσαι δεν γίνεσαι μπουχος σαν κάτι άλλες περιπτώσεις!:grin:
Έχει πολλά προγράμματα στο ρεπερτόριο της το μωρό. Διαλεξα μασαζ και εκτόνωση με τσιμπούκι. Κάνει δυνατο μασάζ σε ισιωνει πραγματικά!:rockon: Παντού δεν άφησε σημείο που να μην το περιποιηθεί! Στο τέλος τσιμπουκαρα που τα πήρε όλα για πλάκα!:P

Σίγουρα θα την ξαναδώ για το μασάζ της!:sunglasses:

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Πέρασμα από Εύα πριν λίγες μέρες κοντά στο one salonika!:sunglasses:
Μωρό μιλφατο, με πολλές καμπύλες(:jade:) και παραπανίσια κιλά, είναι λίγο σκουρόχρωμη γενικώς, αλλά κάθεσαι δεν γίνεσαι μπουχος σαν κάτι άλλες περιπτώσεις!:grin:
Έχει πολλά προγράμματα στο ρεπερτόριο της το μωρό. Διαλεξα μασαζ και εκτόνωση με τσιμπούκι. Κάνει δυνατο μασάζ σε ισιωνει πραγματικά!:rockon: Παντού δεν άφησε σημείο που να μην το περιποιηθεί! Στο τέλος τσιμπουκαρα που τα πήρε όλα για πλάκα!:P

Σίγουρα θα την ξαναδώ για το μασάζ της!:sunglasses:
Ποσα εδωσες για ολο το πακετο κ ποσο χρονο διάρκεια ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom