Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 46.808
- Πόντοι
- 11.146
Το εχω καταλαβει οτι τα λες οπως τα σκεφτεσαι απο τοτε με το borderlineΚοίτα η αλήθεια είναι ότι εγώ με το prλικι δεν το χω πολύ
Τα λέω όπως τα σκέφτομαι
Αν αυτό μου κερδίζει πόντους καλώς
Αν όχι πάλι καλώς
και εμεις σε εχουμε καταλαβει μαστοραΜάλιστα! Τώρα αρχίζεις και προσβάλλεις και τους υπολοίπους μας! Εντάξει καταλάβαμε τύπε!
Είπε πως υπάρχουν κ άλλοι λιγότερο "αθώοι" λόγοι που εγώ κ άλλες κοπέλες δείχνουμε συμπάθεια κ αδυναμία στον Όντιν και εκείνος σε εμάς. Οπότε αυτό από μόνο του σαν δήλωση κάτι υπονοεί. Του έχει ζητηθεί πολλάκις να εξηγήσει αλλά αρνείται
Έχω φάει αρκετό μπουλινγκ στη ζωή μου για να γνωρίζω πλέον πως να το κάνω δύναμηΤο εχω καταλαβει οτι τα λες οπως τα σκεφτεσαι απο τοτε με το borderline
Γι' αυτο εισαι γοητευτικη για μενα, αλλα βεβαια αυτο ειναι και σιγουρος τροπος να φας μπουλινγκ
Βεβαια εμενα με το μπουλινγκ γυαλιζει το ματι μου ..........
Kαλώς το αδελφάτοκαι εμεις σε εχουμε καταλαβει μαστορα![]()
χαιρετω τη ψωλοζητιανα του ιστοτοπου.Kαλώς το αδελφάτο,
τον dj της καρδιάς μας (),
το ναυάγιο με την κιθάρα!
Τι έγινε ντιγκιντάγκα δεν χόρτασες φτύσιμο, ξεφτύλισμα και σφαλιάρα στα γύρω νήματα και ήρθες εδώ για συμπλήρωμα;;;
Δεν πειράζει έχει πλάκα...ρε σεις, τι στον μπουτσο?!!?? Ειναι "μονοδρομος" ο Ερμης, γαμιεται ο Διας με την Ηρα και ο Αρης ειναι νταγκλα στον Υδροχοο?!!??! Τι σας επιασε και σκουπιδιαζετε το νημα?!?!![]()
Δεν πειράζει έχει πλάκα
Τώρα που λείπω κιόλας για να μην λένε μερικοί ότι το κάνω για promotion![]()
έχεις δίκιο παίχτη, ας γυρίσουμε στα τσιπουρα και στα ούζα...ρε σεις, τι στον μπουτσο?!!?? Ειναι "μονοδρομος" ο Ερμης, γαμιεται ο Διας με την Ηρα και ο Αρης ειναι νταγκλα στον Υδροχοο?!!??! Τι σας επιασε και σκουπιδιαζετε το νημα?!?!![]()
.....ααααα γεια σου μαγκα μου, και κανα μεζε ομως μην ειναι ξεροσφυριέχεις δίκιο παίχτη, ας γυρίσουμε στα τσιπουρα και στα ούζα![]()
γουατεβερ δουδ.....ααααα γεια σου μαγκα μου, και κανα μεζε ομως μην ειναι ξεροσφυρι![]()
Το κερασακι στις διακοπες σουΔεν πειράζει έχει πλάκα
Τώρα που λείπω κιόλας για να μην λένε μερικοί ότι το κάνω για promotion![]()
Υαλουρονικες !!!!!...χειλαρες το μωρο!!!!!![]()
η φωτό είναι αντικατασταση με το ανάλογο ιμοτικον ---->...χειλαρες το μωρο!!!!!![]()
...εεε τοτε δν ειναι "γουατεβερ" αλλα "αυτο που πρεπει"!!!η φωτό είναι αντικατασταση με το ανάλογο ιμοτικον ---->![]()
γουατεβερ δηλαδή...εεε τοτε δν ειναι "γουατεβερ" αλλα "αυτο που πρεπει"!!!
![]()