Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 3.346
όταν επιστρέψει η Νάταλι ρίξτε μια ενημέρωση για να μην πάω άσκοπα βόλτα τώρα που κάθε μέρα είμαι για μπάνιο στη θάλασσα.
Ειναι στο ποστο της πρωινη σημερα απ οτι εχω ενημερωθει κι εγω .όταν επιστρέψει η Νάταλι ρίξτε μια ενημέρωση για να μην πάω άσκοπα βόλτα τώρα που κάθε μέρα είμαι για μπάνιο στη θάλασσα.
Αυτή η Τζωρτζίνα στο hot lady πως είναι εμφανισιακά; Είναι αδύνατη;Σε μια απελπιδα προσπάθεια στα αμαρτωλά στενοσοκακα διαπίστωσα για μια ακομα φορα την τραγικη κατάσταση στην οποια εχει περιελθει το αθλημα του πληρωμενου σεξ. Ας παρουμε τα πραγματ με την σειρα. Ωρα καταδρομης βραδυνη χθεσινη. Πετρου ερημιτη αριστερά απο μεδουσα μια Κάτια. Δεξια μια Λορυ. Εκ Ρουμανίας αμφοτερες . Λας Βεγκας στο μεσα δεξια η ψηλη Σουζυ. Νικηφορου Ουρανου 28 η Σαντρα. Γκοντιβα η Τζενη. Σεξ και σιτυ η Μαρσελα. Φροιξου 15 στο τελευταιο το μπλε η Μάνια Ελληνις. Hot lady ενα καινουριο next door model ονόματι Τζορτζινα Ρουμανικης κοπης. Στα υπολοιπα δεν μπηκα στον κοπο να παω γιατι απο αυτα τα λιγα βαρέθηκα τοσο πολυ που εκανα μεταβολη και πηγα για μπυρα με φιλους. Με τετοια κηδεια συλλυπητήρια σε ολους μας.
Αδυνατη ξανθιά μικρο βυζι. Λιγο σοβαρη την ειδα σαν να εκανε αγγαρεια και σε πρωτη φαση την αγνοησα. Θα περιμενω να δω τι χιλιόμετρα θα γραψει για να ξερω αν θα μπω αναλογως. Αν καποιος το εχει δοκιμασει το εργαλειο ας μας πει καλυτερα.Αυτή η Τζωρτζίνα στο hot lady πως είναι εμφανισιακά;
Ρε λες.????Ειναι στο ποστο της πρωινη σημερα απ οτι εχω ενημερωθει κι εγω .
Βραδυ την πετυχα τις προαλλες, για την ακριβεια μεσανυχταH Ράισα το γύρισε σε πρωινό ωράριο όπως ανέφερε ένας μερικές σελίδες πριν ή ακόμα βράδυ είναι;
Ποια είναι η Νατάσα και ποιο λέτε ξύλινοΈτσι μιλούσε τελευταία για αυτό το λέω ..κάπως με φάνηκε η ομιλία ..
Όπως και η Νατάσα στο ξύλινο όντως δεν είναι Ρωσίδα και είναι Ρουμάνα
Συμφωνα με κατι πληροφοριες που ψιθυριζονται οτι λατινοαμερικανικο κυκλοφορουσε στο hot lady το μαζεψε ο μπογιας. Δεν υπαρχει πλεον.Μπορεί να με βοηθησει κάποιος;
Πριν κανένα χρονο στο hot lady δούλευε μια κοπέλα Selena την λέγανε, πιπίνι με κάτι βυζια κόλαση μιλαμε.
Γνωρίζει κανεις τι απέγινε και αν δουλεύει;
Την θυμάται κανεις;
Δεν ηταν λατίνα αυτή ομως, και νομιζω δούλευε πολύ πριν ξεκινήσει να φέρνει λατινες το στούντιο …..οι φωτογραφίες της ηταν πολύ επαγγελματικές, αυτές που συναντάς σε εσκορτ συνηθωςΣυμφωνα με κατι πληροφοριες που ψιθυριζονται οτι λατινοαμερικανικο κυκλοφορουσε στο hot lady το μαζεψε ο μπογιας. Δεν υπαρχει πλεον.
Δίπλα στο Βένους,ξανθιά μιλφ.Ποια είναι η Νατάσα και ποιο λέτε ξύλινο
Ρε λες.????![]()
αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ την Νάταλι, την προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι έγκριτοι μύστες του bou.com
θα πας μια φορά θα μερακλώσεις και μετά θα γίνεις τακτικός θαμώνας
Μιας και γύρισε από τις διακοπές της και είναι ξανά στο πόστο της θα πάω για το καθιερωμένο ντουζάκι![]()