Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
100% virgin.Το ότι είναι δεμένα τα χεράκια της… δεν το έχει προσέξει κανένας;;; Βγάζει γούστα το κορίτσι Ε;!
ΥΓ: η κωλάρα…κωλάρα!
Να τα λέμε αυτά!! Και δουλεμένη φαίνεται…
![]()
Μην δίνετε φρούδες ελπίδες Άγιε διότι μετά δεν θα συμμαζεύεται το χάος που θα προκληθεί..
Καλα και οι συριζαιοι ελεγαν η Ελπιδα ερχεται αλλα την εχασαν στο δρομο και την ψαχνουν ακομη στην ΝΙκολουλη ,Δινω δυο κατοσταρικα να παρω πρωτος την σειρα
Κυριε δεν το ξερω τον κυριο.Κωλο δεν δινει το κοριτσι και ο καθενας προσπαθει με καποιο τροπο να παρει το μαγικο χαρτακι της πρωτης σειρας .Εμενα αυτος ο τροπος με βολευει,Δεν είναι ο Πίκερ, κύριε, για να βγάλει τον κώλο της σε δημοπρασία...
Κυριε δεν το ξερω τον κυριο.Κωλο δεν δινει το κοριτσι και ο καθενας προσπαθει με καποιο τροπο να παρει το μαγικο χαρτακι της πρωτης σειρας .Εμενα αυτος ο τροπος με βολευει,
Όπως αγαπάτε.
Παρά τούτο είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το συγκεκριμένο δεν την δελεάζει το χρήμα.
Σωστα συμφωνω απολυτα μαζι σου .Για την ψυχη της μανα της το κανει.
Αχου το μωρε τι γλυκουλης κυριουλης
Ναι το εβαλε επιτηδες ελα σοβαρεψου τροπος του λεγειν το λεμε χωρις κατι το αρνητικο ουτε να θίξουμε κατι και ισα ισα το κοριτισι δεν θελω να το πληγωσω και θα ηθελε παρα πολυ να το γνωριζω απο κοντα .Εσυ τι παριστανεις εδω τωρα ;;;;;;;;
οχι θα σου ξεφευγε....Μου έχει υποσχεθεί πως εάν και εφόσον τον δώσει, θα είμαι ο πρώτος.
Οπότε πάρτε αριθμό πρω(κ)τοκόλλου, και αναμείνατε.
Δεν μας αφηνουν ρε ουτε χαβαλε να κανουμε ε ρε μια ξινιλα εδω μεσα
Ελα καναμε χαβαλε για την προσφορα και αρπαχτηκες εχεις κουραζει ναι ρε μην στεναχωριεσαι θα εισαι πρωτος στην σειρα
δεν την χρειαζεσαι εχεις αυτογνωσια εισαι καλος στο γλειψιμο μπουαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχχχχΣας ευχαριστώ θερμότατα για την παραχώρηση.
Να με συγχωρείτε όμως που δεν θα χρειαστώ την άδεια σας!
δεν την χρειαζεσαι εχεις αυτογνωσια εισαι καλος στο γλειψιμο μπουαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχχχχ