Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (23 μέλη και 151 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.308
Πόντοι
32.758
με την τσατσα στο Φιλιππιδου 11Α ξερει κανεις τι παιζει εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρία
Τράβελος που τσιμπουκώνει τους πελάτες για προθέρμανση. Ακόμα και στο σαλόνι

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
με την τσατσα στο Φιλιππιδου 11Α ξερει κανεις τι παιζει εχει κανεις συναγωνιστης εμπειρία
Θεωρητικά και με αυτά που γράφονται ένα μεγάλο ποσοστο συναγωνιστων εδώ μέσα την έχει δει να πιπωνει αβέρτα κόσμο στο σαλονι. Και την έχει πιπωσει κιόλας.

Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια! Ωραίο να βλέπεις αλλά όχι να δίνεις για πολλους και ευνόητους λόγους. Βέβαια τώρα τελευταία είναι στη μόδα τα τραβελια γι'αυτο και οι κριτικές τώρα τελευταία αφορουν τραβελια παρα κοπέλες. Άρα οποίος είναι μερακλής τραβάει αυτό τον δρόμο. Εγώ ειλικρινά έχω χάσει πασα ιδέα για τα μοντέρνα γουστα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια!
Χύμα στο κύμα στο σαλόνι; :embarrased:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Χύμα στο κύμα στο σαλόνι; :embarrased:
Ναι ρε. Τέσσερις τυποι στους δυο καναπέδες. Αραχτοί. Μια κοπέλα και ένας άντρας (γιατι μιλάμε για τραβεστί) σε κάθε καναπέ να μαλακιζει τον έναν και να πιπωνει τον άλλον. Αστα... Γάμα τα!

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
331
Πόντοι
21
εχει πιπωσει κανεναν απο εδω παιδια η τσατσα στο φιλιππίδου 11Α η βραδυνη γραψτε τις εμπειριες σαρ παιδες

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Πιο δίπλα πέρασα στη κολομπιανα juicy πρώτη φορά την είδα γιατί αποφεύγω την πολυκοσμία των Φωκαίας , σήμερα σαν μεγάλη Παρασκευή λόγω ζεστασσσσσς
Βαρύ κορμί , βυζι πλαστικό μεν αλλά καλό στην αφή , όχι πολλά πολλά τουλάχιστον τα παίρνει στο στόμα
Θέλεις να μου πεις που είναι το πιο δίπλα??
Δεν θα το πω πουθενά..

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
313
Πόντοι
281
εχει πιπωσει κανεναν απο εδω παιδια η τσατσα στο φιλιππίδου 11Α η βραδυνη γραψτε τις εμπειριες σαρ παιδες
και στο σαλόνι και στο δωμάτιο πριν έρθει η κοπέλα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.145
Πόντοι
206
Sorry συνάδελφε
Ελλιπής πληροφορία έχεις δίκιο
Φωκαίας 25 επάνω

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.145
Πόντοι
206
Θεωρητικά και με αυτά που γράφονται ένα μεγάλο ποσοστο συναγωνιστων εδώ μέσα την έχει δει να πιπωνει αβέρτα κόσμο στο σαλονι. Και την έχει πιπωσει κιόλας.

Θα σου πω εγω την δικιά μου εμπειρία γιατί η φάση είναι λίγο cult. Πήγα ένα βράδυ αργά μετά τις 00:00 και την είδα μαζί με μια αλλη, κοπέλα 30+ ομως όχι τραβεστί, να πιπωνουν 2 άτομα και τους άλλους να τους μαλακιζουν. Και να σου πω πιο ήταν το ματαιοδοξο της όλης φάσης; Ήταν όλοι τσιγγάνοι. Όχι μεγάλης ηλικίας. Γι αυτό λοιπόν αντε γεια! Ωραίο να βλέπεις αλλά όχι να δίνεις για πολλους και ευνόητους λόγους. Βέβαια τώρα τελευταία είναι στη μόδα τα τραβελια γι'αυτο και οι κριτικές τώρα τελευταία αφορουν τραβελια παρα κοπέλες. Άρα οποίος είναι μερακλής τραβάει αυτό τον δρόμο. Εγώ ειλικρινά έχω χάσει πασα ιδέα για τα μοντέρνα γουστα.
Να υποθέσω ακαποτα ;

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Δεν την ξέρω, ούτε ρώτησα όνομα. Την έχεις πάρει;;
Ναι πριν κανα διμηνο περιπου κατα τυχη μιας και δουλεψε παραπανω απο την απογευματινη βαρδια της, την πετυχα κατα τις 00:30 ημουνα ο τελευταιος πελατης... Πολυ κυτταριτιδα ο τεραστιος κωλος της, την εστησα στα 4 και την οργωσα...γουσταρε τις μπατσες στα κωλομαγουλα.... τωρα για πιπα (που σου αρεσει περισσοτερο) εμενα μου φανηκε μετρια....

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Μιας και ανέφερες για το Κολοκυνθούς 38 αυτή η συγκεκριμένη τύπισσα πριν τρία χρόνια με το που έληξε η πρώτη καραντίνα και λίγο πριν ανοίξουν επίσημα τα μπουρδέλα( γιατί ανεπίσημα...) την άραζε γωνία Κολοκυνθούς και Μεγ. Αλεξάνδρου στο φανάρι και ετσι και πέρναγες από μπροστά της σε ρώταγε αν ήθελες παρέα να πηγαίνατε μαζί εδώ δίπλα στο χώρο της. Την είχα δει και σκιάχτηκα, απόρησα ποιος θα ήταν ο ήρωας που θα το τολμούσε.
Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.308
Πόντοι
32.758
Λετε να γινω εγω ο ηρωας??? Εχω παει κατα καιρους με θωρηκτα και αρματα μαχης... τι να μας πει τωρα και αυτη το μινι θωρηκτακι 1,50??? για να δουμε.....
Δεν φαντάζεσαι πως είναι. Ατσουμπαλο σώμα, κακοφτιαγμενη. Εντελώς ντεκαβλε. Αποκλείεται να σου σηκωθεί

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.666
Πόντοι
10.656
Αποκλείεται να σου σηκωθεί
τωρα το χοντραινεις. εχουμε κι ενα ονομα στην πιατσα δηλαδης :takethis:

@Dsar263 τυπε μου αν το αποφασισεις να κανεις καταδρομη, ενημερωσε μας για την εκβαση της επιχειρησης, και αν πεσεις μαχωμενος υποσχομαι να παω την επομενη να δοκιμασω τα ορια μου. Για ενα καθαρο (ιδρωμενο μεν, αλλα καθαρο) κουτελο ζουμε :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.331
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 71α, 71 & 69β κλειστά.

Φυλής 69α Άννα και Μαρία , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 86β Σαμανθα μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και τεράστιο κωλο , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Ρανια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β , Χριστίνα η Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Μπιουτη και Κορινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Αντριαννα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο Άννα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα ,σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη , με πρωκτικο.

Φυλής 66δ , Εμμα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα

Φυλής 54α Ιζαμπελα, σε απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom