Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
Ίσως γιατί είναι μεφαλοκοοελες...και ντρεπόταν να το πει?Γιατί τα εισαγωγικά; στη λέξη κοπέλες;
Ίσως γιατί είναι μεφαλοκοοελες...και ντρεπόταν να το πει?Γιατί τα εισαγωγικά; στη λέξη κοπέλες;
νταρντάνες κοπέλες πού μπορούμε να βρούμε?Ίσως γιατί είναι μεφαλοκοοελες...και ντρεπόταν να το πει?
Λόγω ηλικίας - είναι κάτι παραπάνω από 20αρες. Δεν είναι τρανς !Γιατί τα εισαγωγικά; στη λέξη κοπέλες;
Το όχι ανκα ήταν μαχαιρια στην καρδιάΤώρα...
Φωκαιας 7 υπόγειο
ΌΧΙ ΑΝΚΑ
Σάσα σε απλό το χαρτάκι στην Πόρτα εκεί στη θέση του!
Διδυμου 22
Η κόκαλιαρα Μαριάννα?
Και η Ευτραφης Μιχαελα πιτσιρικα. Κάπου την έχω δει.
Ίσως Μεταξουργείο...
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69!
Οχι δεν εργάζεται γενικάΓνωρίζει κάποιος αν η Μαργαρίτα εξακολουθεί να εργάζεται τα πρωινά στο Ιάσονος 2;
Όπως και τα ΦιλιππίδουΤο 8β άνοιξε ξανά σήμερα και με τις δύο "κοπέλες" Ελένη και Βερόνικα
η Βερόνικα είναι αλλήθωρη;Καλο απογευμα στους Φιλους...ανοιξαν τελικα το Διδυμου 8.....ευχαριστα νεα....
Βερονικα...το ηξερα οτι μας διαβαζεις...η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ειναι Δυνατη....θα ερθω να κανουμε ζουζουνιες....!!!!!![]()
χχααχαχαχαχαχχαχααα...σιγα μην κοιταω τα ματια της....τα βυζια της κυτταω και την τριχιτσα στο νινι της που με καυλωνει ιδιαιτερα....τωρα αν... της τα πεταξε εξω κανενας ψωλαρας που να ξερω!!!!!!!η Βερόνικα είναι αλλήθωρη;
Ωραιο καυλακι η Σαρα...εχει και σκουρα επιδερμιδα.....Χτύπημα πριν 2 ώρες διπλό again...
Πολλές οι καύλες τον παίζω κιόλας αλλά δεν βγαίνει
μόνο σε σαπουνατο χειρογλυκανο...
Φιλιππίδου όροφος με σκάλες και μπαράκι Έμιλυ αγνώστου
προελεύσεως βλαχο-ροκ φυσιογνωμία με τεράστια βυζιά φυσικά
και ωραίο σωματείο τιμήθηκε αλλά οι καύλες δεν λέγαν να κωπασουν
και μετά από μια σύντομη βόλτα γύρισμα Φώκαιας γκρι πόρτα σκαλιά
Σάρα Ρουμάνα με πλαστικό βυζο και κορμί μοντελε χτυπήθηκε ιεραποστολικά σαν χταπόδι...
Πλέον ήρεμος πάω να αναπαυσω το βρώμικο σαρκιο το γεμάτο ανουσιουργηματα και ηδονές
έπειτα από ένα ζεστό χαλαρωτικό αφρολουτρο...
Την καλημέρα μου και ευχαριστώ για την ανάγνωση.![]()
Οχι,η Ελενη εχει θεμα με το ενα ματι και το κρυβει με τη φρατζα.Δυνατο ντουετο παντως.Προτεινεται.η Βερόνικα είναι αλλήθωρη;
Τι θέμα έχει;; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Οχι,η Ελενη εχει θεμα με το ενα ματι και το κρυβει με τη φρατζα.Δυνατο ντουετο παντως.Προτεινεται.
Δικάβαλο παίρνει ο Μητσάρας στο πατίνι; Έχω τεράστια ανάγκη.... οικολογική μπουρδελότσαρκα!Πριν λίγα λεπτά....
Έλλης 3 ανοιχτό
Δεν τόλμησα να μπω.
Διδυμου 8 ανοιχτό
Το ίδιο και εδώ.
Φωκαιας 27 σκαλακια
Μπελα Λατίνα νομίζω σε εντελώς απλό
Μαρίνα με φτερουγες πλάτη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και στόμα μάλλον... Και 69
Μου φάνηκε Πιωμένη..
Βγαίνοντας με περίμενε ο XXX με το ηλεκτρικό πατινι, του είπα να πάει να δοκιμάσει Μαρίνα αλλά αυτός αγαπάει άλλη..
Την πέτυχα εγώ χθες στο MallΡε παιδια αυτη η μπιουτι απο το 65β ποτε δουλευει;Εχω περασει αρκετες φορες και δεν την εχω πετυχει