Διαγραμμένο μέλος 226675
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.874
- Πόντοι
- 1.071
Ραντεβού κάνει;
Μπα δεν νομίζω ότι θέλει να κάνει καριέρα βίζιτας …. Αλλά σίγουρα να γίνει Εύα Καϊλή και να τρώει με χρυσά κουτάλια το θέλει …. Βέβαια επειδή δεν έχει πλάτες θα φάει και αυτή χρυσές π..τσες![]()
Ραντεβού κάνει;
Μόνο από 32ποντους και πάνω κάνει τυπε..![]()
Ραντεβού κάνει;
Αυτή πάντως πιστεύει ότι είναι η Ελληνίδα Μελονι...ήδη άρχισε η απότομη προσγείωση πάντως...Μπα δεν νομίζω ότι θέλει να κάνει καριέρα βίζιτας …. Αλλά σίγουρα να γίνει Εύα Καϊλή και να τρώει με χρυσά κουτάλια το θέλει …. Βέβαια επειδή δεν έχει πλάτες θα φάει και αυτή χρυσές π..τσες
Αν υποσχεθεί να βγαίνει στα έδρανα τουλάχιστον έτσι στηρίζω
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός είχε γράψει ότι δεν είναι και τίποτα τρομερό να σε βιάσουν μικρό. Τρομερός υποψήφιος!Βίντεο σχετικό με τις εκλογές απο τον υποψήφιο με την Αφροδίτη Λατινοπούλου , δικήγόρο Θάνο Καρατσιώλη.
Γενικά συμφωνώ με αυτά που λέει , μόνο στο οτι δεν γίνονται οικονομικά θαύματα δεν ξέρω ... εγω θα ήθελα να γίνονται , αν και φοβάμαι οτι δεν γίνονται και έχει δίκιο ο δικηγόρος
Ναι , αλλά αμα το πάρουμε έτσι ο ένας είχε υπογράψει μνημόνια ο άλλος είπε αυτό ο άλλος είπε εκείνο , ας μείνουμε με αυτούς που έχουμε τότε ... γιατι να πάμε σε εκλογές.Αυτός είχε γράψει ότι δεν είναι και τίποτα τρομερό να σε βιάσουν μικρό. Τρομερός υποψήφιος!
ρε εδω ειναι καλη,και με δεν με αρεσε παλια,σιγουρα θα γαμιεται μονο με πλουσιους βεβαια
κάτι μου λέει ότι θα έχει γκόμενο κανά επιχειρηματία που θα πληρώνει το λογαριασμό για να στηθεί το κόμμα και να κατέβει στις εκλογές και πιθανό να έχει σχέση και με Ρώσους σα τον Μπογδάνο...ρε εδω ειναι καλη,και με δεν με αρεσε παλια,σιγουρα θα γαμιεται μονο με πλουσιους βεβαια
Γιατί ρε ;![]()
αυτο που νομιζουν οτι ειμαστε στο 2000 και πως κανενας δεν θα παρει πρεφα τετοια καραγκιοζιλικια...
Δηλαδη η καριολα ειναι τοσο τεμπελα που ουτε ενα σημα για το κομμα της δεν μπορουσε να σκεφτει, αλλα κατα τα αλλα θελει να μπει στη βουλη για να κανει πραγματακια![]()
Τελειωμένη ειναι αυτη οπως και ο Μπογδανος. Τους βλέπω σε κανα χρόνο σε καμια Νικη εφόσον εχει μπει στην Βουλη η στον Βελοπουλο. Οσο θα υπάρχει Μητσοτάκης αρχηγος στην ΝΔ θα την βλέπουν με το κυάλι.![]()
αυτο που νομιζουν οτι ειμαστε στο 2000 και πως κανενας δεν θα παρει πρεφα τετοια καραγκιοζιλικια...
Δηλαδη η καριολα ειναι τοσο τεμπελα που ουτε ενα σημα για το κομμα της δεν μπορουσε να σκεφτει, αλλα κατα τα αλλα θελει να μπει στη βουλη για να κανει πραγματακια![]()
Μη το κάνεις αυτό. Διαχρονικά, στην Ελλάδα "παίζεται" συνέχεια το ίδιο έργο! Ψήφος από αντίδραση! Η υπέρτατη ξεφτίλα! Σκέψη και κρίση θέλει, όχι να ψηφίζεις από αντίδραση και μόνο!Έχεις δίκιο τύπε...
Καταρχάς πουλάει πατριωτισμό, θρησκεία, οικογένεια...
Πόσα παιδιά έκανε;
Ή σκοπεύει να πάει 40+ και να αρχίσει τις εξωσωματικές;
Σκοπεύει να παντρευτεί του Αγίου;
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΗ....
Μπουχτίσαμε από πατριώτες, εθνικόφρονες και το κέρατό τους το τράγιο θα με κάνουν να ψηφίσω ΚΚΕ στα γεράματα για πρώτη φορά από αντίδραση, έτσι να γίνει του μουνιού το πανηγύρι στη μπουρδελοχώρα.
Καυλιάρη άνδρα! Σωραίος!Αν υποσχεθεί να βγαίνει στα έδρανα τουλάχιστον έτσι στηρίζω
![]()
![]()
![]()
![]()