alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.446
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ καλημέρα παληκαροι ! Ξέρουμε τίποτα για δαύτη ;;
Δεν θυμίζει κάτι αλλά φαίνεται ενδιαφέρον
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ καλημέρα παληκαροι ! Ξέρουμε τίποτα για δαύτη ;;
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Μπου? Μπα!!! Συκοφαντίες!!!Μήπως είσαι από αυτούς που ζητάει ανταλλαγή και τελικά δεν στέλνει κάτι πίσω;
Αυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... μπαίνετε ζητάτε να σας στείλουμε δοκιμασμένο φρούτο με καλές εντυπώσεις αλλά εσείς δεν στέλνετε (εκτός και να σας δώσουμε) .... τι το περάσατε ρε τύποι;;; πάτε καλά;;;;Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
μολιςσυμπληρωσεις ολο το λευκωμα με τα χαρτακια,να το πας στην bingo να σου δωσει μια κουτα σοκολατες.Όσο εσείς με κράζετε χωρίς λόγο.. στα dm γίνεται χαμουλης από τύπους που μου δίνουν info για κοπέλες και που φυσικά τους δίνω και εγώ! Γιατί δεν λέω ποτέ ψέματα
Καλησπέρα. Ειναι δικαίωμα σου φίλε μου να δίνεις οτι θες με τον τρόπο που θες, πχ με ανταλλαγή οπως λες.Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Και ποιος ο λόγος να γίνεται ανταλλαγή;;; κερδίζετε κάτι;;;;τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο καλά να περάσεις....ο καθένας με τις απόψεις του...Όσο εσείς με κράζετε χωρίς λόγο.. στα dm γίνεται χαμουλης από τύπους που μου δίνουν info για κοπέλες και που φυσικά τους δίνω και εγώ! Γιατί δεν λέω ποτέ ψέματα
Τώρα ίσως είναι ακόμα Ελλάδα. Με ένα τηλεφώνημα θα μάθεις. Έρχεται κατά καιρούς Ελλάδα και κάνει αρπαχτες. Δεν έχω πάρει για να έχω άποψη γιατί δεν ψάχνω για κάτι τέτοιο στο σεξ.Σε ευχαριστώ man! Την Vicky Sol πως την βρίσκουμε;;
...οχι μαγκα μου, δεν ειναι αυτο το νοημα! Θεωρω οτι εδω εισαι λαθος! Το νοημα ειναι να μοιραζονται οι πληροφοριες δημοσια στα αντιστοιχα νηματα! Αυτο ειναι κ ο σκοπος του φορουμΤι εννοεις αν κερδίζουμε κάτι; Σε έχασα. Αυτό δεν είναι το νόημα; Εγώ γαμάω τις κοπέλες που μου συστήνουν και αυτοί τις κοπέλες που τους συστηνω... Όλοι κερδίζουμε έτσι
Αδελφέ δεν αξίζει....μέχρι 100 Μαξ απλά και μόνο γιατί έχει χώρο....Προβλημα επικοινωνιας.
Τις γραφω στα αγγλικα απανταει με μια λεξη, 150 εχει και αναλ αλλα δεν ξεκαθαρισε για εξτρα λεφτα.
Στις φωτο φαινεται τουμπανο.
Όοοχι. Η σχέση που περιγράφεις είναι ένα προς πολλά. Δηλαδή εσύ παίρνεις πολλά και οι άλλοι ένα. Ή αλλιώς… τα δικά μου δικά μου και τα δικά σας πάλι δικά μου.Τι εννοεις αν κερδίζουμε κάτι; Σε έχασα. Αυτό δεν είναι το νόημα; Εγώ γαμάω τις κοπέλες που μου συστήνουν και αυτοί τις κοπέλες που τους συστηνω... Όλοι κερδίζουμε έτσι
Τιμή ;Sophia Βραζιλιάνα πολύ τούμπανο στο κρεβάτι !!!
Καλημέρα....καλώς επέστρεψες στην παρέα μας.....καλημέρα φίλε μπλαστερ στην σελίδα 6569 αναφέρουν την τιμή ο Βασίλης περιστερι και ο Θοδωρής (δες εκεί ).Να είσαι καλά .