Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Ζωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμούπαίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.
Ζωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμούπαίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.
Ενώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστέςΖωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμού![]()
Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχΕνώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστές![]()
Μπουμπουκο μου...το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα.μμσυγκεντρωσου(πήγαινε για κολαντερο... βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση)Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχ
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέΡε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνη
εμενα μου λειπει το δεξι αρχιδι τυπε, αλλα ξερεις κατι; Στ'αρχιδι μου...Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέ
Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. ΕλεοςΚαλησπέρα χυστες μουυ
Απόγευματακι στη φυλής έχετε να προτείνετε κάποια κατά προτίμηση 40+ θέλω να φύγω στα καπακια μετά τη δουλειά να βγάλω τα χοντρά
Αν δεν είναι 40++ και πάλι ευπρόσδεκτες οι συμβουλές σασ
Ευχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.Φωκαίας 27Β πάνω, 2η
Δεν είσαι μερακλής...αν μην τι άλλο,εδώ μέσα δεν θα έπρεπε να κρίνουμεΤραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
Γράψε μια ενημέρωση αν θεςΕυχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.
Οι κοπέλες που παίρνουν μετανάστες δε σέβονται τον εαυτό τους απλά.Αυτοι οι Πακιστανοί,οι Πέρσες είναι πιο νευρικοί,επικυνδινοι από τους λευκους και οι κοπέλες δε κυνδινευουν μόνο στο να τις κολλήσουν αλλά και γενικά κυνδινευουν στο να τις γαμανε υπερβολικά δυνατά και να τις πονάνε ή να ρίξουν σε αυτές κάνα χαστούκι τη ώρα της πράξης.Οχι για μένα μεγάλο φάουλ όσες παίρνουν αυτά τα σκουπίδια.Καλυτερα λιγότερους πελάτες και λιγότερα λεφτά.πριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα
Τι γραφουν στην ημερησια και τι φανταζομαι εγω..Φωκαιας 25Α Μαρία μαύρη με μεγάλο κωλο