Μανούλα πέταξε τη κωλαρα της
Τι βυζομπαλο είν'αυτό;;; Τι ρώγα;;; Και σκυμμένη έτοιμη
Και φαινεται και κωλαραΣτήθηκε το κοντοπουτανο κ παρακαλάει Γ πσολα
Ωραιο καυλακιπως την βλέπετε την κορασίδα;
η μπλέ σφραγίδα στο μπούτι της λείπει... ντόπιο πράμα αχλαδωτό![]()
Κώλος παλιάς κοπής 80's με σφραγίδα γνησιότητας Έλληνικο προϊόν
Δλδ ρε μλκες δεν καταλαβαίνεται ότι αυτό είναι φωτοσοπ;
Ξέρεις, έχεις δίκιο... Σκεφτόμουν να βάλω δράκο από το Game of Thrones, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν υπερβολικό. Τον ροζ ελέφαντα τον βλέπεις όμως!Δλδ ρε μλκες δεν καταλαβαίνεται ότι αυτό είναι φωτοσοπ;
Ξέρω ότι έχω δίκιο.Ξέρεις, έχεις δίκιο... Σκεφτόμουν να βάλω δράκο από το Game of Thrones, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν υπερβολικό. Τον ροζ ελέφαντα τον βλέπεις όμως!![]()
Πρέπει να είσαι τελείως χαζός δεν γίνεται… αυτή δλδ δεν είναι φωτοσόπια; Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο αυνανα….Καλημέρα!
Την φωτογραφία την ανέβασα κατά λάθος... Ξέχασα να της βγάλω το από πάνω...![]()
Πρέπει να είσαι τελείως χαζός δεν γίνεται… αυτή δλδ δεν είναι φωτοσόπια; Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο αυνανα….
Στην σειρά όλοι, για να γλειψουμε τα βυζομπαλα...
Κ η Φωτο που είναι;Χθες ένα πουτανακι έκανε γυμνό ενώ ήταν με τον γιο της . Την βλέπω μέσα από την θάλασσα , λέω εντάξει μόνο τις βυζάρες της έβγαλε . Με το που με βλέπει αρχίζει να ανοίγει λίγο ποδαράκια για να φανεί το μουνακι της . Τα ψιλοηθελε ο κωλος της , λέω ξένη θα είναι , πάω της μιλάω στα αγγλικά και μου λέει Ελληνίδα είμαι . Έπρεπε να φέρω το κινητό να την βγάλω βίντεο , όχι απλά φωτό .