Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
..."και καλη σας διασκεδαση"?!?!!?καλησπερα
..."και καλη σας διασκεδαση"?!?!!?
Γεια σου κ σενα ρε μαγκα![]()
Λογω της απουσιας της Αννας,θελετε να γινει συγχωνευση με αυτο το νημα; Μπουζούκια με κονσομασιόν στην Αθήνα - bourdela.com forum
Καλησπέρα και καλή βραδιά
Μας εύχεται ο άρχοντας ...![]()
Ιωάννη Μεταξά γιόρτασες την επέτειο του ΟΧΙ δύο ημέρες πριν ...Η μικρή σταμάτησε ; Της έχω στείλει μήνυμα και δεν απαντάει παρόλο που λέει συνδέθηκε στο viber. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει
Βασικά δεν έφαγε καν όχι.Εμεινε στο ο χρήστης είναι ενεργοςΙωάννη Μεταξά γιόρτασες την επέτειο του ΟΧΙ δύο ημέρες πριν ...![]()
Ήθελα να γιορτάσω το Όχι μαζί της στο κρεββάτι .Τώρα το γιορτάζω μόνος Μ από μια οθόνη και αν κάτσει κάποιο άλλο μοντέλοΙωάννη Μεταξά γιόρτασες την επέτειο του ΟΧΙ δύο ημέρες πριν ...![]()
Εχει σταματήσει προσωρινά ναι. Και εγώ ειχα στείλει πριν λιγες μερες , αλλα δεν το χει δει. Θα μας ενημερώσει η ίδια λογικά οταν επιστρέψει, οποτε ας περιμένουμε.Η μικρή σταμάτησε ; Της έχω στείλει μήνυμα και δεν απαντάει παρόλο που λέει συνδέθηκε στο viber. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει
Εχει σταματήσει προσωρινά ναι. Και εγώ ειχα στείλει πριν λιγες μερες , αλλα δεν το χει δει. Θα μας ενημερώσει η ίδια λογικά οταν επιστρέψει, οποτε ας περιμένουμε.
Νομίζω πάντως πως έχει φανει η απουσία της ήδη στον χωρο των ανεξαρτητων . Η Αννα ήταν πάντα μια πολύ καλή επιλογή και ήξερες οτι θα περάσεις καλά μαζί της , κάτι που δεν το βρίσκεις καθε μέρα δυστυχώς στον χώρο μας πλεον.
Κανει και λιγο overthinking και χρειαζεται ξεκουρασηΘα της κάνω καλό μια άδεια. Θα γυρίσει με όρεξη
Ξέρουμε αλλά δεν στο λέμε.Ξέρουμε αν θα επιστρέψει;
τι αλλαξες φυλο ,Επέστρεψε η άσωτος χαχαχαχα
Ελα να σφαξουμε το μοσχο το σιτευτο!Επέστρεψε η άσωτος χαχαχαχα
Επέστρεψε η άσωτος χαχαχαχα