sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 640
- Πόντοι
- 86
Μαντόνα.....εδώ ..;...τι έχουμε..;
Μαντόνα.....εδώ ..;...τι έχουμε..;
Όσο δεν έχετε δοκιμάσει.....εδώ ..;...τι έχουμε..;
Τόσο μεγάλα βυζιά;;;Να δοκιμάσετεεεε θα χαρείτε βυζάρες με το φτυάρι, το μόνο μείον ίσως η τιμή της
Είναι τουλάχιστον χορταστικααα (οποίος έχει εμπειρία απ την Μαντόνα ας μας πει, τώρα είναι κ σε στουντιο νομίζω κάποιες μέρες)Τόσο μεγάλα βυζιά;;;
Μονικα Αρμενισα
Συναντηση εχθες στα 100, ψηλό μελαχρινο, διαβαζω πιο πισω μοιαζει με την Α με την Β , πιπα υποδειγματική , δύο γυροι με ένταση......Αναλ δεν κανει ( ήλπιζα να της αλλαξω γνωμη) και παραθετω φωτο και κρινετε.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κοριτσι ειναι μεσα στην καυλα.....
Μελαχρινο , ματαρες ωραια χειλια....τσιμπουκοχειλα....ωραιο προσωπακι, υπαρχει φυσικά και ο παραγων της υποκειμενικοτητας!Από προσωπο τι λεει;
Από το λιγο που φαίνεται μπορώ να διακρίνω ότι δε λέει και πολλά
Της Μαντόνα τα θυμάμαι τεράστιαΕίναι τουλάχιστον χορταστικααα (οποίος έχει εμπειρία απ την Μαντόνα ας μας πει, τώρα είναι κ σε στουντιο νομίζω κάποιες μέρες)
ΣωστόςςςΤης Μαντόνα τα θυμάμαι τεράστια
Φοβερές βυζάρες αλλά πολύ fake serviceΣωστόςςς
Το 23 δεν το κοιτάω καν... Η εμφάνιση δείχνει καλή, τα λεφτά εκεί που για μένα έπρεπε να είναι, αυτά τα 120-150 τα θεωρώ απαράδεκτα για μια ωραΜε 60€ ??
Ναι κάπου τόσο είναι , 23 χρονών και 478 μηνών ...![]()
Τότε που είχα πάει μαζί με Ναντια ήταν καλό ντουέτακι, ίσως μετά να έγινε μια καθίζηση τι να πωΦοβερές βυζάρες αλλά πολύ fake service
Ναι ξέρω...Τότε που είχα πάει μαζί με Ναντια ήταν καλό ντουέτακι, ίσως μετά να έγινε μια καθίζηση τι να πω
Διαφωνώ. Εχει όλο το πακέτο και το γουστάρειΦοβερές βυζάρες αλλά πολύ fake service
Αν βαλεις και την ηλικια οτι ειναι 42Όσο δεν έχετε δοκιμάσει
Να δοκιμάσετεεεε θα χαρείτε βυζάρες με το φτυάρι, το μόνο μείον ίσως η τιμή της
Όντως τόσο εν κλικ παραπάνω μ φαίνεται ?? Όπως κ να έχει με αυτά που θυμάμαι τότε εύχομαι να είναι ακόμα το μανάρι ήταν για πολύ σφηροκοπημα τα είχα δει όλα τότε σε λεσβιακο με το ΝαντιακιΑν βαλεις και την ηλικια οτι ειναι 42
Για ποια Νάντια λες τότε αδερφέ;Όντως τόσο εν κλικ παραπάνω μ φαίνεται ?? Όπως κ να έχει με αυτά που θυμάμαι τότε εύχομαι να είναι ακόμα το μανάρι ήταν για πολύ σφηροκοπημα τα είχα δει όλα τότε σε λεσβιακο με το Ναντιακι