Σε εμένα έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση ότι η κοπέλα είναι μέχρι 70€, δλδ με το στρινγκακι της.Δεν λένε τίποτα στο τηλέφωνο φίλε μου... Σου λένε έλα από εδώ και βλέπουμε....λες και έχουμε όρεξη να γράφουμε χιλιόμετρα.....μαυροοοο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Καλησπέρα… τρώγομαι εδώ και καιρό να χάσω το 50ρικο.. όσο κρατήθηκα κρατήθηκα σήμερα όμως μίλησε η κάτω κεφαλή … πέρασμα από Βάνα και αφού η κριστι ήταν φουλ ( δυο τρεις φορές προσπάθησα να την βρω αλλά μάταια τόση πολύ δουλειά έχει ;)… για κάποιο λόγο ανεξήγητο για τα δικά μου γούστα είπα να μπω μέσα με Βερόνικα γιατί κάπου παραπάνω διάβασα κάποιο καλό σχόλιο… το μετάνιωσα σχετικά γρήγορα αλλά ήταν πλέον αργά … έφαγα την ξεπέτα μου και ηρέμησα… στο μισάωρο με είχε ξεπεταξει .. για μασάζ μη μιλήσω .. χάδι και πασαλυμα με λάδια … αυτά τα λίγα …
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα σήμερα από vana και μασαζάκι με Βερόνικα !! Πολύ καλό επικοινωνιακό ! Καλό το αποτέλεσμα ! Σαν παρουσία όχι κάτι το ιδιαίτερο !
Διαγραμμένο μέλος 232573
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
To vana π είναι;
Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?Πέρασμα σήμερα από vana και μασαζάκι με Βερόνικα !! Πολύ καλό επικοινωνιακό ! Καλό το αποτέλεσμα ! Σαν παρουσία όχι κάτι το ιδιαίτερο !
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 216
Πίπα με Cum In Face (Χύσιμο στο Πρόσωπο)Επίσης θέλω να ρωτήσω η πίπα CIF τι σημαίνει;,
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Τελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έχεις pmΤελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...
Διαγραμμένο μέλος 232573
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τλκ σε ποιο αξίζει να πας;
litafade
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 301
Την Βερόνικα την τίμησα από τον πρώτο της μήνα στην Βάνα λόγω προσώπου και σώματος.Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?
Πάντα μιλώντας συγκριτικά με τις υπόλοιπες που ήταν διαθέσιμες και με υποκειμενικά κριτήρια.
Το μασάζ δεν το θυμάμαι καν, όπως δεν θυμάμαι καμίας, μιας και δεν πάω γι' αυτό.
Στο δεύτερο μέρος πήρε πρωτοβουλίες, μου έκανε κάποια πράγματα που δεν μου είχε κάνει καμία ως τότε στο συγκεκριμένο ίδρυμα και γενικά το απόλαυσα. Αν και απέχω μήνες, αν αύριο ξαναπάω, θα είναι και πάλι η πρώτη μου επιλογή.
Κλείνοντας, τα γούστα του καθενός είναι πολύ διαφορετικά. Πήγαινε μια βόλτα και πες μας και εσύ την γνώμη σου.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Εχασες την μπάλα εΤλκ σε ποιο αξίζει να πας;
Βάλε μία σειρά κ ξεκίνα σε άλλους αξίζει αυτό σε άλλους το άλλο
Τλκ σε ποιο αξίζει να πας;
Σε κανένα
πολυ καλήΤελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?
Κάνει καλό παιχνίδι !! Αλλά δεν είναι και η γυναίκα που θα ξανά πας εύκολα !Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Ποια απ όλεςπολυ καλή
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη.Ποια απ όλες
Που βρισκετε το εν λογω ιδρυμα?Και αν υπαρχει κανενα τηλ. καποιος αν μπορει να μου το στειλει σε μηνυμα...Τελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Prive φίλεΠου βρισκετε το εν λογω ιδρυμα?Και αν υπαρχει κανενα τηλ. καποιος αν μπορει να μου το στειλει σε μηνυμα...