kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 380
- Πόντοι
- 21
Πρωινό κανεις;
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
λογικά είδε τη Ξανθιά με τα πολλά πιασίματα πάλι (είχε αδυνατίσει κάποια στιγμή)έχει μεγάλο τατουάζ πεταλουδαωστο μπούτι και κωλαρα, 2αρακι συν βυζι, δούλευε Φυλής 84β,84αρια και εδώ, συνήθως 3η βάρδια και για ένα διάστημα δουλευε μαζί με την Άντζελα το βυζοκοντοπουτανο.θυμασαι μηπως εμφανησιακα πως ηταν η Λαουρα φυλης 71? μηπως ηταν ξανθια πολυ αδυνατη?
σκουληκιά αυτό αδερφέ! γιατί πήγε σέντρα η συνομιλία? Το αναφέρω το ποστ αυτόΠρωινό κανεις; Προβολή συνημμένου 1020394
Μεγάλε ο τύπος είναι για δούλεμα δεν ξέρω αν τον παρακολουθείς αλλά τον ρωτάμε τόσο καιρό να πει ανοιχτά τι θέλει και κάθετε και μου λέει τρελές στο τσατσκουληκιά αυτό αδερφέ! γιατί πήγε σέντρα η συνομιλία? Το αναφέρω το ποστ αυτό
ναι χαλαρά και συμφωνώ, απλά τέτοιους τους αφήνουμε μέχρι να τους παραλάβει κάποιος μόντερας!Μεγάλε ο τύπος είναι για δούλεμα δεν ξέρω αν τον παρακολουθείς αλλά τον ρωτάμε τόσο καιρό να πει ανοιχτά τι θέλει και κάθετε και μου λέει τρελές στο τσατ
κοίτα μέτρια ΔΕΝ είναι αλλά είναι πολύ παραπάνω από ξινή
Koλοκυνθους 38. Ποιός θυμαται την Φλωρα και τη Μικυ, (στι ισογειο μαγαζί). Η σωματωδης υπηρεσία σπανια εβγαινε σαλονι, και κατευθηνε τους πελατες απο το κουζινακι. Ελεγε <<Καθηστεεεε!>> Τα κοριτσια συνηθως αυτοπαρουσιαζοταν μονα τους στο σαλόνι. Φουλ προγραμμα. Η Μικυ εδινε και φιλιά.Στο Κολοκυνθούς 38 έπαιρνα τακτικά την Ντιάνα, Ουκρανή μιλφογκίλφ γνωστή στους παλιούς,και φαινόταν ότι δεν "πάταγε" καλά,υπέθετα δε ότι ήτανε διαρκώς μεθυσμένη. Προχθές την πέτυχα έξω από το Ιάσονος 2, σημείο συνάντησης και συναλλαγής των "τοξοβόλων",να σέρνει στην κυριολεξία τα πόδια της,ένα βήμα πριν την κατάρρευση...
![]()
ήταν αυτήθυμασαι μηπως εμφανησιακα πως ηταν η Λαουρα φυλης 71? μηπως ηταν ξανθια πολυ αδυνατη?
Πολύ συχνά καταθέτω και εγώ εκεί!!!Ο Σμύρνης
α γαμησου μας ζαλισες τα αρχιδια 4η φορα που κανεις copy paste το ιδιο μηνυμαΚαλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!! Απαντήστε μόνο αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά. Παιδάκια που κράζουν ας μη μπουν στη διαδικασία παρακαλω
Πες μου φίλε τον πόνο σου σε πμΚαλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!! Απαντήστε μόνο αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά. Παιδάκια που κράζουν ας μη μπουν στη διαδικασία παρακαλω
Ας τον πει και σε μένα μαζί με την ηλικία του μήπως μπορέσω και τον βοηθήσω ως μεγαλύτερος.Πες μου φίλε τον πόνο σου σε πμ
Μετά από χρόνια, σήμερα το μεσημέρι μπήκα στα δυο μπουρδέλα της οδό Κωλοκυνθούς.
Το θέαμα δεν περιγράφεται...
Δεν το χωράει ο νους ότι κάποιοι γαμάνε αυτές τις κατώτερες μορφές ζωής.
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;
Δε θές ,θα μπλέξεις...Πες μου φίλε τον πόνο σου σε πμ
Μύστη Σμύρνη, έχουμε εικόνα για επίδοση Κέλλης στο δωμάτιο?τώρα live επιγραμματικα
...............................................................................................
Φυλής 72 αριστερά Κελλυ, απλό πρόγραμμα.
Μετά από χρόνια, σήμερα το μεσημέρι μπήκα στα δυο μπουρδέλα της οδό Κωλοκυνθούς.
Το θέαμα δεν περιγράφεται...
Δεν το χωράει ο νους ότι κάποιοι γαμάνε αυτές τις κατώτερες μορφές ζωής.
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;
φιλε μου θα μπορουσες να μου περιγραψεις την αλισια?Φωκαίας 17 κάτω η Κλεοπάτρα,πάνω η Άννα με υπεραπλό, ανέβηκα από περιέργεια να τη δω, καλό κορμί και βυζί, αλλά από στόμα...
Φωκαίας 13 υπόγειο η Αλίσια, βαμμένη ξανθιά με καλό κορμί αλλά με αλαζονικό ύφος,και Μικαέλα (όχι η γνωστή με τα γυαλιά),με ωραία πιασιματάκια και γήινη έκφραση.
Διδύμου 8 η μιλφ Ελένη,σε σκλαβώνει με την παρουσία της οπότε το άδειασμα στο φιλόξενο στόμα της ήταν μονόδρομος...
Κατέθεσα στην Αλβανίδα, κι όχι Τσέχα, Μαρία πριν λίγες μέρες.τώρα live επιγραμματικα
.........................................................................
Φυλής 69α Άννα Ταΐ και Μαρία , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.