Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.687
- Πόντοι
- 46.423
Πάλι αδιάβαστος είσαι αγαπητέ, θα μείνεις μετεξεταστέος!
Εγώ δεν διάβασα καμία κριτική.

Πάλι αδιάβαστος είσαι αγαπητέ, θα μείνεις μετεξεταστέος!
Η καθαρίστρια ήταν μεταφορικό, θα μπορουσα να γράψω οποιοδήποτε επάγγελμα. Τώρα εσυ αν εισαι καθαρίστρια και αρπαχτηκες ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ παω πασο! Για κουλαρε λίγο.... Και τα νευρα σου αλλού παρακαλω.Στις φωτό με το μαγιό το έχουμε 1000 φορές ότι είναι άλλη κοπέλα δεν είναι δικές της οι φωτό κ αν ξεστραβωνοσοσταν λίγο μαστοριά θα το βλέπατε για τα τατου...
Κολλητε είπες μλκ όμως για τις καθαρίστριες..δλδ αυτές μόνο μπάζα κ σκιάχτρα είναι η μαλακισμενες σαν την εν λόγο;γτ τις προσβάλεις έτσι συγκρίνοντας τες με το βόδι;!οι καθαρίστριες φίλε μου είναι πολύ πιο τίμιες κ καθαρές από κάτι τέτοιες!
Εγώ δεν διάβασα καμία κριτική.
![]()
Δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι. Όποιος θέλει με ρωτάει.
Ο Όλυμπος κι ο Κίσσαβος,
τα δυο βουνά μαλώνουν
το ποιο να ρίξει τη βροχή,
το ποιο να ρίξει χιόνι.
Ο Κίσσαβος ρίχνει βροχή κι ο
Όλυμπος το χιόνι.
![]()
Πολύ ευαισθητουλης είσαι δε σου φαίνεται.... δούλευε καθαρηστρια κάποτε η μάνα μου φίλε κ δεν είναι επάγγελμα που θεωρώ ντροπή μια κ από αυτό μόνη της κατάφερε να τα φέρνει βόλτα όλα άσχετα αν ερχόταν σπίτι μόνο για έναν ύπνο...το να το συγκρίνεις αυτό με κάποια σα την προαναφέρθηκαν είναι το λιγότερο προσβλητικοΗ καθαρίστρια ήταν μεταφορικό, θα μπορουσα να γράψω οποιοδήποτε επάγγελμα. Τώρα εσυ αν εισαι καθαρίστρια και αρπαχτηκες ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ παω πασο! Για κουλαρε λίγο.... Και τα νευρα σου αλλού παρακαλω.
Να ξεστραβωθουμε είπες, μαλακα με είπες, για προσεχε λίγο. Τον τσαμπουκά αλλού!
και καλα της νεας στον χωρο/αυτη που δεν την εχει μαθει ο κοσμος/δεν εχουν "παρει τα μυαλα της αερα"Αβγαλτη;ς;
Χτες που κατάφερα και μίλησα μαζίτις μου ειπε οτι κατέβασε την αγγελία δεν ισχύει,Ερώτηση , αυτή την Μαρία πλέον ( πρώην Γιούλη ) έχει καταφέρει να κλησει ραντεβού κάποιος μαζί της ? Την έχει πάρει κάποιος να μάθουμε αν αξίζει πλέον και πως είναι οπτικά
Χτες που κατάφερα και μίλησα μαζίτις μου ειπε οτι κατέβασε την αγγελία δεν ισχύει,
Τυπε στα ποσά η τάο τάο;Τύποι, έχει πάρει κάποιος μια ψηλή Κινέζα με καρέ μαλλι ονόματι Μέι, κυριλέ ντυμενη? Την είχα δει στο λόμπι του Βασίλη (έφαγε πιστόλι από συνμυστη) και περίμενε στο σαλόνι να τσιμπήσει πελατακι ξέμπαρκο μάλλον.... Είχα ήδη κλείσει με άλλη κοπέλα κι απλά πηρα το τηλεφωνο της!!! Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος?
100 είπε, αλλά την έκοψα πως έριξε άδεια να πιασει γεμάτα.... Τώρα αν οι αγαπουληδες την έχουν κακομάθει δεν ξερωΤυπε στα ποσά η τάο τάο;
![]()
Μύστη κάνε καλο ντιλ με το τάο τάο..100 είπε, αλλά την έκοψα πως έριξε άδεια να πιασει γεμάτα.... Τώρα αν οι αγαπουληδες την έχουν κακομάθει δεν ξερω
Να μάθεις να μην προσβαλεσαι και να μην αρπάζεσαι τόσο ευκολα. Και ξαναλέω το επάγγελμα που έφερα ως παραδειγμα ήταν τυχαίο και μεταφορικό! Όλοι το κατάλαβαν μόνο εσυ αρπαχτηκες και θίχτηκες!Πολύ ευαισθητουλης είσαι δε σου φαίνεται.... δούλευε καθαρηστρια κάποτε η μάνα μου φίλε κ δεν είναι επάγγελμα που θεωρώ ντροπή μια κ από αυτό μόνη της κατάφερε να τα φέρνει βόλτα όλα άσχετα αν ερχόταν σπίτι μόνο για έναν ύπνο...το να το συγκρίνεις αυτό με κάποια σα την προαναφέρθηκαν είναι το λιγότερο προσβλητικο
Το γουαν τι ισοτιμια εχει κομμαντο?Μύστη κάνε καλο ντιλ με το τάο τάο..
Αν είναι αρρωστακι του τζόγου, όντως είναι όπου την πιάσεις..
![]()
Τύποι, έχει πάρει κάποιος μια ψηλή Κινέζα με καρέ μαλλι ονόματι Μέι, κυριλέ ντυμενη? Την είχα δει στο λόμπι του Βασίλη (έφαγε πιστόλι από συνμυστη) και περίμενε στο σαλόνι να τσιμπήσει πελατακι ξέμπαρκο μάλλον.... Είχα ήδη κλείσει με άλλη κοπέλα κι απλά πηρα το τηλεφωνο της!!! Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος?
εδώ και καιρό κανείς δεν έχει ακουστεί...![]()
Margo καυτό Μilf για μεγαλους αντρες 6906927457
Είμαι ένα milf 53 ετων 1.75 υψος που θα έχεις στο μυαλό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα με συναντήσεις, μαζί μου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου φαντασίωση.... ✓Δέχομαι άντρες 40 ετών και πάνω! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις, είμαι έτοιμη για όλα. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. ✓Δέχομαι άντρες 40...kanesex.com
Ρε αδέρφια την δοκίμασε αυτή κανένας τελικά???
Λοιπόν δοκίμασα εγώ.εδώ και καιρό κανείς δεν έχει ακουστεί...
για 53αρα, το σώμα θεωρώ ότι ανταποκρίνεται σε παλιότερες φωτος (;;10ετία)