Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Αλλιως σου το εγραψε..
Η μασατζου αν εισαι κανα παππουδι ή μπαζο (δεν γεννηθηκαμε ολοι μοντελα)παιζει να σ εχει στην αποσταση..αφου θαρθει ο επομενος:buck2:
ναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουν

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
ναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουν
Ειναι σαν τα ηλεκτρονικα τα παλια..ριχνεις 10ρικο και ξανακουρδιζεται:2funny:
Τι νομιζες.. κλεφτες θα γινουν τα κοριτσια:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.
Συστρατευτηκες στον αγώνα κατά της ανεργίας! Ωραία!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη

Κωλαρα σε καυτό μαύρο σορτς
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
Καβλομούτρο και καβλο συμπεριφορά

Σκιπαραμε απευθείας το πρώτο μέρος
Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.

Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος

Χυσιμο πάνω στο μουνακι της και ντουζακι παρέα.

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.

Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Ποσο το κοστος φιλε ;;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
50αρα διπλανης πορτας με παραπανισια κιλα..το juicy απεχει για τα δικα μου γουστα..αναλογο στυλ Κατερινας αρετσου.
Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Κάποιες φορές από το πολύ "κούνημα" σου έβγαζε "TILT" και αμέσως μετά, "INSERT COIN TO JOIN"! Έτσι και τα κορίτσια...INSERT COIN (20 Euro to Join)! Απλά και...σεξουαλικά!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Το σημαντικότερο, δεν είπες...Πόσο κόστισε το "μαλλί"; Άλλαξαν οι τιμές καθόλου;

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
113
Πόντοι
0

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Στάζει γενικώς το κορίτσι.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;
Τοσο "track" της δεν εχω αδερφε..καποιοι γραψανε οτι δουλευε στο elegance ..περαιτερω δεν γνωριζω!

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Όχι. Εκείνη που λες ήταν σαν Λίζα στο Ελίτ αλλά όταν ήταν πλατεία Αριστοτελους ήταν σαν Μελινα. Την έψαξα και εγώ παλαιότερα αλλά ένας συνάδελφος είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και αποχώρησε από τον χώρο. Ελπίζω να είναι καλά.

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Μίνι πέρασμα το Σεπτέμβριο από Κρισταλ και από τις Κασσανδρα και Ίριδα.

Κασσανδρα

Ψηλή κοντά στο 1.80. Αδύνατη για τα δικά μου γούστα με πολύ μικρό βυζι, αλλά σωματαρα και συμπαθητικό πρόσωπο. Στο προγραμμα της προσπάθησε να λίγο να κανει κανονικό μασάζ, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Στο κομμάτι της μαλακιας, έβγαλε όλα τα ρούχα χωρίς χρέωση, άφηνε πιασίματα και γλυψιματα εκτός της ευαίσθητης περιοχής και έκανε και κάτι μίνι αεροπλανικά πάνω στο κρεβάτι μέχρι που ήταν το τέλος. Τίμια προσπάθεια.

Ίριδα

Κοντουλα με λίγο άγριο πρόσωπο, αλλά πολύ ωραίο σωμα. Πρώτη φορά μαζί της και αμέσως μπαίνει στο δωμάτιο και ξεκινα φιλιά και αγκαλιές. Καλό μασάζ για 15 λεπτά και αμέσως προσπάθησε να με φτιάξει σε βαθμό που νόμιζα ότι βρήκα το κελεπούρι του μαγαζιού. Η κοπέλα είναι έμπειρη στον χώρο και ενώ το προγραμμα της ήταν φουλ καυλωτικο, σαν να ήθελε να κάνω και εγώ μια κίνηση για γλύψιμο ώστε να να τσιμπήσει το εξτραδακι. Αρνήθηκα και φυσικά η συνάντηση τελείωσε στα 30-35 λεπτά. Γενικά δίνει πόνο αλλά με ξενερώνει όταν με τέτοιο τρόπο θέλουν να σου φάνε 10-20 ευρώ παραπάνω. Λογικά θα την προτιμήσω άλλη μια φορά, αλλά θα είμαι περισσότερο υποψιασμένος.

Λουξουρι πάντως δεν βλέπω πολλές κριτικές αν και τα δυο μαγαζιά του ομίλου έχουν κόσμο. Στη μοναστηρίου έχει πάει κανεις;

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Από Golden Spa υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο και ενδιαφέρον; Υπάρχουν full προγράμματα (σεξ);
Ολα τα προγραμματα εχουν..αυτες που πανε φουλ πανε κι ερχονται..Νικολ Λουνα Γιαννα και κανα 2 αλλες που δεν εχω παρει για φουλ

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
632
Πόντοι
86
Ήμουν πελάτης στο μασατζίδικο prive που ήταν πάνω από μια τρ. Πειραιώς στην Β.Όλγας νε Αιγαίου. Μετακόμισαν στο Χαριλάου μου εστειλαν SMS αλλά το εχασα σε αλλαγή συσκευής. Καμιά βοήθεια ;

Kotsarikos(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Ήμουν πελάτης στο μασατζίδικο prive που ήταν πάνω από μια τρ. Πειραιώς στην Β.Όλγας νε Αιγαίου. Μετακόμισαν στο Χαριλάου μου εστειλαν SMS αλλά το εχασα σε αλλαγή συσκευής. Καμιά βοήθεια ;
Έκλεισε και το καινούριο δυστυχώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom