Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.515
- Πόντοι
- 1.056
Θέλω choking με τις μπουταρες σουΝα σας δώσω, ευχαρίστως. .!Να μου δώσετε μπα..δύσκολο![]()
Θέλω choking με τις μπουταρες σουΝα σας δώσω, ευχαρίστως. .!Να μου δώσετε μπα..δύσκολο![]()
...κι εγω να σε μάθω kick box.Αρα θα σε μαθω Ελληνορωμαϊκή, όποτε βρεθούμε . Αντλαντας Καλλιθέας.
...να σε κλειδώσω ,εκει...καυλα ε;!Θέλω choking με τις μπουταρες σου
Κεφαλοκλειδωμα με τα μπουτια και χλαπα χλουπα γλειφομουνι...να σε κλειδώσω ,εκει...καυλα ε;!
Α γεια σου καυλιαρη μου!!!Κεφαλοκλειδωμα με τα μπουτια και χλαπα χλουπα γλειφομουνι
Αμέ.....δεν ζητάνε οι μαζοχιστες να τους κοπανας????...να σε κλειδώσω ,εκει...καυλα ε;!
...δεν προσφέρω τετοια υπηρεσία μωρο..εκτός ρινγκ, δεν έχω δείρει..ακόμηΑμέ.....δεν ζητάνε οι μαζοχιστες να τους κοπανας????
Μπορώ να συμμετέχω κι εγώ στο challenge ;;;;Μωρο ,όποιος το καταφέρει θα του κάνω δωρο πιπα . .!!
Αλλά με γυμνα χέρια ο αγώνας χεχεχεχε!!
...πιάσε κόκκινη γωνια εσυ,μπλε εγω,και ξεκινάμε ρε καυλιαρηηηηη!Μπορώ να συμμετέχω κι εγώ στο challenge ;;;;![]()
Αν είχε ήχο...αυτή η φωνούλα σου είναι πιο εθιστική απο το νέκταρ των θεών!!Να σας βάλω μια μικρή τσοντα τώρα που χαλάρωσα γιατι απο το πρωι παω τρένο.. (κι όλοι θέλατε κσι κωλαράκι σήμερα..ευτυχώς από λιγο)
Παλι δεν τ ανεβάζει με ήχο γμτ..
![]()
Λοιπον το βάζω εδώ ν ακούσετε ηχο ακριβώς το ίδιο βιντεακι!!Αν είχε ήχο...αυτή η φωνούλα σου είναι πιο εθιστική απο το νέκταρ των θεών!!![]()
Ανυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα....κι εγω να σε μάθω kick box.
Ελα ν ανταλλάξουμε" τεχνικές"...
(Μετα θ ανταλλάξουμε κι άλλα φυσικά)
...αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλιΑνυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα.
Πωπω...Το παίζει το παίζει!!Λοιπον το βάζω εδώ ν ακούσετε ηχο ακριβώς το ίδιο βιντεακι!!
Νομίζω αν κάνετε λήψη,το παίζει..
Υπομονή, θα σου μάθω το 69 διαφορετικα....αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλιμ αυτο που είπες..το φέρνω στο μυαλό σαν εικόνα..!!
Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!Πωπω...Το παίζει το παίζει!!
Αχ βρε αδυναμία!!!!![]()
Γι αυτό είσαι ξεχωριστή...και όχι μόνο!!!Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!
Άτακτος εισαι κι εσύ.. μ αρέσεις!!Ανυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα.
Πράγματι, είσαι αξιόλογη. Αντε να ξεκουραστείς. Καλό βράδυ.Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!