Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Πολύ καλή όντωςποια ειναι η συγκεκριμενη;; ολη μερα βαραω μαλακια με αυτη την φωτο
Πολύ καλή όντωςποια ειναι η συγκεκριμενη;; ολη μερα βαραω μαλακια με αυτη την φωτο
Κάτω τα χέρια από την Σταυρούλα μου!!6-7 φορές μαλάκια ....πόσο χρονών είσαι μύστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπαμε η Σταυρούλα από σορβαιβορ!!!!!χαχα
δεν ειναι αυτηΚάτω τα χέρια από την Σταυρούλα μου!!
Το ξέρω, πλάκα κάνουμεδεν ειναι αυτη
για να σε παρηγορησω λιγο, οσο μπορεσω βεβαια, σκεψου οτι εκεινη την ωρα στη πολη σου (αν μενεις σε πολη) υπαρχουν μουνακια που και αυτα ειναι σε μια δουλεια που πιθανον να μισουν, και δε μπορουν να πανε παραλια...πραγματικα βασανιστική εποχη το καλοκαιρι, να λιωνεις στη δουλεια οσο τα γκομενακια λιωνουν στις παραλιες
εχουν γκομενο ομως, και αν δεν εχουν βρισκουν οποτε θελουν, δεν καταστρεφουν την πουτσα τους τραβοντας ολη μερα μαλακια για απιαστες γκομενες που δεν θα εχουμε ποτε οπως εμεις.για να σε παρηγορησω λιγο, οσο μπορεσω βεβαια, σκεψου οτι εκεινη την ωρα στη πολη σου (αν μενεις σε πολη) υπαρχουν μουνακια που και αυτα ειναι σε μια δουλεια που πιθανον να μισουν, και δε μπορουν να πανε παραλια...![]()
Και εσύ που το ξέρεις ? Ίσως είναι αυτή ...τι επειδή είναι στο παιχνίδι και δεν είναι Ελλάδαδεν ειναι αυτη
η σταυρουλα του παιχνιδιου εχει τατουαζ στο ποδιΚαι εσύ που το ξέρεις ? Ίσως είναι αυτή ...τι επειδή είναι στο παιχνίδι και δεν είναι Ελλάδα
Ασσαα οκη σταυρουλα του παιχνιδιου εχει τατουαζ στο ποδι
Δεν το έχεις μελετήσει διεξοδικά το μωρό βλέπω χα χαΑσσαα οκ
ενταξει δε χρειαζεται να εχεις τοσο υψηλα στανταρ και να θες μονο μοντελα. ισα ισα να ειναι γαμευσιμο και να μην ειναι χοντρη κατερπιλαρ με πατσαδες.εχουν γκομενο ομως, και αν δεν εχουν βρισκουν οποτε θελουν, δεν καταστρεφουν την πουτσα τους τραβοντας ολη μερα μαλακια για απιαστες γκομενες που δεν θα εχουμε ποτε οπως εμεις.
Ισχύει...απλώς συχνά είναι τόσο ξενερωτες που δεν κάνουν τίποτα άσε που για να κάτσουν σε κάποιον θέλουν Ε1,Ε9 και Ε8444665εχουν γκομενο ομως, και αν δεν εχουν βρισκουν οποτε θελουν, δεν καταστρεφουν την πουτσα τους τραβοντας ολη μερα μαλακια για απιαστες γκομενες που δεν θα εχουμε ποτε οπως εμεις.
γυναικα σου;
Όμορφη κωλάρα
δεν εχεις καταλαβει οτι ουτε οι νορμαλ καθονται στους νορμαλ αλλα εχουν δυνατοτητα να εχουν κυριολεκτικα κουκλουςενταξει δε χρειαζεται να εχεις τοσο υψηλα στανταρ και να θες μονο μοντελα. ισα ισα να ειναι γαμευσιμο και να μην ειναι χοντρη κατερπιλαρ με πατσαδες.
Έχεις πεθανει στη μαλακια Ε;Ποση μετριότητα ρε φιλε,
όλες πλαδαρες η απλα αδύνατες χωρίς ίχνος μυικοτητας, σώματα που δεν εχουν ζοριστει φοράνε εναν στριγκο για μαγιο μαι μετατρέπονται σε γοργόνες..
Μια επίσκεψη σε παραλία της Ιταλίας θα σας κάνει αμέσως να παρατηρήσετε την διαφορα
8/10 ολες μοντελαρες με κλάση και ποδαρες, τελειο μαυρισμα,
Σεξουαλικότητα, και θηλυκότητα στα υψη...
Ελλαδα κομπλεξικες γουρουνοφατσες τσιγαριλα στο ενα χέρι και fredo espresso στο αλλο
Αη στα διαλα
Θίχτηκες μπουλουκο μου;Έχεις πεθανει στη μαλακια Ε;
Τι να θιχτώ; Από εσένα; Απλά φαίνεται ότι είσαι ο κλασικός τύπος που τον παίζει ακόμα στο παιδικό του δωμάτιο κ κριτικάρει τα πάντα κ καλά σαν υποδεέστερα.Θίχτηκες μπουλουκο μου;