Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.120
Αυτα μου κάνετε και με τουμπάρετε, εκεί που λέω οχι νέα ατομα,μετα δυσκολο να σσς αρνηθώ...παλιόπαιδα!Ε Ενταξει,μπορει να μην ειχες sms προς ολους ξερω γω![]()
Αυτα μου κάνετε και με τουμπάρετε, εκεί που λέω οχι νέα ατομα,μετα δυσκολο να σσς αρνηθώ...παλιόπαιδα!Ε Ενταξει,μπορει να μην ειχες sms προς ολους ξερω γω![]()
....και 2 ρίξε.. βράδυ είναι, απολαυσετες..φιλια boy !Εσυ καλα εκανες το σεξακι σου σημερα,σε καληνυχτω για να ριξω και γω καμμια παχιά![]()
Εισαι τυπαρα,Προσωπικα σε μενα πολυ μεγαλο ρολο στο σεξ παιζει κ το εγκεφαλικό (οχι το μπαμ κ κατωΑυτα μου κάνετε και με τουμπάρετε, εκεί που λέω οχι νέα ατομα,μετα δυσκολο να σσς αρνηθώ...παλιόπαιδα!
Δυστυχώς....ripΆραγε ζει η ηθοποιός που έκανε την Μαρκορα?
Μπορεις παντα να τραβας κ ενα βιντεακι μονη σου ή μια φωτο της στιγμης λαιβ αν θες σε κατι φρέσκο!Καυλωνουμε κ μ αυτα,μην νομιζεις πως μονο στο σεξ μας ανάβεις!Βλεπω οτι έχουμε θεατές 80plus άτομα.. δεν έχω και καμια τσόντα να κεράσω τα παιδιά φρέσκια φρέσκια ,αν κι εβαλα υλικό σήμερα
Αντε καληνύχτα μας..αύριο πάλι μαζί σας,αλλα εχω ηδη κλείσει κάποια από σημερα, αρα τηλεφωνακι και συζητάμε για την διαθεσιμότητα..
Θα μ φυγουν τα κατσαβίδια απ τα χεριαΚαλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
Κοριτσάρα μου όμορφη καλημέρα με καύλες.!!!!Καλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
Καλημέρα αγορίνα μου!Κοριτσάρα μου όμορφη καλημέρα με καύλες.!!!!
ωωωω, το τσιμπηματακι στις ρωγες ολη η καυλαΚαλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
Αχ αχ...σηκώθηκα με καυλες!ωωωω, το τσιμπηματακι στις ρωγες ολη η καυλα
...φρέσκο ζητησες, ορίστε...Θα μ φυγουν τα κατσαβίδια απ τα χερια![]()
Καλημέρα......καυλα είναι οι ρογιτσες σου.....Καλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
Βαλε και σοκολατα,ξηρους καρπους να γινει μπανανα σπλιτ.Παιχνιδάκια με σαντιγί...
![]()
..και όπως κάνω καφέ παγώνει ο χρόνος.. Τριανταφυλλένια μου εσυ!!!Καλημερουδια!
![]()
Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!Να σας βάλω κσι κατι αλλο από χθες, οκ εχω αλλοιώσει λιγο προσωπο..αλλα το νοημα θα το πιάσετε χεχεχεχε!
![]()
Παρτο το χέρι από το βυζι!!!Την Καλημερα μου!
![]()
Αγάπη μου εσύ......και όπως κάνω καφέ παγώνει ο χρόνος.. Τριανταφυλλένια μου εσυ!!!![]()