You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Μια χαρα τα περναμε οι πιτσιρικαδες μαζι της και γουσταρει νεανικα γυμνασμενα κορμια, 23χρονων ειμαι.Μάγκες οι πιτσιρικάδες πως περνάτε με την Σαμπίνα ;
Ωραίος ο παίκτηςΜια χαρα τα περναμε οι πιτσιρικαδες μαζι της και γουσταρει νεανικα γυμνασμενα κορμια, 23χρονων ειμαι.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ μια φορά την πήρα και δεν μου έκανε το κλικ για να βρίσκομαι στην ουρά καθε εβδομάδα.Μάγκες οι πιτσιρικάδες πως περνάτε με την Σαμπίνα ;
Το μόνο πού θυμάμαι είναι το καλό της στήσιμο στα 4
Επίσης σιχαίνομαι την τραπ
Πιτσιρικάς που σιχενεται την τραπΕγώ μια φορά την πήρα και δεν μου έκανε το κλικ για να βρίσκομαι στην ουρά καθε εβδομάδα.
Το μόνο πού θυμάμαι είναι το καλό της στήσιμο στα 4
Επίσης σιχαίνομαι την τραπ
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Δεν την εχω δει εκει...Στο Κολωνου 48 δεξι και αριστερο μονο κατι νταρντανορουμανες εχω δει κατα καιρους αργα το βραδυ που πηγαινω..Αυτή που δούλευε στο Κολωνού 48 το δεξί?
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Πηρα για μιση ωρα την Βικυ περασα πολυ ωραια.θα ποιο τον καφε μου να παρω δυναμεις και το βραδυ θα παο στο Βεργας 7 για να ποιασω θεση για την Σεξυ Σαμπινα και αυτην για μισαωρο Φυσικα.
Φραπεδούμπα θα πιεις ή φρεντο εξπρεσο ?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Και σε έκοβα εμπειρότερο.Μια χαρα τα περναμε οι πιτσιρικαδες μαζι της και γουσταρει νεανικα γυμνασμενα κορμια, 23χρονων ειμαι.
mparmpas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2018
- Like
- 506
- Πόντοι
- 20
σε ποιον οικο ?Περιμένοντας την Φωτεινή χαζεύω την Maria Whittaker![]()
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.383
- Πόντοι
- 4.460
Ροντικα??Ειχε και ενα στυλιαρι ονοματι Μαριαννα με καλες υπηρεσιες αλλα εφυγε.Καλημέρα στην παρέα
Κατά τής 11 το πρωί πέρασα από δυδιμου 22 και ήταν ένα μέτριο μωράκι και είχε γεμάτα δωμάτια ξέρουμε τι ρόλο βαράει;;;;
( Βαλέρια -μαλβινα- Σαβίνα) δεν θυμάμαι
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.107
- Πόντοι
- 1.056
Στα 20 ευρω ειναι με ελευθερο στοματικο και 69 φιλος.

Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.491
Ιάσονος 44 μεσαίο σιδερένια σκάλασε ποιον οικο ?
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Διπλή κατάθεση απόψε σε Φ105 και Φιλιππίδου 11.
Φ105 Λατινικό αδύνατο 23χρονο μωράκι Αμάντα, πρόσχαρη ευγενική με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλά για λατίνα, Φιλιπίδου 11 στην Εμιλυ, βυζάρες τούμπανες, καλή ακα πίπα αλλά εκεί σταματάνε τα καλά, ήθελε μόνο στα 4 και τίποτα άλλο, το στήσιμο ήταν μέτριο, τελείωσα λίγο ψυχαναγκαστικα ξενερομένος μόνο λόγο της καλής αίσθησης του αιδοίου της κυρίως.
Λιγη κι ηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...
Φ105 Λατινικό αδύνατο 23χρονο μωράκι Αμάντα, πρόσχαρη ευγενική με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλά για λατίνα, Φιλιπίδου 11 στην Εμιλυ, βυζάρες τούμπανες, καλή ακα πίπα αλλά εκεί σταματάνε τα καλά, ήθελε μόνο στα 4 και τίποτα άλλο, το στήσιμο ήταν μέτριο, τελείωσα λίγο ψυχαναγκαστικα ξενερομένος μόνο λόγο της καλής αίσθησης του αιδοίου της κυρίως.
Λιγη κι ηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Στήν 1η κατάθεση κατέληξα μετά από μεγάλη βόλτα, η κοπέλα σίγουρα πίνει κοκόρια, αλλά μου βγήκε σε καλό, να σημειώσω όμως πως ενώ έκανα μια διευκόλυνση στην τσατσά η τύπισσα χτύπησε πόρτα στα 9' (ναι κοιτάω ρολόι πλέον)κανένα φιλότιμο... είδα και την περιβόητη Μίρα στο Φωκ13, ωραίο μωρό αλλά φουλ δωμάτια και στα δωμάτια τα καλάθια να ξεχειλίζουν ... φοβήθηκαΔιπλή κατάθεση απόψε σε Φ105 και Φιλιππίδου 11.
Λίγη κίνηση πριν τις 23:00 αρκετή μετά...
'Aμα κρίνω πάντως από τον μ/ο εμφάνισης/ένδυσης των συναγωνιστών που πέτυχα σήμερα, μαλάκες, είμαι μούναρος μπροστά στους περισσότερους, ο άλλος έσκασε μύτη με τα σαμπό "crocs" ...
Γυρνάω προς τα πίσω να πετύχω το κοντοπούτανο με τις βυζάρες στο 69Β αλλά ενώ είχε πάει 23:20 ο οίκος είχε σβηστό φωτάκι ακόμα, έ πήγα Φιλ.11 στην πολλά υποσχόμενη Έμιλυ, τσατσιά η ευγενική τσατσά ανακοινώνει "τα πάντα εκτός κώλου", έ, δεν δέχτηκε τίποτα η κοπέλα πέρα από ακά πίπα και μόνο μία στάση στα 4, δεν ήθελε αλλιώς, μάλλον δεν με πήρε με καλό μάτι... έπρεπε να πάρω το μελαχρινό που ήταν μαζί της αλλά ήθελα βυζάρες μετά την στεγνή Λατίνα :S
Bγαίνοντας τσούπ μπροστά μου το κοντοπούτανο που έψαχνα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, άργησες της κάνω και με έγραψε κανονικά, κρατήθηκα και δεν έδωσα το 3ο 20άρικο, ήπια ένα ποτό σε μαγαζί κάτω απ'τήν Ακρόπολη, πολλά πρωτοκλασάτα όμορφα ημεδαπά μωράκια αλλά δεν είχα διάθεση για απογοήτευση.
Τελευταία τροποποίηση:
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Εγω πήρα το καφεδάκι μαζί μου τύπε.Πηρα για μιση ωρα την Βικυ περασα πολυ ωραια.θα ποιο τον καφε μου να παρω δυναμεις και το βραδυ θα παο στο Βεργας 7 για να ποιασω θεση για την Σεξυ Σαμπινα και αυτην για μισαωρο Φυσικα.
θα το πίνω όσο θα περιμένω στο σαλονάκι
Ειδικά χωρίς ακά στα 130 και σουίτα στον Πρίαμο είναι και γαμω τις ανέσεις για αμερικανάκια,Προκοπάκο.Ε η ανεση του ξενοδοχειου φιλε με την Σαμπινα ειναι πολυ διαφορετικη.
Henry Spencer
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2022
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
Πριν κάτι χρόνια δούλευε νομίζω στην Ιάσονος η Αντριάννα. Λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο μέσο ύψος (αν ήταν πιο ψηλή θα έμοιαζε με μοντέλο) μελαχρινά ίσια μαλλιά λίγο μακρυά. Αρκετά νέα. Έλεγε ότι έχει καταγωγή από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά ή κάτι παρόμοιο, αλλά μίλαγε άπταιστα ελληνικά χωρίς ίχνος ξένης προφοράς. Πολύ άνετη στο σαλόνι.
Ο οίκος δεν θυμάμαι νούμερο, αλλά έπρεπε να ανέβεις 3-4 σκαλοπάτια για να πας στο χολ, και τα δωμάτια ήταν έναν όροφο πάνω (είχε μια ξύλινη σκάλα) ενώ αυτή για να ανέβει στο δωμάτιο είχε ένα ασανσεράκι.
Είμαι σίγουρος ότι οι συνμύστες κατάλαβαν ποια λέω γιατί έδωσα πολλές πληροφορίες. Ξέρει κανείς μήπως τι απέγινε η Αντριάννα?
Ο οίκος δεν θυμάμαι νούμερο, αλλά έπρεπε να ανέβεις 3-4 σκαλοπάτια για να πας στο χολ, και τα δωμάτια ήταν έναν όροφο πάνω (είχε μια ξύλινη σκάλα) ενώ αυτή για να ανέβει στο δωμάτιο είχε ένα ασανσεράκι.
Είμαι σίγουρος ότι οι συνμύστες κατάλαβαν ποια λέω γιατί έδωσα πολλές πληροφορίες. Ξέρει κανείς μήπως τι απέγινε η Αντριάννα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις