Άλλο site?Μπηκε ένα μασατζιδικο στο άλλο σάιτ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 610
- Πόντοι
- 290
Στο βρεςκοριτσια στα silver studios αλλά δηλώνει ως μασατζιδικο
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.085
- Πόντοι
- 1.436
Τώρα εσύ μας τρολάρεις φυσικά… Λες μπήκε ένα μασατζίδικο και όλοι καταλάβαμε ότι εννοείς κάποιο καινούργιο… Ότι γράφει elegance spa Με μεγάλα γράμματα δεν το είδες; Ότι έχουν γραφτεί τόσα πράγματα για αυτό το μαγαζί εδώ μέσα δεν έχεις πάρει χαμπάρι;Μπηκε ένα μασατζιδικο στο άλλο σάιτ
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 610
- Πόντοι
- 290
Δεν πάω σε μασατζιδικα φίλε μου απλά το ειδα στην σελίδα και ειπα να το αναφερω end of storyΤώρα εσύ μας τρολάρεις φυσικά… Λες μπήκε ένα μασατζίδικο και όλοι καταλάβαμε ότι εννοείς κάποιο καινούργιο… Ότι γράφει elegance spa Με μεγάλα γράμματα δεν το είδες; Ότι έχουν γραφτεί τόσα πράγματα για αυτό το μαγαζί εδώ μέσα δεν έχεις πάρει χαμπάρι;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.085
- Πόντοι
- 1.436
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το θέμα που δεν ασχολείσαι. Ξέρω ότι είσαι φαν των studio.Δεν πάω σε μασατζιδικα φίλε μου απλά το ειδα στην σελίδα και ειπα να το αναφερω end of story
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 610
- Πόντοι
- 290
Να σαι καλα Σορυ για την αναστάτωση!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το θέμα που δεν ασχολείσαι. Ξέρω ότι είσαι φαν των studio.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Δεν ξέρω καρδινάλιε ξέχασα να αναφέρω ότι την Παρασκευή μίλησαΚαλά έκανες και δεν ρίσκαρες.
Κανει άλλα, αλλά σε όποιον θέλει!
Σήμερα ήταν ανοιχτά;
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Αυτή πάλι, όσο ανωμαλία και να με δέρνει, πιστεύω ότι θα με ξενερώσει με την ξινίλα της. Τι λέτε? μπορεί να καυλώσει άντρα?Στο τηλέφωνο με είπαν οτι είναι διαθέσιμη μόνο η Ξένια και λέω κάνει φουλ και μου λένε ναι.Ε δεν το ρίσκαρα καν και ούτε πήγα .
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Κι εγώ γι αυτό και δεν πήγα!εγώ πιστεύω απλα τα λένε έτσι για να πας και μέτα θα σου πουν λάθος κάναμε μέχρι εκτονωση κάνει
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Γενικά το ΣΚ είχε καινούρια ονόματα και πολλά η λίστα του luxury μάλλον τις ετοιμάζουν για το καινούργιο μαγαζί ......!!!
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Για πες;Νέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Για δώσε πληροφορίες man μουΝέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Περασα 2 φορες προηγουμενη βδομαδα..δεν μ ανοιξε κανεις..αλλα τωρα που λες για κοκουδες και μυτουδες ...καλυτερα!Νέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Jubitana 39
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή μας λες ότι ψώνιζε μόνο κοκο Σανέλ??και εγώ που ήθελα να κλείσω ραντεβού για να τριψει
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.186
Καλησπερα σε εσενα κ σε ολο το νημα. Αν εννοεις αυτο που νομιζω κ π μαλλον ολοι αυτο καταλαβαν κ το γραφω δημοσια οπως εσυ, θα ηθελα ν πεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα κ αν γνωριζεις οτι μετα απο νομιμη διαδικασια μπορω ν μαθω ποιος εισαι .. οπως κ εσυ βεβαια εχεις το καθε νομιμο δικαιωμα. Αν θυμαμαι καλα εχεις περασει απο το elegance κ εκανες μ εμενα προγραμμα παρολαυτα δν με σχολιασες - κατηγορησες ετσι δημοσια. Επιμενω σε παρακαλω ν μ πεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα δειχνοντας οτι με ξερεις παρα πολυ καλα τι κανω στην προσωπικη μου ζωη. Αν νομιζετε μερικοι οτι σχολιαζοντας ετσι τα κοριτσια και βαζοντας ταμπελες τετοιου ειδους (που βασιζονται σε εντυπωσεις του 45 λεπτου),κανετε καλο, τοτε δεν ειστε μονο γελασμενοι αλλα και απαραδεκτοι γιατι ξεφευγει απο τα ορια της κριτικης της δουλειας μας και το μονο που καταφερνετε ειναι να δειχνετε ασεβεια, προσβολη και μια ‘μαγκια’ για εντυπωσιασμο θαρρεις και μας ξερετε και απο χθες. Το λιγοτερο που μπορω ν κανω ειναι να σου κανω αναφορα κ ευχομαι ν ακολουθησουν κ αλλοι μπας κ γλιτωσουμε εμεις απο ατομα σαν εσενα. Σου μιλαω οπως μιλας. Λυπαμαι πολυ ειτε το σκαρφιστηκες απο μονος σου ειτε σε βαλαν αλλοι η η ηλιθιοτητα σου δεν σκεφτεται τις συνεπειες..Νέο αίμα στο elegance!Γλιτωσαμε απο την κοκου την Νικόλ.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
45 λεπτα.Ειχε μεινει μονο με το εσωρουχο και ναι μου ειπε οτι εχει περιοδο.Ποση διαρκεια φιλε;
Τι κοστος για να βγαλει ρουχα;
Ειχε περίοδο;;; γιατι συνηθως εχει αυτη.
Και εγώ με αυτήν την Μαρία έχω την χειρότερη μου εμπειρία ever. Ήταν η πρώτη φορά που σηκώθηκα , ντύθηκα και έφυγα!Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για το Golden αν γνωρίζετε, η Μαρία που είναι τώρα εκεί, είναι η ίδια η σαύρα που είχε πέρσι γιατί σαν να πήρε το μάτι μου νέο αίμα....