Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Και εγώ απορώ γιατί δέχονται τέτοιους αλλά δυστυχώς όλοι όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής κοιτάνε μόνο το χρήμα, αλλά αν κολλήσει κάποια εργαζόμενη κάτι σοβαρό, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν
Πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει.... Δεν φτάνει που κάποιοι οίκοι ανοχής δεν έχουν άδεια και οι κοπέλες δεν έχουν χαρτιά και δεν περνάνε από ιατρικές εξετάσεις έχουμε και τούς λαθρομετανάστες.....

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Τελικά μου έστειλε η φίλη μου κάποιες φωτογραφίες, αν θέλετε μπορώ να τις ανεβάσω!

• Like
Αντιδράσεις: Ozzy87

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει.... Δεν φτάνει που κάποιοι οίκοι ανοχής δεν έχουν άδεια και οι κοπέλες δεν έχουν χαρτιά και δεν περνάνε από ιατρικές εξετάσεις έχουμε και τούς λαθρομετανάστες.....
Να βάλετε γιγαντοαφισα στην περιοχή :P "η Ναρυ η ουζμπεκα σας παίρνει με 30 "
Να μαζευτούνε όλοι σε ένα τουλάχιστον

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Μάγκες οι λαθρο πανε και στο bad girls πίσω εκεί? Είναι καλο σε θεμα καθαριότητας?

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.495
Πόντοι
8.296

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Αυτός είναι ο λάθρο που έχει HIV και σπέρνει την βρωμιά του στα στούντιο της Θεσσαλονίκης
received_941237627026744.jpeg

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.259
Πόντοι
6.255

Ωραία πράματα γίνονται τελευταία στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό ηταν/είναι μασατζιδικο

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Τόσες πουτσες στον τόπο μας κ η άλλη έμπλεξε με τον Ισμαήλ. Στάνταρ με παντόφλα χιαστή, κ με φόρμα. Ναταν η μοναδικη, βλεπω στο κέντρο 19χρονα χερι χέρι στο κέντρο γαμω την μουσουλμανολγνεια σας

koukourr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2020
Κριτικές
9
Like
517
Πόντοι
280
Το πρόγραμμα οτι να ναι στο αλλο site. Κλειστα μαγαζια ενω γραφει οτι ειναι ανοιχτα. Εχουν γινει δυσκολες οι μερες μαλλον..Περασμα απο paradise χθες, είδα Καταλινα, ψηλή με ωραίο πονηρό βλέμμα, νταρντανουλα. Κάτι μου εβγαζε να παω αλλα ειδα απο δίπλα την εταιρη που ειχε ωραιο σωματάκι,κοντουλα (ονομα δεν θυμαμαι, μαλλον η Κριστίν???) και πηγα εκει.

Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:. Πιπα λεω, αν δες φευγω.

Ε απο εκει και μετα τα πηγαμε φινα. Ξεκινησε πιπα μαστορικη, όχι πολυ βαθια αλλα πολυ καλη. Στον αγωνα δυνατη πολυ, χωρις μη και μου. Ξεκινησαμε περιεργα, τελειωσαμε ομορφα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Το πρόγραμμα οτι να ναι στο αλλο site. Κλειστα μαγαζια ενω γραφει οτι ειναι ανοιχτα. Εχουν γινει δυσκολες οι μερες μαλλον..Περασμα απο paradise χθες, είδα Καταλινα, ψηλή με ωραίο πονηρό βλέμμα, νταρντανουλα. Κάτι μου εβγαζε να παω αλλα ειδα απο δίπλα την εταιρη που ειχε ωραιο σωματάκι,κοντουλα (ονομα δεν θυμαμαι, μαλλον η Κριστίν???) και πηγα εκει.

Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:. Πιπα λεω, αν δες φευγω.

Ε απο εκει και μετα τα πηγαμε φινα. Ξεκινησε πιπα μαστορικη, όχι πολυ βαθια αλλα πολυ καλη. Στον αγωνα δυνατη πολυ, χωρις μη και μου. Ξεκινησαμε περιεργα, τελειωσαμε ομορφα.
Από μένα ένα όχι, δεν περνάει στο boot camp. Τέτοια συμπεριφορά φιλε να μας λείπει, αντε με τα παρταλια. Συγκρατηθηκες μπράβο, εγω θα την πετούσα την παντόφλα όπως έβγαινα από το ντουζ χαχαχα χα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Αυτός είναι ο λάθρο που έχει HIV και σπέρνει την βρωμιά του στα στούντιο της Θεσσαλονίκης
Μύστη μου αυτός είναι ίδιος με τον μέσο νεοέλληνα trapper, αντε να τον ξεχωρίσεις...
Κρίμα πάντως, 200 χρόνια μετά την επανάσταση, να πεθάνουμε απο πούτσα Ιρακινού.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:.
Πιο σωστή συμπεριφόρα θα ήταν μαζί με αυτά που σου είπε να έμπαινε και με μια σημαία της Αλβανίας. alb.png

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
124
Πόντοι
0
Φροιξου 15 σ αυτο με το μεγαλο Χ εχει εμφανιστει ενα καθαροαιμο ρωσικο εργαλειο ονόματι Μαργκω με ξανθο μακρυ μαλλι και ωραιο σωματακι. Καλο άνετο γαμησακι. Πιπα καλουτσικη. Βυζακι λεμονι . Οχι τρελα πραματα αλλα καθοταν φρονιμα μεχρι το τελος. Επιασε τόπο το 30αρι. Πρωτη δοκιμη ηταν καλη. Θα ακολουθησει και δευτερη που πιστευω να ειναι βελτιωμενη. Αυτα λοιπον...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Venus, Venus 2 και ξύλινο Νατάσας κλειστά απόψε... Λας Βέγκας ανοιχτά όμως.
Επίσης μετά από πάρα πολύ καιρό όλα στη Φρίξου ανοιχτά εκτός το Φρίξου 13 ...τα άλλα 4 στη σειρά ίσως δεν τα'χω δει ποτέ ανοιχτά συγχρόνως αλλά απόψε ήταν.
Δεν κατέβηκα καθόλου όμως διότι Παρασκευή Σάββατο έχουμε τη χαρά του παιδιού οπότε ούτε σωστή τσάρκα μπορείς να κάνεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Venus, Venus 2 και ξύλινο Νατάσας κλειστά απόψε... Λας Βέγκας ανοιχτά όμως.
Επίσης μετά από πάρα πολύ καιρό όλα στη Φρίξου ανοιχτά εκτός το Φρίξου 13 ...τα άλλα 4 στη σειρά ίσως δεν τα'χω δει ποτέ ανοιχτά συγχρόνως αλλά απόψε ήταν.
Δεν κατέβηκα καθόλου όμως διότι Παρασκευή Σάββατο έχουμε τη χαρά του παιδιού οπότε ούτε σωστή τσάρκα μπορείς να κάνεις

αν βρω χρόνο θα βγω μια βόλτα το μεσημέρι που δεν είναι η χαρά του παιδιού και είναι κάπως χαλαρή η κίνηση αν και είναι Σάββατο

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
μπορεί να υπάρχουν και άλλοι αναμεσα μας με HIV και να μην το ξέρουμε,όλο και θα υπάρχουν,την καποτα γι αυτο την βαζουμε αλλά αυτός που βρίσκει τα φράγκα και πηγαίνει τρεις την ώρα?? για να πηγαίνεις στα μπουρδελα πρέπει να χεις και λεφτά να πληρώνεις,αυτός που τα βρίσκει??

θέλω περισσότερα σπιτάκια και νέες μεταγραφές κοριτσιών,παντου ιδιες δουλευουν,έχουμε ξενερώσει,τα μονα σπιτακια που φερνουν νεες σχεδον καθε εβδομαδα ειναι το hotlady και το villa erotica που ειναι ιδιας ιδιοκτησίας..κι αυτές που φέρνουν είναι συνηθως λατινες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom