Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Συμφωνώ φίλε.Τουλάχιστον φίλε ξέρεις ότι είναι χορτασμένη και δεν θα θέλει αλλά πεη.... Λέω εγώ τώρα....
Συμφωνώ φίλε.Τουλάχιστον φίλε ξέρεις ότι είναι χορτασμένη και δεν θα θέλει αλλά πεη.... Λέω εγώ τώρα....
Δεν αξίζει;;
Χθες πέρασα και εγώ κατά τις 7 αλλά δεν είχε κόσμο , το Σάββατο προς Κυριακή ξημερώματα να δεις τι γινόταν περίμενα στην ουρά 1 ώραΡε μάγκες δούλευε χτες το απόγευμα η μυρα μαζι με την εμμυ λοσιων 73 και σχεδόν είχε κλεισει ο δρόμος απ τ αμάξια στο κεντρικό + τα στενά μπαίνεις στον οικο βλέπεις ποδοσφαιρική ομάδα και τα 4 δωμάτια κλεισμένα ήξερα οτι εχει ζήτηση τοσο πολυ η μυρα αλλα έμπαιναν και για την εμμυ( που ήθελα να την ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρία δεν ήταν καλη την τελευταία φορά αλλα παίζει να είχα αναμονή 7 άτομα μπροστά σηκώθηκα και έφυγα...
Που την βρισκω φιλε μου?Μια χαρά ήταν η κωλοτρυπα της μπαρμπορας σήμερα...και σφιχτή χαχαχαχα
Έλειπε σε άδεια και έσφιξε!
Πρώτη φορά πέρασα, καλό τυπακι!
Kαλησπερα , το βεβαιο ειναι οτι δεν σταματα προς το παρων ,θα αργησουμε πολυ και ΑΝ θα ξανα βρεθει τετοια γυναικα με αυτη την καθαριοτητα και υπηρεσιες ,!!!!!!!!!Ελα μάγκες φευγετε από την ουσία του νήματος. Αφήστε τη Μπάρμποραρα να φτιάξει όπως θέλει τη ζωή της. Δε μας πεφτει λογος. Όλοι είμαστε άνθρωποι κι έχουμε στόχους. Ειδικά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει μονο εκτονωσει με επιτυχία χιλιάδες συναγωνιστές αλλά έχει φτιάξει τη διάθεση σε πολλους με τα παραπονα της και το χαβαλέ της. Είναι η κορυφή του παγοβουνου, αρέσει δε σας αρέσει. Ας την ευχηθουμε λοιπόν καλή συνεχεια στη ζωή της, αν σταμάτησε από το επάγγελμα αυτό. Να είναι παντα καλά! Δεν είναι η πρωτη ουτε η τελευταία που θα παντρευτεί και θα κάνει παιδακια μετά απο χρονια στην πορνεια. Και σας πληροφορω θα είναι και η καλυτερη συζυγος! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ! Μη βγάζετε χολή ρε μάγκες, ουτε εξυπνάδες, ουτε ειρωνικά σχόλια για μια τέτοια ψυχαρα.
Την ρώτησα το μεσημέρι ποιες ώρες δουλεύει και μου απάντησε με το ξινισμένο μούτρο της όλο το 24ωρο...Φυλής 66α Τατιάνα, απλό πρόγραμμα.
Συμφωνώ για την τσα2 κάργαΕπίσκεψη το απόγευμα με τη μιλφ Αλεξάνδρα στο Άγκυρας 12.
Μπαμπατσικη ξανθιά με χειλαρες για λιπαρές :-).Λίγο βιαστική σήμερα αλλά την συγχωρω γιατί με ρουφήξε καλά.
Γαμευσιμη και η τσατσά,ξανθιά 40αρα σκυλί.
Όσες φορές την έχω δει...δεν μου τα λέει καθόλου ρε γαμωτο...και έχει καλές κριτικές...αλλά δενΠολύ καλή η Βικτώρια
Όλες ίδιες μαν...τι ψάχνειςαναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.ρε
Μεγάλε,βάλε φρένο... εντάξει,το κρέας κρέας...αλλά έχει καυ ψυχη το άτομο...γιατί ευτη να μην βρει κάποιον δλδ.... κατά εμέ είσαι πολύ λάθος...φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.
Πήγαινε και θα με θυμηθείςΌσες φορές την έχω δει...δεν μου τα λέει καθόλου ρε γαμωτο...και έχει καλές κριτικές...αλλά δεν
Κάνε μια κριτική συνάδελφε.Πέρασμα από Φυλής τώρα το απόγευμα, στο 86β νομίζω το κάτω η Σοφία Κολομβιανή με τα πολλα τατου, την είχα παρει και σε στούντιο της Καβάλας πριν κανα 8μηνο. Πετίτ, με πολύ μικρα βυζάκια, πολύ ωραία βαθιά πιπα με εναλλαγές σε γρήγορο, πολύ ωραία αίσθηση το σφιχτο μουνάκι της, τον έφαγε με χαρά μέχρι τέρμα και έχυσα σε χρόνο ρεκορ! Γρι Αγγλικά (ελληνικά δεν το συζητάμε) αλλα ξέρω λιγα ισπανικά οποτε μια χαρά.
Σίγουρα φεύγει;καλά καλά δεν ήρθε,μήπως μεταθεση πίσω στο 109;Επί του πιεστηριου..
Τώρα 12/9/2023 15.00
Διδυμου 22
Μαριάννα.
Η Σύλβια θα απουσιάζει για 15 ημέρες...
Καλά πόσο μακρυά είσαι από την πραγματικότητα...
Το διαπιστωσα ότι δε θέλει φιλία στη πλάτη της έδωσα ένα και έλεγε γαργαλιεμαι πάντως είναι ωραία κοπέλα πολύ,2 φορές την έχω πάρει και τη πρώτη πέρασα όχι καλά τη δεύτερη πέρασα καλύτερα.Θα τη ξαναπάρω κάποια στιγμή δε είναι και χάλια σε υπηρεσίες.Στα 4 κάθεται σα βατραχακι και τον τρώει.Εγώ έχω παρει την Κορίνα αρκετές φορές, μια χαρά κάθεται να τον φάει στα 4. Εμένα με τους 18 ποντους πουτσα μου μου λέει μεσα μεσα να είσαι να μη φεύγει, δηλαδη οταν παω να γαμήσω εξω εξω με τραβάει μέσα. Κ στα 4 κ απο μπρος. Κ κανει κ πολυ ωραία εφαρμογή το μουνί της. Λίγο περίεργο υφάκι έχει, αν παρεξηγιέσαι ευκολα την παρεξηγείς άνετα. Εγώ που δεν έχω θέμα περνάω κάθε φορά μια χαρά κ τη θεωρώ τίμια. Α! φιλιά και χάδια στην πλάτη δε θελει μονο δε της αρέσει καθολου.
Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.Ρε μάγκες δούλευε χτες το απόγευμα η μυρα μαζι με την εμμυ λοσιων 73 και σχεδόν είχε κλεισει ο δρόμος απ τ αμάξια στο κεντρικό + τα στενά μπαίνεις στον οικο βλέπεις ποδοσφαιρική ομάδα και τα 4 δωμάτια κλεισμένα ήξερα οτι εχει ζήτηση τοσο πολυ η μυρα αλλα έμπαιναν και για την εμμυ( που ήθελα να την ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρία δεν ήταν καλη την τελευταία φορά αλλα παίζει να είχα αναμονή 7 άτομα μπροστά σηκώθηκα και έφυγα...