Mister_T_bourdeliaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 747
- Πόντοι
- 360
Σαν κρουτον είναιΗ πρώτη μου συμμετοχή στο νήμα
Δίακοπάρω και τι βλέπω χθες … Γερμανίδα που εβγαλε το πάνω μερος πριν βουτήξει, με ρωγα κάγκελο (μόλις είχε βγει από θάλασσα)
Αρκετά λείο θα έλεγα …Σαν κρουτον είναι
Μάλλον θα είχε πολύ ζέστη γιατί τα έβγαλε όλα....και να πάρει μαγιό με κορδονακια στο πλάι μην δένει έτσι το μαγιό τηςΕίπε να δροσιστεί το κορίτσι μου
Για πολύ γλύψιμο!!!!!
Φάλαινες βγήκαν στη στερια!!!!Πωωω ρε την πουτανα!!!
Πόσο ξύλο θέλει αυτός ο κωλος
Καποιος θα τον ριχνει και θα τον σκιζειΠόσο ξύλο θέλει αυτός ο κωλος
Τα έγραφα και δεν με πιστεύανε κάποιοι, και στα τέλη 70's το ίδιο και γυμνισμός πολύ συχνά.Πάντως ρε παιδιά, έχει αλλάξει το σύστημα!!! Θυμάμαι τέλη δεκαετίας του '80, σχεδόν όλες οι νέες κοπέλες αλλά οι περισσότερες μιλφ, κυρίως τουρίστριες αλλά και πολλές Ελληνίδες, ήταν στη θάλασσα γυμνόστηθες!!! Τώρα έχει επικρατήσει το στρινγκ - μπραζίλ, δε με χαλάει, βλέπουμε κωλάρες αλλά ρωγοβύζια μηδέν!!!!
Μα η Μύκονος έτσι έχτισε το όνομά της!!! Club, μεθύσια, και γυμνοί στις παραλίες!!!! Έχω ζήσει εποχές, χωρίς να είμαι εγώ γυμνιστής Σέριφο, Αντίπαρο κλπΤα έγραφα και δεν με πιστεύανε κάποιοι, και στα τέλη 70's το ίδιο και γυμνισμός πολύ συχνά.
Όχι τόσο μακριά, δεν έχω πατήσει ποτέ σε αυτά τα μέρη.Μα η Μύκονος έτσι έχτισε το όνομά της!!! Club, μεθύσια, και γυμνοί στις παραλίες!!!! Έχω ζήσει εποχές, χωρίς να είμαι εγώ γυμνιστής Σέριφο, Αντίπαρο κλπ
Ξέρεις πού πάει το μυαλό μου;;; Όσες (πάρα πολλές) τα έχουν φτιαγμένα, δεν τα βγάζουν για να μη φαίνονται οι τομές. Οι υπόλοιπες ντρέπονται που τα δικά τους δεν είναι σαν τα φτιαγμένα!!!Όχι τόσο μακριά, δεν έχω πατήσει ποτέ σε αυτά τα μέρη.
Εδώ , στην Αττική.
Και τώρα κάποιες κάνουν γυμνισμό ακόμα και σε παραλίες της ΑττικήςΤα έγραφα και δεν με πιστεύανε κάποιοι, και στα τέλη 70's το ίδιο και γυμνισμός πολύ συχνά.