kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
εδω εχει φαει κανενας αλητης?
ποιοι δινουν τα τετρακοσαρια?
ποιοι δινουν τα τετρακοσαρια?
Χαχαχα Τι λες τωρα φιλε ? Την φερνει ο αντρας της? Μακριαααα ,μην μπλεξουμε πουθενα!Ερχετε σε ξενοδοχείο μονο . Τη φέρνει ο αντρας της με το αμαξι και περιμένει στο παρκινγ. Δεν κάνει πολλά ραντεβού. Δεν θα ξαναπάρω. Δεν ήταν του γούστου μου
To good to be true!!ψευτικη ειναι τελικα αδερφε..
Γραφειακι είναι...Πάντως στο κινητό της στο viber φαίνεται ως Δέσποινα (όπως θέλει μπορεί να λέγεται προφανώς ....) και έχει αβαταρ φωτογραφία του Μπιν Λάντεν !!! Λες.....
Κάνει μπάμ ότι είναι μουφαντάν!Για την δεσποινίδα εδώ ξέρουμε τίποτα?![]()
Ελένη 6971730376, είμαι έτοιμη να σου δώσω τη μεγαλύτερη ηδονή. | Etaires
Καλησπέρα σας είμαι η Ελένη μια κοπέλα 23χρονών εντυπωσιακή, με φυσική ομορφιά, πολύ ερωτικό στυλ και ευγενική. Θα σε σαγηνεύσω με την θηλυκότητά...www.etaires.gr
Ξερουμε για εμφανιση ειναι ιδιες με φωτο και τι υπηρεσιες προσφερει και ποσα παιρνει ;;;Την εχει συναντησει κανενας?μ δηλωσε ελληνιδα 35αρα![]()
Καυτή ξανθιά
Φλογερή αισθησιακή ανεξάρτητη Ελληνίδα για καθαρούς ευγενικούς άντρες στείλτε μήνυμα Viber 6907983751kanesex.com
Όχι δεν ισχύει... γνώμη μουΕγώ από την μικρή μου εμπειρία από όλες αυτές τις αγγελίες πάντως, ένα έχω μάθει. Αν δεν είναι εδώ μέσα η κοπέλα, είναι μούφα… Νόμος!
Για την δεσποινίδα εδώ ξέρουμε τίποτα?![]()
Ελένη 6971730376, είμαι έτοιμη να σου δώσω τη μεγαλύτερη ηδονή. | Etaires
Καλησπέρα σας είμαι η Ελένη μια κοπέλα 23χρονών εντυπωσιακή, με φυσική ομορφιά, πολύ ερωτικό στυλ και ευγενική. Θα σε σαγηνεύσω με την θηλυκότητά...www.etaires.gr
Εγώ από την μικρή μου εμπειρία από όλες αυτές τις αγγελίες πάντως, ένα έχω μάθει. Αν δεν είναι εδώ μέσα η κοπέλα, είναι μούφα… Νόμος!
Δεν είναι απαραίτητο @th0dor1s. Ότι λέει ο @Skf !!!Όχι δεν ισχύει... γνώμη μου
Τα είπες όλα.... Συμφωνώ απόλυταΔεν είναι απαραίτητο @th0dor1s. Ότι λέει ο @Skf !!!
Υπάρχουν χιλιάδες κοπέλες στην πορνεία, εκατοντάδες στις ανεξάρτητες αλλά δεν έχουν σχέση με το bou!!! Επίσης υπάρχει και γειτονικό site.
Στο παρελθόν είχα γνωρίσει μια κοπέλα (έχει κρεμάσει το στρινγκ τώρα πια στη χώρα της) που δεν ήθελε ούτε καν να αναφερθεί το όνομα της εδώ μέσα!!!
Μου είχε πει πως κάθε φορά που γινόταν αναφορά, μάζευε 20 καινούριους ενδιαφερόμενους (στο τηλέφωνο) εκ των οποίων οι 19,5 ήταν ζημιά και σαβούρα!!!
Ενώ από την αγγελία σε άλλα site, έπαιρνε τηλέφωνο μόνο όποιος ήθελε αλήθεια να κάνει ραντεβού!!!!
Βέβαια για κάθε μία τέτοια, υπάρχουν άλλες 10 αντίστοιχα που διαφημίζονται άμεσα και εύκολα εδώ στο bou!!!
Εγώ από την μικρή μου εμπειρία από όλες αυτές τις αγγελίες πάντως, ένα έχω μάθει. Αν δεν είναι εδώ μέσα η κοπέλα, είναι μούφα… Νόμος!
Δεν αξίζει δηλαδή;Είναι Ελληνίδα. Πρέπει να είναι στα 40
Καλή ερώτηση, το δεύτερο φαίνεται πολύ καλό. Το έχει δοκιμάσει κανείς;![]()
γυναίκα της διπλανής πόρτας στο κέντρο της Αθήνας. Κυρια,, Ελληνίδα με δικο της χωρο,,, - Love List
6997098495 Κυρια,, Ελληνιδα με δικο της χωρο,,, προσφερει ερωτικες υπηρεσιες σε διακριτικους κυριους με εχεμυθεια και ευγενειαwww.lovelist.com.gr
![]()
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ…… 6940913653 κουκλάρα με πανέμορφο φυσικό στήθος - Love List
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ… ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ…… 6940913653 Γιώτα Ελληνίδα κουκλάρα με πανέμορφο […]www.lovelist.com.gr
![]()
Είμαι χαριτωμένη και πολύ καυλιάρα στο κρεβάτι, σου στείνομαι όπως θέλεις για να με ευχαριστηθείς!! - Love List
6993165976.Ελληνίδα Μαριλένα 32 ετών καυτή παρουσία με πολύ καύλα οπίσθια και φυσικές βυζάρες. Είμαι ανεξάρτητη, κάνω βίζιτες στο χώρο σου ή ξενοδοχείο για γλυκό σεξ. […]www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
εχουν γραφτει καλα κομεντς μπες στο διπλα σαιτ να δεις και αποφασιζειςεχει δοκιμασει κανεις???![]()
Άννα Μαρία 6980252744, έμπειρη μουνάρα για τρελά κόλπα στο κρεβάτι. | Etaires
Γειά σας αντράκια. Με λένε Άννα Μαρία και είμαι μια 36χρονη σέξυ μιλφ γυναικάρα, πολύ έμπειρη στα παιχνίδια του σεξ. Οι καμπύλες μου είναι πλούσιες...www.etaires.gr
Η γνωστη αννα μαριαεχουν γραφτει καλα κομεντς μπες στο διπλα σαιτ να δεις και αποφασιζεις