Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε πότε γυρνάει η Πάολα από Κολωνου 48; Για έναν φίλο ρωτάω!!
Πρέπει να ήταν η 2η φορά στην 10μηνη καριέρα μου που πήγα να ξαλαφρώσω και δεν πέρασα πουθενά (χθές).1) θες να δώσεις 15άρι? αν ναι Μ Αλεξάνδρου και Πέρδικκα γωνία (σκαλιά που ανεβαίνεις) έχει μια καλή το απόγευμα (Νικόλ Βουλγάρα)
2) Ιάσωνος 31 ΌΧΙ στο βάθος αλλά ΔΕΞΙΑ πάλι απόγευμα η Ρωσσίδα?/Μολδαβή? Μαίρη
Άγνωστο. Αλλά αν μάθω θα το γράψω. Για τον φίλο σουΞέρουμε πότε γυρνάει η Πάολα από Κολωνου 48; Για έναν φίλο ρωτάω!!
Πολλά volt η χαράδρα της??????Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!
Σοβαρά τώρα? Δεν έχεις πάει ποτέ με τη Μαρία?Πολλά volt η χαράδρα της??????
ΝΑ μιλα ς με τη Μικυ. Μην κοβει δεσμους με τη χωρα μας. Περασαμε καλα μαζι της. Ελπιζω και αυτη με εμάς.δεν έχουμε μιλήσει ποτε.
απλά μου είχανε δώσει fb τότε και απλά είμαστε φίλοι με την μικύ.
η φλώρα το έχει κλείσει καιρό τώρα.
Το Μαράκι.. δύο φορές έχω πάει και έχω μείνει ευχαριστημένος..και είχα χρόνια να πάω με μαύρουλα..και καλό παιδί..(άσχετο)1) Μετάξι Ιάσονος 39 πορνομόλ μόλις μπαίνεις αριστερά
2) Κασσάνδρα στο "τρίγωνο" (έξω από τον Ορφέα)
Αυτή με το μαλλί ανανας;Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Σε καμία ώρα θα είμαι μετάξι..κερνάω..Αλβανίδα, βυζαρού, κουνελόδοντα, ναι 10€ και σου λέω![]()
απογευματινή βάρδια;Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
Πως είναι εμφανισιακά συναγωνιστή? Δεν είναι η Νικόλ ή η Ελένη από Αλβανία?Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
Αυτή έχω να την πετύχω κανα μήνα γαμωτο.Την πέτυχες?εκτός από τη Μαρία στο Ιάσονος 39(6) έχει και την Τζέσικα στο Ιάσωνος 36
πρωί 11:00-17:00απογευματινή βάρδια;